- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.321
canım benimdebilgisayarın interneti yok telefonda var bilgisayara eşliyoum ayarlardan öyle giriyorum yoksa ben de telefondan girerdim ama böyle daha rahat bilgisayarda .
açmak için 100 tl çok demiş canım ben boyatsaydım kuaförde açmaya ve boyamaya 80 alacaktı ama gitmeye imkanım yoktu internetten boyaları aldım yaptım kendim .
en son saçını nezaman ne renge boyadığın önemli canım siyah olduğu için zor olur onun için sordum
Bende wifi ile bağlanıyorum bu ayar vermek lazım ins bu dr gidip gelelim de ayarlayacaz bakalım
Markası ne acicinin canım
Anlat canım duruma göre yaparımloreal canım evde yapacaksan kendine güveniyorsan anlatırım nasıl yaptığımı
loreal canım evde yapacaksan kendine güveniyorsan anlatırım nasıl yaptığımı
ilk boyadan sonra ikinci kez boyadığında daha iyi tutuyor ama bunu söyleyeyim canım yardım edecek biri olurssa sana daha rahat yaparsın daha iyi olur bu arada uçları boyadıktan sonra uçları alüminyum folyaya saracaksıntutam tutam yani hepsini birden değil ısı oluşması için daha iyi açılsın diye
canım biz üç arkadaş aldım yarım kilosu 70 lira filandı ama başka markalarda var 20 tl ye haberin olsun ama tanıdığın kuaför varsa oradan da alabilirsen al
istersen arastır bak ondan sonra karar ver canım
Tmm canım aklimda bulunsun çin teşekkür ederim bilgiler için
Yok canım afiyet olsun görüşürüz öptüm bende kaçıyorumbirşey değil canım benm karnım acıktı çıkayım sonra gene gelirim canım bir sorun var mı?
Yavrum ne oruyon gizzz bende severim orgu ama sis bilmiyorum öğrenmek istiyorum
kolay gelsin canım görüşürüz kendine cici bak akşama haberlerini bekliyoruz canım
ins canim test yaptim ikinci silik cikti
slm kızlarrrrbuda hamişsin demektirrr gözün aydın darısı benim ve tüm isteyenlerin başına
inş canım gece de kan testi yaptırcam bakalım ne cıkcak
hayırlısı osun canım ama hamişimiz olucaksın sen bizim
belirtin varmıydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?