Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

nasılsın ilknur sen ggeldin bugn arkiler yok gariiiiiiiiiiiiiii

iyiym canım sen nasılsnnnnya evt kims yok anam ben geldim mmillet kaçtımı neeeeee napm iyiym valla bişler yedim şimdi ... bizim hamilde yemeğe çıkmuştı ge gelirr.... kızzz rose ben senle yazışmadm öle yaa kaç yaşındaydn seennn ...mesela ben 23 daha çok küçüğüm bacak kadar boyum varrrrr

evet senle pek yazışmadım 21 yaşındayım canım ben senden de küçüğüm güldürdün beni vallahi hicranla yazıştık baya bugün ne yapalım çoğunlukla hastanedeydim

offfffffff offffffffffffffffffff bizim sıkıntılar bitmiyor vallahiii inanın karnım yedi aylık gibi şişti sıkıntıda n kocişi aradım yemek yapma dedi ondan buradayım yoksa giremezdim ben de

evet senle pek yazışmadım 21 yaşındayım canım ben senden de küçüğüm güldürdün beni vallahi hicranla yazıştık baya bugün ne yapalım çoğunlukla hastanedeydim

gel anam öpim seni güççük bacım beniimmmmm gız ne hastanesi heee nie gittin ivet baya kaynatmışsınız bugünn ama pek okumadm anlatın p lütfeeeeeeennnnnnnnnn

gel anam öpim seni güççük bacım beniimmmmm gız ne hastanesi heee nie gittin ivet baya kaynatmışsınız bugünn ama pek okumadm anlatın p lütfeeeeeeennnnnnnnnn

canım regl 3. günündeyim doktora gittim hormon testi için testler çok iyi çıktı diane verdi regl bitti mi ara dedi bakalım nedicek bilmem bir ay kullan ilacı dedi bugün içmeye başlayacagım koçiş getircek gelirken sorunum benim kilo canım başka ciddi bir durum yok anlayacagın tavuk yağdan nasıl yumurtlayamazsa bende yumurtlayamıyoum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…