- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.721
hergün tahinli pekmez yiyor pekmez ondan alıp koysam fakeder mi accaba ?? :)
Yaw bu pko nedemek yumurtalık kıstımı demek
Polikistik over sendromu canım küçük küçük kistler var
Kizzz ne güzel iste koy bakalım belki fark etmez
inşallah denemeye başlayım yarın alayım mutlaka ama sigara da içiyor günde iki paket şekerim içse ne olur faydası olcak mı sanki amannn
yumurtalıgın kenarlarında duvar gibi içi sıvı dolu kistler oluyor mesela bende 8 tane vamış.buna polikistik over sendromu deniyor canım
Sigarada çok önemli canım bırakmıyorsa azaltsin cnmm benim eşinmevlendikten sonra bıraktı dr sperm testi istediğindede soruyor zaten sigara kullanıyor musun diye zararlı
Dıyorum bu pko ne boyle yawru kusumlarım duzgun yazsanıza sunu benım bebe ondan olmadı ya dogustan kıstlıyım ben ıkı sene once amelıyat oldum onlardan dolayı tuplerımı kapadı yumurtalıklarımı maffettı sızı uzmek ıstemem ama çok ıllet bısey bu kıst deyımızle pko haha alemsınız yaw pkoymus tedavısı anca hormon haplarıyla oluyo oda ıste kıllanma yapıyo en kotunun ıyısı bu bende olmadı hıc te ınanın kıllanma en ıyısı kısır yapıyo ınsanı az daha gec kalsaydım tup bebekte olmucaktı bıran once bebek yapmaya bakın boslamayın olur olur dıye doktorunuza gıdın sıkıstırın onlarıda hesap sorun hafıfe almayın pkonuzu
oh ne güzel senin kociş içmiyor benim kocişe nasıl bıraktırsam bilmiyorum kendi araba delisi mercedes almadn önce sigarayı bırak öyle al dedim yok oda olmadı canım vallahi dert bir değil ki
Ben opturmedim falan kotu kokuyordun y diye nefret ederim sigaradan öyle bıraktı
evet canım ben tedavimi olayımm engel kalksın eğer kalmazsa hamiş aşılama yaptırcaz canım seneye
Kilo adet düzensizliği var mıydı canım çok geçmiş olsun sanada biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tevekkül
Canım ben bi pilav koyayım ocaga geliyorum birazdan
Yok bebem yapmıyodu agdetım hep zamanında gelıosu kılomda iyiydi 52 kiloydum yanı ondan anlaysmadım ya patlayana kadar ıcımde ıkı gunde ameliyata aldılar brnı tuplerımde yoktu sonra oralara sıcradı yumurtslarıma sıcradı agdet duzensızlıgı basladı ilaçla agdet oluyodum hemen hsg ysptılar sonra tup bebek bskalım kurtulcakmıyım yoksa bole gıdıcekmı
canım bizimki iyi huylu bir hastalık senin kistler kötü huyludur ozaman bunun açıklaması bu bence
Bence sen kıst hakkında bısey bılmıyosun yada doktorun sana anlatmamıs hıcbırsey su an ıcın ufacık ufacık bınlerce kıst dolu belkı tuplerının ıcı rahım duvarın kemıklerın yumurta kese etrafın mılımlık kıstler ultrasonda gorunmez ama oradadırlar hanı demısın ya agdetım gecıkıo ostrojenı kıst cekıo ve catlıcak yumurtam olgunlasamıyor catlayamıyor kıstın kotusu kanserdır pkoda bır cesıttır bebegım bence sen bır hsg cektır sonra bana senınkı kotu benımkı ıyı yorumunu yap eger acıksa tupun ben sana bır dısımı kırıp yollucam soz
tamam canım yemeğini yap sen geldim yazarsın görüşürüz kolay gelsin
Canim geldim ama birazdan cikcamm eşim b bu hafta erken geliyor
tamam canım görüşüüz yarın bir uygun zamanda gelirim haberdar edeirm canım kendine iyi bak
sen niye iğneleyici sözlerle hep bana cevap veriyorsun senin durumunla bzimkisinin farklı olduğunu söylüyorum sen devamlı kalp kırıyorsun farkında olmadan allah hepimize sağlık şifa versin temennim bu benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?