Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

ben izmirliyim canım ama senin memlekete 2 saat uzaktayım
Ben beysehirliyim cnm konya merkezden daha yakın antalyaya

Oyyyy oyyyyyy oyyyyyy yorum yapmicam canım

tedavi ediyolar işte beni canım kıstler hormonla besleniyo bebegede hormon lazım takviye yapıyolar ilaçlarla işte kıstlerimi almıcaklar dogumda alırsak tekrarlar diyo doktorum içeride kalcaklar öle bakalım dedigin gii rabbim ol derse olcak bunun için üzülüpte kendimi kahretmiyorum aklım ve inancım çok kuvvetli o yuzden sıkıntı yok canım yazılan neyse onu yasıyorum ve elımden geldigincede rabbme dua edip kapı açmasını bekliyorum her zaman isyan yok yola devam kızlarrrrr

bugün sakin ortam dün pazar olmasına ragmen daha iyiydi bugün kimsecikleri göremedim yada ben geç kaldım oturduğum yerde başım dönüyor vallahi

kaldık biz bize kimse yok . vallahi dün gece sıkıntımdan saat 9.30 da saçımı boyadım :)

Ne renk yaptin kendin boyaya biliyor musun benim de siyah ama dönmek istiyorum ama yipratiyo ida saclaru uff

senin çözümün kuaför canım ben 6 7 ay önce siyahtı saçım hiç boyamadım sonra evde kendim toz açıcıyla açtım sonra da kızılbakıra boyadım haliyle yıpranıyor biraz canım (kendim boyadım canım)

canım telefondan yorulmuyor musun sen çok zor gözlerin bozulmasın bilgisayarın yok mu?

100tl ye acarım dedi canım yaaa o kadar para vermek istemedim açıkçası

Toz acıcı nasıl oluyor canım ne marka bende yapamaz miyim ki

Çoğu zaman yatıyorum öyle yazıyorum canım pc var ama net yok kocise söyledim alalım diye bakalım artik

canım benimdebilgisayarın interneti yok telefonda var bilgisayara eşliyoum ayarlardan öyle giriyorum yoksa ben de telefondan girerdim ama böyle daha rahat bilgisayarda .
açmak için 100 tl çok demiş canım ben boyatsaydım kuaförde açmaya ve boyamaya 80 alacaktı ama gitmeye imkanım yoktu internetten boyaları aldım yaptım kendim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…