- 18 Nisan 2013
- 670
- 239
- 123
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.061
Kimse yoook bugün yahuu
İyiyim canım toparlandim biraz sen nağıl oldun bakem
nerdesiniz hatunlarr.....bu topik neden sessiz bu kadar....:26::26::26::26:
evet durum yaaa kımsecıkler yok bakyorm arada ama kımseyı goremedım yarın herkes gelsn tmmı bacım benım mısafırım gelecek yarın cok yogun olcam
ozlemım yavru kusum nasılsn... Gız bacım kımse gelmesı topoıge ha duru hıcran geldler ve ben bugun gıremcem mısafırım gelecek emı bacım opyorm senı cok
ozlemım yavru kusum nasılsn... Gız bacım kımse gelmesı topoıge ha duru hıcran geldler ve ben bugun gıremcem mısafırım gelecek emı bacım opyorm senı cok
gızlar gece bekçiniz geldi gariiiiiiiiiiiiiiii
gızlar gece bekçiniz geldi gariiiiiiiiiiiiiiii
aldık haberlerini gizz geçmiş olsun
saol gız yoruldum valla ya yap yap bitmiyo garii nese şimdi çıkcam dinlencem hicranım tamam mı gece görüşürüzzz yini gariiiiiiiiiiiiiii
anammmm kimsecikler yuk yaaaaaaaaaaaaaaaa eşimle tartıştım kızlar canım sıkkın birde evde kendisiiiiiii
neden bu erkekler bizler gibi çocuk konusunda hassas değiller bayanlar sadece benim eşimmi böyle acaba:26:azcık özveri bekliyorum ya başka birşey değil adetim diye meryem suresini okuyamıyorum okusun diye resmen rica ettim tamam işten geç geldi çok yorgun ama okunması lazım gurbetteyim kimsem yok kime okutayımtamam annemler okuyabilir ama suya üflenecek ve o su içilecek suyu nasıl memleketten getireyim çok kalbimi kırdı kızlar bende sinirlendim okutmadım oda Allahtan arıyordu zaten okumamayı annemlere söyledim okusunlar diye napayım bir haftada suyunu içmem okunmamasından iyidir benim ailem her konuda yardım ediyor bana annem sağolsun 500 tane yasin okuttu bana rabbim başımdan eksik etmesin onları ama eşim ve ailesinden ancak bilmiş bilmiş konuşmalar sanki benim elimde çocuk olması tövbe tövbe çok doluyum kızlar akşam hem konuştum hemde sinirden ağladım(buarada bu ağlama huyumu hiç sevmiyorum)şimdi de öylesine konuşuyoruz neyse canlarım içimi döktüm sizden başka kimsem yok çünkü şimdilik çıkayım pcyi ister zaten işi var çok öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?