- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.341
ins canim test yaptim ikinci silik cikti
Merhaba kızlar bende bebek isteyenlerdenim....bunun için ummalı çalışmalarımız devam ediyor:)))
Bak gördün mu canım haklı çıktım çok sevindim ins kan da da çıkarsonucu buraya yaz merak ediyorum
hicran gelmiş oley
tamam canım yaptırınca hemen yazarım dua et bana kandada cıkar inş ya
Geldim anacimmm senin durumu merak ettim bi bakayım dedim kan testinden sonra kalay çekeriz gariii
Bir iki saate herkes damlar canım birilikte halay çekerizherkesler nereye kactı acaba gariiiiiiiiiii
Senin durum bana göre kesindi zaten canım çünkü yumurta catladiktan 14 gün sonra kesin adet olursun ki sen catlatma iğnesi kullanmışsın günün de geçmiş eeeee bu demek oluyor kiiibana göre
Bir iki saate herkes damlar canım birilikte halay çekeriz
hopa hopa haydın halaya şına nay nayyyyy
cekeriz kız cekmezmiyiz roman havası bile oynarız gobek atarız
Acile ne zaman gideceksiniz kocis ne tepki verdi giz anlat gariii çok sevindim bebeğim
şimdi çekecem halayı ama kan testini bekliyorum ben canım bir aylık oldu belki de bebişhopa hopa haydın halaya şına nay nayyyyy
ay agzından bal damlıyo ya inş rabbim duy sesimi ya rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese tez zamn da ver yarabbim kucaklarını doldur allahım
Ayyyyy ne güzel bu tablo gözlerim doldu canım rabbim kucağına almayida nasip etsin artık benim ismimi de hic unutmazsınkoçiş başımda bekledi yapana kadar tsti yaptık gorunce dondu kitlendi resmen agladı eyvah dediim herelde yok dedim ben aglamaya başladım bana dediki aglama bebegimiz bizimle dedi iyicene agladık bu sefer su anda hala soktayız inş kandada cıkar diye dusunmeye basladık doktorumuzu aradık ark benim doktor o da kesin gebelik vardır dedi ama kanda bakalım bi dedi
şimdi çekecem halayı ama kan testini bekliyorum ben canım bir aylık oldu belki de bebiş
Aminnnnnnnnnnnnn ne olur bana da dua et canım
Ayyyyy ne güzel bu tablo gözlerim doldu canım rabbim kucağına almayida nasip etsin artık benim ismimi de hic unutmazsın
geç olsunda güç olmasın demişler canım sonuçta hamilesin ve bence kizin olacakediyorum canım herkese ediyorum yok bence daha yeni olusuyodur oyle olsa silik cıkmazdı ama 10 gun once 040 negatif cıkmıstı bence gec dollnme oldu
Ins bir hafta içinde bende çift çizgiyi görurumunutmam arkadasım unuturmuyum hiç amin inş seninde yakın da heberini alırız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?