- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.021
yaaa evet canım malesef . konyada oturmuş olsam gene görüşürdük ama zor neys ne yapalım böle idare etçez canım birbiriize inandıktan destek oldutan sonra sorun yok
Adet bittikten sonra da birlikte devam etsek olmaz mi ki canım birde kav sayfa meryem süresi
Ben doğum kontrol hapı diye biliyorum öyle deme canım benim yengem 38 yaşında hapla korunurken hamile kaldı
haklısın kuşum gurbet zor iyiki varsınızzzzzzzzz
inşallah canım inşallah hepimiz kalırız rabbim büyük.....sizde durumlar ne canım?
bana sadece sen oku dediler canım ama zamanım yok dersen bişey olacağını sanmıyorum...7 sayfa canım 15 dakikanı ancak alır almaz....biz okuyalım verecek olan rabbim canım meryem sureside vesile olur inşallahhhh
Kısmet belki ilede bu yerlede karşılaşırız elimizde bebislerle
bana sadece sen oku dediler canım ama zamanım yok dersen bişey olacağını sanmıyorum...7 sayfa canım 15 dakikanı ancak alır almaz....biz okuyalım verecek olan rabbim canım meryem sureside vesile olur inşallahhhh
prospektüsü okudum pko için yazıyor. birde hamişseniz hemen bırakın diyor ama kesin doğum kontol amaçlı buu bir ay olmaz benim imkansız gibi bişi .yengen kalmış olabilir onlar mucize bence doğudur.
kız öyle düşünme kuşum bizlerde kalırız inşallah rabbim ol desin yeterki canımmmmmprospektüsü okudum pko için yazıyor. birde hamişseniz hemen bırakın diyor ama kesin doğum kontol amaçlı buu bir ay olmaz benim imkansız gibi bişi .yengen kalmış olabilir onlar mucize bence doğudur.
Tamam canım sağol gorumcemle bi konuşayım bakalım tatlım
inşallah benim regl dün bitti bende bugün başlayacağım allahın izniyle meryem suresine hayırlısı Allah inşallah ol der olur hemen
inşallah benim regl dün bitti bende bugün başlayacağım allahın izniyle meryem suresine hayırlısı Allah inşallah ol der olur hemen
işte bende bunu sordum kuşum durumlar nasıl derken kusura bakma kafam dumanlı bugün yanlış yazabilirim yani tedavin ne durumda demek istemiştim canım
kız öyle düşünme kuşum bizlerde kalırız inşallah rabbim ol desin yeterki canımmmmm
tamam canım ama oku tamam mı arapça bilmiyorsan eğer türkçe yazılışından oku okuda nasıl okursan oku kuşummmmm niyet önemliiii
başla canım benecede dünya dua üzerine ama ara vermeden hergün bir tane okuyacaksın canım suyun yarısını sen yarısını eşin içecek
Başla canım dünya dua üstüne dün kayınvalide de 41 yasin okutalim birde bir çocuğu sevindirelim fakir bi çocuğa elbise alalım dedi tamam dedik
başlayacağım söylemem suya üflediğimi iiçiririm benim kocişe.
maşallah canım haklı canım kayınvalide ne yapmak istiyorsan onu yapın ccanım her türlüsü sevap bende bugün hastayım diye yapamadım irmik helvası yapıp dağıtacaktım ama halim yok yarın yapacağğım artık allah nasip ederse
yeni gördüm canım cevap yazıyordum . dün reglim bitti. doktoru aradım saat beşte radyoloji merkezinde ol dedi. bugün yapmak şart bunu dedi neyse gittim doktorum geldi oraya hsg röntgeni çekildi. acıdan öldüm o ayrı konu canım. neyse bilgisayardan rahmime yumurtalığıma ve tüplerime baktı tüplerim kapalıymış meğer hemen orada müdahale etti açtı gözün aydın tüplerini açtım hadi geçmiş olsun dedi canım. bir yandan seviniyorum bir yandan da acı bittim dün biraz kanamam oldu bugün durdu iyiyim istiraat ediyorum canım bugünde biraz kasılma ve ağrı oluyor arada o kadar bir nevi operasyon geçirdim yanii
Biliyorum tatlım ama yavaş okuyorum görümcem maşallah coj güzel okuyor tecvitli i yüzden ona dedim ben
İyi olur canım kız sen nasıl yapıyorsun helvayı bu tarif ver
Aminnnnnnnnnnn canım inşcanım çok geçmiş olsun ama yaptırman iyi olmuş ben anestezili yaptırdım ama benimde kanamam olmuştu dinlen canım çok geçmiş olsun tüplerinde açılmış çok şükür rahim filminden sonra gebe olma şansın artabiliyor bende öyle olmadı ama inşallah sende olur canım
olsun canım yavaş olsada oku görümcenede okut rabbim kabul etsin hepimizinkini inşallah canım
Allah seni ne yapmasın emi beni güldürdün gariiiiiirose irmik helvası mı un helvası mı canım yaptığın bende çok güzel irmik helvası yaparım meşhurdur burada komşular hep bana yaptırırdı
Allah seni ne yapmasın emi beni güldürdün gariiiiiirose irmik helvası mı un helvası mı canım yaptığın bende çok güzel irmik helvası yaparım meşhurdur burada komşular hep bana yaptırırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?