Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Bende wifi ile bağlanıyorum bu ayar vermek lazım ins bu dr gidip gelelim de ayarlayacaz bakalım

Markası ne acicinin canım

loreal canım evde yapacaksan kendine güveniyorsan anlatırım nasıl yaptığımı

o zaman anlatayım canım uçlarında varsa eğer işin kolay . toz açıcıdan 3 ymek kasığı,iki tüp 30vol.%9 oksidan karıştırıyorsun ilk önce uçlara sürüp bekletiyosun açıkmasını sarı olması gerek daha sonra saçın heryerine uygulayı beş dk on dk sonra yıkıyorsun ve boyamak istediğin rengi boyuyorsun canım

ilk boyadan sonra ikinci kez boyadığında daha iyi tutuyor ama bunu söyleyeyim canım yardım edecek biri olurssa sana daha rahat yaparsın daha iyi olur bu arada uçları boyadıktan sonra uçları alüminyum folyaya saracaksıntutam tutam yani hepsini birden değil ısı oluşması için daha iyi açılsın diye

Anladım canım ne kadara almistin aciciyi

canım biz üç arkadaş aldım yarım kilosu 70 lira filandı ama başka markalarda var 20 tl ye haberin olsun ama tanıdığın kuaför varsa oradan da alabilirsen al

Merhaba kızlar bende bebek isteyenlerdenim....bunun için ummalı çalışmalarımız devam ediyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…