- 18 Nisan 2013
- 670
- 239
- 123
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.081
gızlar cok kotuyum bebegimi kaybettim
cok kotuyum aglaya aglaya içim cıktı dun gece sabaha karsı kanamam başladı hemen gittik hastaneye ve ben mahfoldum
cok kotuyum aglaya aglaya içim cıktı dun gece sabaha karsı kanamam başladı hemen gittik hastaneye ve ben mahfoldum
Allahım senin takdirine sual olunmaz ama neden yaaa.....çookk moralim bozuldu şuan....
canım yaaa çookkk geçmiş olsunnn offffffbacım ne dimm başın saolsunn rabbim sabır versin yaa çok üzüldmmmmm:26::26::26::26:neden olmuş pekiiiii
ya canım belki düşmemiştir kesin mi????ne dedi dr...
bilmiyorum ki rabbi verdi rabbim aldı ama cok yıkıldık
bilmiyorum ki rabbi verdi rabbim aldı ama cok yıkıldık
düştü doktor baktı kanamam halen var
saol saol elim kolum kalkmıyo
doğru diyorsun seni çok iyi anlıyorum o sevinç heyecan yerine kocaman bi boşluk alıyorr....ama çok ağlama maelesef giden geri gelmiyor aynı şeyleri yaşadım ama bak şimdi o acıyı unuttum tekrar bebek istiyorum...geçecek canım benim nolur kendinizi çookk üzmeyin...
canım çooooookkk üzülldüm yaaaa geçmiş olsun BAK ALLAH BİR KAPIYI KAPATIR BİR KAPIYI AÇAR unutma canım olur mu?? elbet kolay değil yaşaddım biliyorum enkazını cuma günü ttım seneler sonra canım . ama kolay değil yıkılırsınız tabiiii yanlış hareket mi yaptın ne oldu diyeceğim ama üzmel istemem seniii
dayanamıyorum ya dayanamıyorum nahapıcam bilemiyorum
hiç hareket etmedım ki hep yattım nasip degilmiş demekki imtihanımız buymus demekki duyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?