Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Adet bittikten sonra da birlikte devam etsek olmaz mi ki canım birde kav sayfa meryem süresi

bana sadece sen oku dediler canım ama zamanım yok dersen bişey olacağını sanmıyorum...7 sayfa canım 15 dakikanı ancak alır almaz....biz okuyalım verecek olan rabbim canım meryem sureside vesile olur inşallahhhh

Ben doğum kontrol hapı diye biliyorum öyle deme canım benim yengem 38 yaşında hapla korunurken hamile kaldı

prospektüsü okudum pko için yazıyor. birde hamişseniz hemen bırakın diyor ama kesin doğum kontol amaçlı buu bir ay olmaz benim imkansız gibi bişi .yengen kalmış olabilir onlar mucize bence doğudur.

haklısın kuşum gurbet zor iyiki varsınızzzzzzzzz

inşallah canım inşallah hepimiz kalırız rabbim büyük.....sizde durumlar ne canım?

bana sadece sen oku dediler canım ama zamanım yok dersen bişey olacağını sanmıyorum...7 sayfa canım 15 dakikanı ancak alır almaz....biz okuyalım verecek olan rabbim canım meryem sureside vesile olur inşallahhhh

Tamam canım sağol gorumcemle bi konuşayım bakalım tatlım

inşallah benim regl dün bitti bende bugün başlayacağım allahın izniyle meryem suresine hayırlısı Allah inşallah ol der olur hemen

prospektüsü okudum pko için yazıyor. birde hamişseniz hemen bırakın diyor ama kesin doğum kontol amaçlı buu bir ay olmaz benim imkansız gibi bişi .yengen kalmış olabilir onlar mucize bence doğudur.

Canım rabbim bilir belki olur yengem ksv yaşından sonra doğum yaptı amcamin yanında çocuğu görenler torunun mu diyorlarmış ve ilaç kullanmasina rağmen sağlıklı simdi 4 yaşında o kadar zeki ki maşallahı var

kız öyle düşünme kuşum bizlerde kalırız inşallah rabbim ol desin yeterki canımmmmm
Tamam canım sağol gorumcemle bi konuşayım bakalım tatlım

tamam canım ama oku tamam mı arapça bilmiyorsan eğer türkçe yazılışından oku okuda nasıl okursan oku kuşummmmm niyet önemliiii

inşallah benim regl dün bitti bende bugün başlayacağım allahın izniyle meryem suresine hayırlısı Allah inşallah ol der olur hemen

başla canım benecede dünya dua üzerine ama ara vermeden hergün bir tane okuyacaksın canım suyun yarısını sen yarısını eşin içecek

Başla canım dünya dua üstüne dün kayınvalide de 41 yasin okutalim birde bir çocuğu sevindirelim fakir bi çocuğa elbise alalım dedi tamam dedik

işte bende bunu sordum kuşum durumlar nasıl derken kusura bakma kafam dumanlı bugün yanlış yazabilirim yani tedavin ne durumda demek istemiştim canım

yeni gördüm canım cevap yazıyordum . dün reglim bitti. doktoru aradım saat beşte radyoloji merkezinde ol dedi. bugün yapmak şart bunu dedi neyse gittim doktorum geldi oraya hsg röntgeni çekildi. acıdan öldüm o ayrı konu canım. neyse bilgisayardan rahmime yumurtalığıma ve tüplerime baktı tüplerim kapalıymış meğer hemen orada müdahale etti açtı gözün aydın tüplerini açtım hadi geçmiş olsun dedi canım. bir yandan seviniyorum bir yandan da acı bittim dün biraz kanamam oldu bugün durdu iyiyim istiraat ediyorum canım bugünde biraz kasılma ve ağrı oluyor arada o kadar bir nevi operasyon geçirdim yanii

Biliyorum tatlım ama yavaş okuyorum görümcem maşallah coj güzel okuyor tecvitli i yüzden ona dedim ben

başla canım benecede dünya dua üzerine ama ara vermeden hergün bir tane okuyacaksın canım suyun yarısını sen yarısını eşin içecek

Başla canım dünya dua üstüne dün kayınvalide de 41 yasin okutalim birde bir çocuğu sevindirelim fakir bi çocuğa elbise alalım dedi tamam dedik

başlayacağım söylemem suya üflediğimi iiçiririm benim kocişe.
maşallah canım haklı canım kayınvalide ne yapmak istiyorsan onu yapın ccanım her türlüsü sevap bende bugün hastayım diye yapamadım irmik helvası yapıp dağıtacaktım ama halim yok yarın yapacağğım artık allah nasip ederse

İyi olur canım kız sen nasıl yapıyorsun helvayı bu tarif ver

canım çok geçmiş olsun ama yaptırman iyi olmuş ben anestezili yaptırdım ama benimde kanamam olmuştu dinlen canım çok geçmiş olsun tüplerinde açılmış çok şükür rahim filminden sonra gebe olma şansın artabiliyor bende öyle olmadı ama inşallah sende olur canım
Biliyorum tatlım ama yavaş okuyorum görümcem maşallah coj güzel okuyor tecvitli i yüzden ona dedim ben

olsun canım yavaş olsada oku görümcenede okut rabbim kabul etsin hepimizinkini inşallah canım

Kızlar astım yokmuş cok şükürde hassasiyet nerden geliyor çözemedi doktor. Ilaç verdi bu öksürük bana yadigar demek ki.

Aminnnnnnnnnnn canım inş
Allah seni ne yapmasın emi beni güldürdün gariiiiiirose irmik helvası mı un helvası mı canım yaptığın bende çok güzel irmik helvası yaparım meşhurdur burada komşular hep bana yaptırırdı

Kız bi tarif verin gariiiiiii hava biraz dağılsın dimi

Allah seni ne yapmasın emi beni güldürdün gariiiiiirose irmik helvası mı un helvası mı canım yaptığın bende çok güzel irmik helvası yaparım meşhurdur burada komşular hep bana yaptırırdı

pofuduk sen anlat benimki ölçülü değil canım göz kararı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…