- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.361
nasılsın ilknur sen ggeldin bugn arkiler yok gariiiiiiiiiiiiiii
ilknuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr neredesiiiiiiiinnnnn offf sıkıldım
tv izliyor canm kocis
iyiym canım sen nasılsnnnnya evt kims yok anam ben geldim mmillet kaçtımı neeeeee napm iyiym valla bişler yedim şimdi ... bizim hamilde yemeğe çıkmuştı ge gelirr.... kızzz rose ben senle yazışmadm öle yaa kaç yaşındaydn seennn ...mesela ben 23 daha çok küçüğüm bacak kadar boyum varrrrr
ama agri ayni adet agrisi gibi dua et bana ne olur
evet senle pek yazışmadım 21 yaşındayım canım ben senden de küçüğüm güldürdün beni vallahi hicranla yazıştık baya bugün ne yapalım çoğunlukla hastanedeydim
canım dualarım seninle lakin regliyim duam ne kadar kabul olur bilmem canım sen hiç girmezdin de ondan benm koçiş turizimci olunca geç geliyor dün 11 de geldi :)
yavrum sen kac yasinda evlenvdinn oyyyy oyyyy
evet senle pek yazışmadım 21 yaşındayım canım ben senden de küçüğüm güldürdün beni vallahi hicranla yazıştık baya bugün ne yapalım çoğunlukla hastanedeydim
meltert birşey yazmıyorsun arkadaşları bekliyorun sanırım
bebekken kız daha oy aman bende 28 falan diyordum hic de sormadım iyyy oyyyy ouyy6 yıllık evliyim hesapla şekerim :)
gel anam öpim seni güççük bacım beniimmmmmgız ne hastanesi heee nie gittin ivet baya kaynatmışsınız bugünn ama pek okumadm anlatın p lütfeeeeeeennnnnnnnnn
bebekken kız daha oy aman bende 28 falan diyordum hic de sormadım iyyy oyyyy ouyy
6 yıllık evliyim hesapla şekerim :)
konuşmam yazmam hayatın verdiği olgunluktan arkadaşlarım hayat mücadelesi canım . sen kaç yaşındasın
et cnm o allahtan gelen bisey iyi bugun yazisiriz
gel anam öpim seni güççük bacım beniimmmmmgız ne hastanesi heee nie gittin ivet baya kaynatmışsınız bugünn ama pek okumadm anlatın p lütfeeeeeeennnnnnnnnn
91liyim canım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?