Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

ozlemım yavru kusum nasılsn... Gız bacım kımse gelmesı topoıge ha duru hıcran geldler ve ben bugun gıremcem mısafırım gelecek emı bacım opyorm senı cok

ozlemım yavru kusum nasılsn... Gız bacım kımse gelmesı topoıge ha duru hıcran geldler ve ben bugun gıremcem mısafırım gelecek emı bacım opyorm senı cok

gız allah iyiliğini versin ben geliyom sen gidiyon garşiiiiiiiiiiii nese tamam gız gece gelirsin artık

anammmm kimsecikler yuk yaaaaaaaaaaaaaaaa eşimle tartıştım kızlar canım sıkkın birde evde kendisiiiiiii
neden bu erkekler bizler gibi çocuk konusunda hassas değiller bayanlar sadece benim eşimmi böyle acaba:26:azcık özveri bekliyorum ya başka birşey değil adetim diye meryem suresini okuyamıyorum okusun diye resmen rica ettim tamam işten geç geldi çok yorgun ama okunması lazım gurbetteyim kimsem yok kime okutayımtamam annemler okuyabilir ama suya üflenecek ve o su içilecek suyu nasıl memleketten getireyim çok kalbimi kırdı kızlar bende sinirlendim okutmadım oda Allahtan arıyordu zaten okumamayı annemlere söyledim okusunlar diye napayım bir haftada suyunu içmem okunmamasından iyidirbenim ailem her konuda yardım ediyor bana annem sağolsun 500 tane yasin okuttu bana rabbim başımdan eksik etmesin onları ama eşim ve ailesinden ancak bilmiş bilmiş konuşmalar sanki benim elimde çocuk olması tövbe tövbe çok doluyum kızlar akşam hem konuştum hemde sinirden ağladım(buarada bu ağlama huyumu hiç sevmiyorum)şimdi de öylesine konuşuyoruz neyse canlarım içimi döktüm sizden başka kimsem yok çünküşimdilik çıkayım pcyi ister zaten işi var çok öptüm hepinizi

canım kocalarımız aynı sanırım benimkide öyle belkide daha fazla. bir buçuk yıl evvel sperm testi yaptırdım bişi demedi. baktı olmuyor hayırlısı dedi ben sana niye çocuk olmuyor diyor muyum dedi kapattı konuyu neyse bu yılda başka doktora gitti eski tahlili gösterdim ama gene yenisini istedi şimdi kızacak diye cuma gününden beri söyleyemiyorum ona lazım diye ne yapacağımı bilmiyorum canı çok sıkkın . erkekler biraz daha uzak biz kadınlara göre nazaran canım o yüzden kafaya takmayacaksın önüne geleceğe bakacaksın canım yoksa işimizi çoooookkkkkk zooooooooooooorrr

Canım erkeklerin hepsi aynı onlar herşeye genel bakıyor biz ayrıntılara bakıyoruz sonra çakışiyoruz üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…