Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Yanlış yazmışım canım. Bimiyorum ama ins başka bisey yoktur yaaaaa zaman kaybetmek istemiyorum

A ayyy ne tatlı ama ben korkuyommmm

korkma şekerim zararsız benim oğlum . oda olmasa ne yaparım bilmem iiyice takardım artık gelir koynuma yatar kaşıttırır kendini . yatagıma gelir yatar sabahları uyandırır . ayyyyy çok güzel benim oğlum bembeyaz tüğleri

Canım sen önümüzdeki ay dianeyi bitirdikten sonra hangi tedaviyi göreceksin

Foto koyacaktın canım ismi ney evde bakması zor olmuyor mu

hmm sevindim senin için canım verirsin kiloyu ya stres yapma daha çok kilo aldırıyor stress

Hg yavrucummm gece ben gelemiyorum puffff

hb canımcım niye gelemiyosun yaa:2::2::2: buarada dr.aşılamama dedi sana neden ki yani doğaal yollarla neden olmazmış:26::26:hem bak kazndb ye onada olmaz demiş dr.ler ama oldu Allah taan ümit kesilmez sakın üzme kendini dualarım senle canım benim yaa

Canım sen önümüzdeki ay dianeyi bitirdikten sonra hangi tedaviyi göreceksin

bilmiyorum canım sormadım ama regl bittimi beni arra dedi bilmiyorum neden anlamadım 3. gündeyim cumartesi biter bakalım ararım bilmiyorum şekerim ama zayıflamam şart olsu artık bir görev gibi bişi hicran yarın konyadan araba geliyor bize araba aldık :)senin memleketten

Canım altı aydır tedavi görüyorum ben 4 ay hap 2 ay iğne ana olmadı sağol canım duaların için iki gün sonra regl günüm insss olmam
Tmm canım gelişmeleri yazarsın

Ooooo hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ama kuyruğu eğri

Foto koyacaktın canım ismi ney evde bakması zor olmuyor mu

internetim kaldırmıyor sanırım koyamadım canım olmuyor malesef . evde bakması zor tabi küçüken neler çektim bir bilsen çocuk bakmasından zor emin ol . gece 3 4 lere kadar başında beklediğimi bilirim hasta olmuştu küçükken . sonra şimdi de astımı var canım ve tüğlerini dökme mevsimindeyiz bu araalar dökülüyor ev işi iyice uzuyor benim anlayacagın sağ olsun köpişim iş çıkarıyor devamlı bana . ama havalar ısınsın keseceğim tüğlerini her yaz keserim çok sıcak oluyor çünkü buralar

Ooooo hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ama kuyruğu eğri[/QUOTE]

yazarım canım ama diane pko için çok iyimiş doktor öyle dedi canım kullandın mı sen ama her doktorun tedavi ediş tarzı farklı lur derler canım bilmiyorum . sağol canım teşekkür ederim.amiiiinn ehliyetim yok ama sürmeyi biliyorum fakat sürmüyorum

kesinlikle güzel bişi arkadaşı da kedi ona dışarıda bakıyoruz canım köpişimin adı rıfkı kedinin adı şaziye hamile şimdi. rıfkıdan değil haaa yanlış anlama :):) ayyy kıyamam köpişim rüya görüyorrrr

Ooooo hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ama kuyruğu eğri

yazarım canım ama diane pko için çok iyimiş doktor öyle dedi canım kullandın mı sen ama her doktorun tedavi ediş tarzı farklı lur derler canım bilmiyorum . sağol canım teşekkür ederim.amiiiinn ehliyetim yok ama sürmeyi biliyorum fakat sürmüyorum[/QUOTE]

Canım ilk pko teşhisi konulduğunda devlet hastanesindeki dr rapor çıkarıp verdi diane ama ben kullanmadım sürekli kullanacaksın dediği için o zamam liseye yeni geçmiştim canım doğum kontrol hapı canım bu özel dr gittim o daha farklı doğum kontrol hapı verdi yan etkileri az olsun diye yazz 24+4 ismi

Ha ha ha ha ha ha çok güldüm allah iyiliğini versin52:
Cnm aselin topigine bakim bide sonra çıkcam

canım en son ne zaman kullandın doğum kontrol ilacını bir mühddet vücuttan aılmıyormuş diye duydum ben onun etkisiyle kalmamaış olmayasın hamiş sen de çıkarsın birazdan kocisin ggelir herhaldeee offffffff

Ha ha ha ha ha ha çok güldüm allah iyiliğini versin52:
Cnm aselin topigine bakim bide sonra çıkcam

tamam canım sana gülmek yakışır güzesin diye yazdım gariiiii ama gerçek ha yazdıklarım hadi asele gidelim bakalım bende çıkacagım yemek yapçam jnm

Yıllar önce canım evlenmeden önce evleneli bir buçuk yıln oldu zaten onunla alakalı değildir

braya bakmadan gitmek içine sinmedi sanırım canım hicran sen giderssin onlar gelir hep öyle oluor bu saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…