- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.341
yassısız nedemek anlamadım ya neyse canım. yanlız hicran birşey söylemek istiyorum sana kendimi meht etmeyi sevmem hislerim kuvvetlidir benim senin durumunda bir tuaflık var sanki canım beni yanlış anlama senin engelin çok yok neden olmuyor acaba ben anlayamadım canım kafayı yyicem gariiiii sende atladıkları birşey mi var acaba canım anlamadım bir türlü ben
A ayyy ne tatlı ama ben korkuyommmm
morelim bozuktu ama şimdi iyiyim tahlillerim normal çıktı canım benim için tek engel artık kilolarım canım verdim mi hamiş kalabiir misim eşimde de öyle çok büyük bir problem yokmuş ama hicrana canım sıkıldı aşılama demiş doktor
Foto koyacaktın canım ismi ney evde bakması zor olmuyor mukorkma şekerim zararsız benim oğlum . oda olmasa ne yaparım bilmem iiyice takardım artık gelir koynuma yatar kaşıttırır kendini . yatagıma gelir yatar sabahları uyandırır . ayyyyy çok güzel benim oğlum bembeyaz tüğleri
morelim bozuktu ama şimdi iyiyim tahlillerim normal çıktı canım benim için tek engel artık kilolarım canım verdim mi hamiş kalabiir misim eşimde de öyle çok büyük bir problem yokmuş ama hicrana canım sıkıldı aşılama demiş doktor
Hg yavrucummm gece ben gelemiyorum puffff
Canım sen önümüzdeki ay dianeyi bitirdikten sonra hangi tedaviyi göreceksin
Canım altı aydır tedavi görüyorum ben 4 ay hap 2 ay iğne ana olmadı sağol canım duaların için iki gün sonra regl günüm insss olmamhmm sevindim senin için canım verirsin kiloyu ya stres yapma daha çok kilo aldırıyor stress
hb canımcım niye gelemiyosun yaa:2::2::2: buarada dr.aşılamama dedi sana neden ki yani doğaal yollarla neden olmazmış:26::26:hem bak kazndb ye onada olmaz demiş dr.ler ama oldu Allah taan ümit kesilmez sakın üzme kendini dualarım senle canım benim yaa
Tmm canım gelişmeleri yazarsınbilmiyorum canım sormadım ama regl bittimi beni arra dedi bilmiyorum neden anlamadım 3. gündeyim cumartesi biter bakalım ararım bilmiyorum şekerim ama zayıflamam şart olsu artık bir görev gibi bişi hicran yarın konyadan araba geliyor bize araba aldık :)senin memleketten
Canım altı aydır tedavi görüyorum ben 4 ay hap 2 ay iğne ana olmadı sağol canım duaların için iki gün sonra regl günüm insss olmam
inş.canım ben şimdi çıkıyorum gece gelirim ancak öptüm byeee
Foto koyacaktın canım ismi ney evde bakması zor olmuyor mu
Tmm canım görüşürüz öptükCanım altı aydır tedavi görüyorum ben 4 ay hap 2 ay iğne ana olmadı sağol canım duaların için iki gün sonra regl günüm insss olmam
inş.canım ben şimdi çıkıyorum gece gelirim ancak öptüm byeee
internetim kaldırmıyor sanırım koyamadım canım olmuyor malesef . evde bakması zor tabi küçüken neler çektim bir bilsen çocuk bakmasından zor emin ol . gece 3 4 lere kadar başında beklediğimi bilirim hasta olmuştu küçükken . sonra şimdi de astımı var canım ve tüğlerini dökme mevsimindeyiz bu araalar dökülüyor ev işi iyice uzuyor benim anlayacagın sağ olsun köpişim iş çıkarıyor devamlı bana . ama havalar ısınsın keseceğim tüğlerini her yaz keserim çok sıcak oluyor çünkü buralar
Himmmm ama sonuçla bu cana bakıyorsun güzel biseydir kesin
Tmm canım gelişmeleri yazarsın
Ooooo hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ama kuyruğu eğri
Ha ha ha ha ha ha çok güldüm allah iyiliğini versinkesinlikle güzel bişi arkadaşı da kedi ona dışarıda bakıyoruz canım köpişimin adı rıfkı kedinin adı şaziye hamile şimdi. rıfkıdan değil haaa yanlış anlama :):) ayyy kıyamam köpişim rüya görüyorrrr
Ha ha ha ha ha ha çok güldüm allah iyiliğini versin52:
Cnm aselin topigine bakim bide sonra çıkcam
canım en son ne zaman kullandın doğum kontrol ilacını bir mühddet vücuttan aılmıyormuş diye duydum ben onun etkisiyle kalmamaış olmayasın hamiş sen de çıkarsın birazdan kocisin ggelir herhaldeee offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?