Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

merhaba pofuduknaz geçmiş olsun canım üzüldüm. herşeyde bir hayır aramak zorundayız yoksa baş edemeyiz biz bunla.bugün pek iyi haberler yok sanırım burada
evet canım bunda da vardır bir hayır rabbimden hepimiz için hayırlısının hayırlı zamanda gönder diyorum demekki hayırlı zaman bu zaman değilmiş canım

evet canım insanız işte bende diyorum bazen Allahım asla isyan etmiyorum isyan anlamında demiyorum ama bizlerede versende bizlerde sevinsek inşallah hayırlı,sağlıklı evlatlar versin kuşum gidelim bakalım p.tesi reglimin 3.günü bakalım doktor ne diyecek hoş lafı ağzından cımbızla zor alıyorum canım sinir ediyor beni bu asistanlar söyleseler ölürler sanki

Canım bu ay aşılama olacaksan sende bi kaç gün arayla aşılama olacağız hayırlısı bakalım

ben varım kuşum yalnızlıklar kraliçesiiiiiiiii
bende yalnızım canım kalabalıklar içinde yalnızım:2::2: allahtan kk var da böyle güzel dostlarım var

evet canım haklısın zor başa gelen bilemez hele hele erkek milleti hiç anlamaz . ağrım başladı genehem yatıyorum hem yazıyorum sizlere

Canım çok zorlama kendini ağrı kesici faksam vermedi mi içsen

Canım bu ay aşılama olacaksan sende bi kaç gün arayla aşılama olacağız hayırlısı bakalım

evet canım hayırlısı inşallah güzel haberler verebiliriz bizde Allahın izniyleeeeee....meryem suresini okuyordum hastayım okuyamamda eşimde çok yoğun kime okutacağım ben yaaaaaaaa okunduktan sonra suya üflenip suyu içilecek anammmmmmmmm ne yalnızım ben beeeeeeeeeeeiyice psikopata bağladım

laptopu karnımın üzerine koydum yazıyorum sizlere . yok ilaç vermedi sadece diane kullanıyorum canım o kadar fazla yok arada oluyorr yani kramp gibi işte gerçekten de kolay değil ağladım orada dün resmen kimsesizlk çok zorr canımın acısından hemşirenin elini sıkmışım vallahii

Canım bende dün görümceme söyledim ikimiz okuyalım diye olur olur okurum dedi hastalıktan sınra bende başlamayı düşünüyorum başkası okusa da olur dimi birde ben bu suya üfleme işini bilmiyorum canım

bende yalnızım canım kalabalıklar içinde yalnızım:2::2: allahtan kk var da böyle güzel dostlarım var

Canım çok zorlama kendini ağrı kesici faksam vermedi mi içsen
haklısın kuşum gurbet zor iyiki varsınızzzzzzzzz
aynı anda hamiş kalıyormuşsunu ayyy negüzel olur .inşallah aşılamalarınız tutar kızlarrrr

inşallah canım inşallah hepimiz kalırız rabbim büyük.....sizde durumlar ne canım?

Canım sende hamiş olabilirsin bu ay şansın yüksek

bilmiyorum benim umudum yok bu aralar nasipse sizee ama diane kullanıyorum hamiş kalma ihtimalim var mı bence yok diane içtiğim için bir kutu içecegim sadece ama diane doğum kontrol hapi gibi değil mi? po için verdi bana canım

Ah keşke yakın olsak destek okuruz birbirimize dimi

canım sadece sen okuayacaksın hasta olduğun zaman görümcen okusun şimdi başlasın mesela adetin bitince sen devam edersin 41 tane okunacak hergün bir tane okunacak ara verilmeden ben 15 tane okudum regl olunca artık geç vakitte olsa eşim okuyacak.....bir su bardağı suya okuyup üflüyorsun canım suyun yarısını sen yarısını eşin içecek hergün....görümcende okusun suyu size versin sizde için

Ben doğum kontrol hapı diye biliyorum öyle deme canım benim yengem 38 yaşında hapla korunurken hamile kaldı

işte bende bunu sordum kuşum durumlar nasıl derken kusura bakma kafam dumanlı bugün yanlış yazabilirim yani tedavin ne durumda demek istemiştim canım

Adet bittikten sonra da birlikte devam etsek olmaz mi ki canım birde kav sayfa meryem süresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…