Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

bende yeni geldim canım biraz ağrım var o kadar iyiyim cnm . ssen nasılsın bakalım

Çok geçmiş olsun canım yat dinlen bi kaç gün tuplerinin açılmasına çok sevindim canım hsgden sonra 5 ay falan hamile kalma şansın artıyormuş kız ben senden çok umutluyum artık

Çok geçmiş olsun canım yat dinlen bi kaç gün tuplerinin açılmasına çok sevindim canım hsgden sonra 5 ay falan hamile kalma şansın artıyormuş kız ben senden çok umutluyum artık

canım benim sağol ama benim umudum ppek yok eşimde sorun varsa hamiş kalamayacağım aşılama isteyecekler açıldı ama aması ama yanii

Hala yorgunum canım sabah erken gidip geç geldik saatlerce dr bekledik çok yoğun oluyor ya

şimdi ne zaman gideceksin doktora . yorgunluğu atamazsın bir günde ben bile hala etkisindeyim dünün . umarım doğum sancısı bundan fazla olmaz dayanamam herhalde allah dayanma gücü versin çok zormuş gerçekten benim canım tatlı :)

canım benim sağol ama benim umudum ppek yok eşimde sorun varsa hamiş kalamayacağım aşılama isteyecekler açıldı ama aması ama yanii
merhaba canım hsg ye mi girdin kusura bakma konuyu bilmiyorum neden hsg ye girdiğini ama eşinde ciddi bi problem yoksa şansın çok. Eşinin problemi ne

Bu pazertesi değil obur pazartesi canım totodan ve göbekten iğne yiyecem o güne kadar

Ahhhhh canım ya bende çok korkuyorum demiştim dağda öncede rabbim bize sabırlar versin kadın olmaz hele de anne olmak çok zor

merhaba canım hsg ye mi girdin kusura bakma konuyu bilmiyorum neden hsg ye girdiğini ama eşinde ciddi bi problem yoksa şansın çok. Eşinin problemi ne

evet canım dün akşam hdg girdim 15 dk dürdü . hsg sırasında tüplerim açıldı doktor açtı yanı rapor bugün çıkacal ama önümüzdeki hafta içi alacağım . eşimin ciddi sorunu yok sadece spermleri az hareketli çıkmıştı 1.5 yıl önce şimdi doktor tekrar sper testi istedi

geçmiş olsun canım ALLAH yardımcın olsun . isteğim o umarım inşallah bu aşılamada hamiş kalırsın canım

Tupler açılmış tatlım eşine pekmez yedir hemen konuşmuştuk ya bu asu ben senden de umutluyum canım ins hepimizin dileği bu ay olur

inşallah hicran 6 yıldır sııkıldım artık bunaldım bu durumdan ama isyan etmedim etmeyeceğim . hakkımızada hayırlısı bakalım zaman bize bu sefer ne gösterecek nasıl cilve oynayacak göreceğiz canımm. evet konuştuk canım bakalım dediğim gibi mühim olan onu şuan ikna etmem

Canım pekmezi test için söylemedim sizin bu ay ki çalışmanız için söyledim

senin derdin zaten kendine yeter birde bana morel veriyorsun canım kusuruma bakmalütfen

anladım canım biliyorum . her sbah aç karnına içse bir kasışk daha hora geçer ama biliyorum canıımm offfffffffffffffffffffffffffffff
Tahinle karıştır yesin de öyle yesin canım
senin derdin zaten kendine yeter birde bana morel veriyorsun canım kusuruma bakmalütfen

aaaaaaaaaa hic öyle şey olur mu ne kusuru tatlım önceki gibi değilim iyiyim canım ben bu ay bizim ayımız olacak

Tahinle karıştır yesin de öyle yesin canım

aaaaaaaaaa hic öyle şey olur mu ne kusuru tatlım önceki gibi değilim iyiyim canım ben bu ay bizim ayımız olacak

inşallah canım ama ben bu kiloyla hamiş kalırsam yandım ki ne yandım sorma 85 kiloyum 100 olurum artık şaka giibiii sağol canım iyi ki varsın sen de olmasan halim nice sormaaa inşallah mayıs uğurlu gelir bize artık ayakları dikip yatmak şart oldu soğan kürü nasıl yapılıyor bir bilgin var mı yoksa sonra ben internetten bakarım

Canım özelden cevap yazamıyorum 5dk beklemem lazimmis bence ya hani küçük kahvaltılık kapaklı kavanoz lardan olabilir aklıma başka bisey gelmiyor

haklısın canım sağol ilgin için iyi düşündün benim aklıma gelmemişti hiç . ccam olur herhalde illa plastik olacak diye bir şart yoktur herhlde değil mi??

Sende iyiki varsın canım kiloyu takma ins hamile kalırsın sonra doğumdan sintra verirsin ins sende iyiki varsın canım burda birbirimize destek olacağız hep.canım soğanı netten araştır bu ay mi yapmayı düşünüyorsun eğer tedavin başlarsa ve ilaç kullanırsan soğanı yapma bence yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…