- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.301
Ben beysehirliyim cnm konya merkezden daha yakın antalyayaben izmirliyim canım ama senin memlekete 2 saat uzaktayım
yok canım ne kusuru aramısda lafı olmaz alınmam ben böle selere ... hemde nasıl kıskanıyo kocamla konusuom agzını açıo dinlio esim iltifat edio felan utanıo ne dedi diyo dinleme diom yok bacım lafta verio oradan kocama gülüo kaynana gbi davranmıo hiç bu kadar olmaz ilk evlendigimizde esime msj atıodu annem slow turkteki tüm sarkılar size pazar günü arıodu onu napıyonuz diyodu beni aramıyodu allahım sana geliyorum diyodum esim tersledide bende numarasını sildim onun telden de biraz duruldu saçmalık resmen
ama şimdi hamilesin durumun o kadar ciddiken olmuş bak ne güzel bizim o kadar ciddiyet olmadığı halde olmyor hayırlısı Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor işte ne güzel kendine dikkat et doğumda bütün olumsuz şeyler gidiyormuş kanla birlikte öyle duydum inşallh seninde temizlenir o zaman kistlerin
Ben beysehirliyim cnm konya merkezden daha yakın antalyaya
Oyyyy oyyyyyy oyyyyyy yorum yapmicam canım
kelimelerin kıfayetsiz kaldıgı an dimi hahaha bende yapamıom zaten
rabbim kem gözden korusun diyorum tek
bugün sakin ortam dün pazar olmasına ragmen daha iyiydi bugün kimsecikleri göremedim yada ben geç kaldım oturduğum yerde başım dönüyor vallahi
Bu topic gece yoğun oluyor canım hamilim var bi tane oyyy oyyy super seni de merak ediyo oda izmirli
benim kociş onda on buçukta geliyor haberi yok buraya üye olduğumdan saat kaçta geliyorlar canım gündüz hiç mi olmuyorlar
Arada geliyorlar canım denk gelmek zor bende gece gelmiyorum kocis olunca girmiyorum gündüz burdayım
bende gündüzleri geliyorum kocişler eve geldi mi eşi birşeylerle uğraşmasın istiyorlar :)onun için giremiyorum
Aynen canım benimkide başka bişeyle ugrasinca kiskanuyor sürekli ilgi sevgi istiyor koca bebeğim
yarın bir gün bebişlerimiz olursa(inşallah) ozaman göreceğm ben onları :):)
kaldık biz bize kimse yok . vallahi dün gece sıkıntımdan saat 9.30 da saçımı boyadım :)
Ne renk yaptin kendin boyaya biliyor musun benim de siyah ama dönmek istiyorum ama yipratiyo ida saclaru uff
senin çözümün kuaför canım ben 6 7 ay önce siyahtı saçım hiç boyamadım sonra evde kendim toz açıcıyla açtım sonra da kızılbakıra boyadım haliyle yıpranıyor biraz canım (kendim boyadım canım)
Çoğu zaman yatıyorum öyle yazıyorum canım pc var ama net yok kocise söyledim alalım diye bakalım artikcanım telefondan yorulmuyor musun sen çok zor gözlerin bozulmasın bilgisayarın yok mu?
senin çözümün kuaför canım ben 6 7 ay önce siyahtı saçım hiç boyamadım sonra evde kendim toz açıcıyla açtım sonra da kızılbakıra boyadım haliyle yıpranıyor biraz canım (kendim boyadım canım)
Çoğu zaman yatıyorum öyle yazıyorum canım pc var ama net yok kocise söyledim alalım diye bakalım artik
Toz acıcı nasıl oluyor canım ne marka bende yapamaz miyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?