- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.041
Pofuduk tarif versene canimmm
bilgi bakıyorum canım netten ondan yazamıyorum geç yazıoyrum
vereyim canım tabiki
3 su bardağı irmik
1 çay bardağı un
yarım paket margarin ama ben tereyağı kullanıyorum daha güzel oluyor
3 su bardağı şeker
3 su bardağı su malzeme bukadar canım irmik,un ve tereyağını ocakta kısık ateşte iyice pembeleşinceye kadar kavuruyosun canım asıl püf noktası burası iyi kavrulmazsa topak topak olur....daha sonra 3 su bardağı suyu iyice kaynatıp şekerin üzerine döküyorsun yani şerbet yapmadan canım....kavrulan irmiğin içerisine yavaş yavaş boşaltıyosun bir kaç taşım kaynatıyosun ama sürekli karıştırman lazım canım azıcık katı olduktan sonrada altını kapat soğumasını bekle....kaymakla,dondurmayla isteğe göre servis ediyosun...AFİYET OLSUN.....Kız regliliyim zaten benimde canım çekti heeeeeee
geçmiş olsun canım iyidinlenmeler sana güle güle byyanladım canımmmmkızlar ben biraz çıkıp dinleneyim başağrıma azda olsa var sabaha karşı yattım sonrada regli olunca iyice uyku tutmadı biraz uzanayım sonra gelirim inşallah hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorummmmmmm
vereyim canım tabiki
3 su bardağı irmik
1 çay bardağı un
yarım paket margarin ama ben tereyağı kullanıyorum daha güzel oluyor
3 su bardağı şeker
3 su bardağı su malzeme bukadar canım irmik,un ve tereyağını ocakta kısık ateşte iyice pembeleşinceye kadar kavuruyosun canım asıl püf noktası burası iyi kavrulmazsa topak topak olur....daha sonra 3 su bardağı suyu iyice kaynatıp şekerin üzerine döküyorsun yani şerbet yapmadan canım....kavrulan irmiğin içerisine yavaş yavaş boşaltıyosun bir kaç taşım kaynatıyosun ama sürekli karıştırman lazım canım azıcık katı olduktan sonrada altını kapat soğumasını bekle....kaymakla,dondurmayla isteğe göre servis ediyosun...AFİYET OLSUN.....Kız regliliim zaten benimde canım çekti heeeeeee
bende yapmadım daha kolumu kaldıracak halim yoook ev desen dağınık offfffhicran daha ben kahvaltı yapmadım canım çıkıyorum sonra gelirim gene biraz mutfak dağınık toplamaya çalışayım yavaş yavaş kendine iyi bak canım
kızlaaaaarrrrr ben geldııımmmmmm..... Nasılsnzzz canlarıımmmmmm
bende yapmadım daha kolumu kaldıracak halim yoook ev desen dağınık offfff
Hg cnm nasıl oldun
Kız bize ne oldu herkes dökülüyor anammmmmm nazar falan oldu gizzzzh.b. Bacım aynıyım ana vatabn kan aglamaya devam edyo . Ates basyo bazen bana yangın vaaaaaarrrrrrrrrrrr ....... Sıze bunun uzerıne halıl sezaı nın yangın var sarkısın armagan edyorm
Kız bize ne oldu herkes dökülüyor anammmmmm nazar falan oldu gizzzz
canlarımmm nabersiniizzzz bugün annem geliyor o yüzden hem temizlik yapıyom hem de yiyecek bişeyler hazırlıyorum nete falza giremiyorum o varken hele hiç giremem herhâlde beni özleyiiinn öpüldünüüüüzzz
nerdesiniiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzerde bu milleeeeeeeeettttt nerde bu devleeeeeeeeeeettttttttttttttt
Tatlim bilgi almak için açtım topik ben burdan ayrılmam gizzzzzz sizi seviyommmm
Kimse yoook bugün yahuunasıl oldun bakim sen bacım ne durumdsnn şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?