- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.981
Sende iyiki varsın canım kiloyu takma ins hamile kalırsın sonra doğumdan sintra verirsin ins sende iyiki varsın canım burda birbirimize destek olacağız hep.canım soğanı netten araştır bu ay mi yapmayı düşünüyorsun eğer tedavin başlarsa ve ilaç kullanırsan soğanı yapma bence yinede sen bilirsin
Cam porselen plastikten daha iyi olur bence tatlım
Canım dün öyle bisey oldu ki ahhhhh akıma geldikçe kalbim sızliyor muayene oldum konuşmak için bekliyordum iste dr hamisleri muayene ediyordu yanımda bi kadına baktı senin bebiş kız dedi ayy bi mutlu oldum ben sorma sonra dr çıktı kaç aylık diye sordum 4.5 aylık dedi hayırlı olsun sağlıkla kucağına aşk dedim sizin kaç aylık diye sordu bana kadın başımdan kaynar dikkat döküldü yoook dedim of çok kötüydü ağlamamak için dudaklarımı ısırdımhaklısın canım sağol ilgin için iyi düşündün benim aklıma gelmemişti hiç . ccam olur herhalde illa plastik olacak diye bir şart yoktur herhlde değil mi??
netten araştır ilaç kullanırken yapılıyor mu diye ona göre yap bencecanım zaten tedavi aşamasındayım şuan tamam yapmayım o zaman gerekirse sonra yaparım
bence de mantıklı ama şüphe kalıyor aklımda neyse olmadı önümüzdeki hafta içi hastaneyi arar sorarım cnm olur m diyee
Canım dün öyle bisey oldu ki ahhhhh akıma geldikçe kalbim sızliyor muayene oldum konuşmak için bekliyordum iste dr hamisleri muayene ediyordu yanımda bi kadına baktı senin bebiş kız dedi ayy bi mutlu oldum ben sorma sonra dr çıktı kaç aylık diye sordum 4.5 aylık dedi hayırlı olsun sağlıkla kucağına aşk dedim sizin kaç aylık diye sordu bana kadın başımdan kaynar dikkat döküldü yoook dedim of çok kötüydü ağlamamak için dudaklarımı ısırdım
netten araştır ilaç kullanırken yapılıyor mu diye ona göre yap bence
Canın eğer test zamanı gelene kadar hastaneye gideceksen ordan isteye bilirsin kap verirler
ayyyyyyyyyyyyyy kıyamaaaaaaaaaaaam ben sanaaaaaaaa canım ne yapacaksın . etrafımızda görünce hamişleri elbet etkileniyoruz benim onlardan ne eksiğim var diye düşünüyoruz canım . ama hayatın bize oynadığı rolü kabullenmekten başka çare yok kabullenip önümüzdeki maçlara bakacağız canım. buradki arkdaşlarda ben hamişim diye haber veriyorlar sevindiğimiz kadar da üzülüyoruz belki de daha fazla üzüldüğümüz oluyor . o yüzden bu da bizim dersimiz canım üzülme sakın bana da çok dediler hamilemisin çocuğun yok kaç senedir düşünmüyor musunuz sananeeeeeeee dicem olmayacak sanki hayvanım da şap diye doğurucam olmuyorsa olmuyor sanane dimi yok anlamazlar iki de bir sorarlar ne yapalım canım.
yok canım gitmeyecegim testi yaptırmak için birde diyetisyen için gideceğim canım . raporu doktora göstermem gerek var mı bilmiyorum hsg raporun gerçi orada bilgisayardan gördü müdahale etti orada ama bilmiyorum. neyseee
haklisin canım o an zor bi durumda kaldım yaklaşık on hamiş vardı ben ve bir kadın da yoktu iddaa tüp bebek yaptiracakmis çok üzüldüm ya
üzülmemek elde değil canım. baak bizim burada 40 yasında bir kadın var neler yaptı kadınn selercee cocugu olmadı tüp bebek için iki kere kıbrısa gittiler iki kere tüp bebek oldu 1. sini düşürdü 2.ler ikizdi 3 aylık oldu düştü kadın üç ay boyunca yatağa mahkum kaldı tuvalete bile çok nadir gitti . düşün yani olmadımı olmuyor işte birde kadına 2. tüp bebekten önce başkasının yumurtalıklarını nakil ettiler kadına yeni yumurtalıklarda 2. tüp bebek denendi ama olmadı cahil aklı işte ilk başlarda yapsalardı o kadın şimdi belki de çocukların ı eline almış gezdiriyor olacakti hayat canım halimize binlerce sükürler olsun
Canım dün öyle bisey oldu ki ahhhhh akıma geldikçe kalbim sızliyor muayene oldum konuşmak için bekliyordum iste dr hamisleri muayene ediyordu yanımda bi kadına baktı senin bebiş kız dedi ayy bi mutlu oldum ben sorma sonra dr çıktı kaç aylık diye sordum 4.5 aylık dedi hayırlı olsun sağlıkla kucağına aşk dedim sizin kaç aylık diye sordu bana kadın başımdan kaynar dikkat döküldü yoook dedim of çok kötüydü ağlamamak için dudaklarımı ısırdım
Kızlar astım yokmuş cok şükürde hassasiyet nerden geliyor çözemedi doktor. Ilaç verdi bu öksürük bana yadigar demek ki.
duygubaby,
ellermbomboskald24kasm11
kızlar konuşun gariiiiiiiiii adet oldum zaten başımda hala ağrıyoryalnız kaldım buradaaaaaaaaaaaaaaduygu nasılsın canım?ellerim bomboş sen nasılsın canım?
canım ilk kez böyle bisey ile karşılaştım alanımın gücüne gitmesin ama insan benim niye olmuyor diyor iste sende üzülme canım bu ay asilamamizi yaptırırızaman canım aynı şekilde bisürü hamiş oluyor onlar mutlulukla muayane beklerken biz stresle acaba bu sefer ne diyecek diye bekliyoruz bizlerde ogünleri görürüz inşallah........
hicarn dün şiddetli başım ağrıyordu ya banyodan çıkamadım kız istifra etmekten gecem berbat geçti sabahta kırmızılarım 5 gün erkenden gelerek tuzu biberi oldup.tesi doktora gideceğim bakalım niye bukadar erken geldi ymurtam çatlamadı mı acaba?
geçmiş olsun canım sevindim ohhh astım kiti ben nasıl bad edeceğimKızlar astım yokmuş cok şükürde hassasiyet nerden geliyor çözemedi doktor. Ilaç verdi bu öksürük bana yadigar demek ki.
duygubaby,
ellermbomboskald24kasm11
kızlar konuşun gariiiiiiiiii adet oldum zaten başımda hala ağrıyoryalnız kaldım buradaaaaaaaaaaaaaaduygu nasılsın canım?ellerim bomboş sen nasılsın canım?
Kızlar astım yokmuş cok şükürde hassasiyet nerden geliyor çözemedi doktor. Ilaç verdi bu öksürük bana yadigar demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?