Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

tamam canım yaptırınca hemen yazarım dua et bana kandada cıkar inş ya

Senin durum bana göre kesindi zaten canım çünkü yumurta catladiktan 14 gün sonra kesin adet olursun ki sen catlatma iğnesi kullanmışsın günün de geçmiş eeeee bu demek oluyor kiii bana göre

Senin durum bana göre kesindi zaten canım çünkü yumurta catladiktan 14 gün sonra kesin adet olursun ki sen catlatma iğnesi kullanmışsın günün de geçmiş eeeee bu demek oluyor kiii bana göre

ay agzından bal damlıyo ya inş rabbim duy sesimi ya rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese tez zamn da ver yarabbim kucaklarını doldur allahım

Acile ne zaman gideceksiniz kocis ne tepki verdi giz anlat gariii çok sevindim bebeğim

koçiş başımda bekledi yapana kadar tsti yaptık gorunce dondu kitlendi resmen agladı eyvah dediim herelde yok dedim ben aglamaya başladım bana dediki aglama bebegimiz bizimle dedi iyicene agladık bu sefer su anda hala soktayız inş kandada cıkar diye dusunmeye basladık doktorumuzu aradık ark benim doktor o da kesin gebelik vardır dedi ama kanda bakalım bi dedi

hopa hopa haydın halaya şına nay nayyyyy
şimdi çekecem halayı ama kan testini bekliyorum ben canım bir aylık oldu belki de bebiş

ay agzından bal damlıyo ya inş rabbim duy sesimi ya rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese tez zamn da ver yarabbim kucaklarını doldur allahım

Aminnnnnnnnnnnnn ne olur bana da dua et canım

Ayyyyy ne güzel bu tablo gözlerim doldu canım rabbim kucağına almayida nasip etsin artık benim ismimi de hic unutmazsın

şimdi çekecem halayı ama kan testini bekliyorum ben canım bir aylık oldu belki de bebiş

Aminnnnnnnnnnnnn ne olur bana da dua et canım

ediyorum canım herkese ediyorum yok bence daha yeni olusuyodur oyle olsa silik cıkmazdı ama 10 gun once 040 negatif cıkmıstı bence gec dollnme oldu

ediyorum canım herkese ediyorum yok bence daha yeni olusuyodur oyle olsa silik cıkmazdı ama 10 gun once 040 negatif cıkmıstı bence gec dollnme oldu
geç olsunda güç olmasın demişler canım sonuçta hamilesin ve bence kizin olacak

unutmam arkadasım unuturmuyum hiç amin inş seninde yakın da heberini alırız inş
Ins bir hafta içinde bende çift çizgiyi görurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…