Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

bilmiyorum ki rabbi verdi rabbim aldı ama cok yıkıldık

doğru diyorsun seni çok iyi anlıyorum o sevinç heyecan yerine kocaman bi boşluk alıyorr....ama çok ağlama maelesef giden geri gelmiyor aynı şeyleri yaşadım ama bak şimdi o acıyı unuttum tekrar bebek istiyorum...geçecek canım benim nolur kendinizi çookk üzmeyin...

saol saol elim kolum kalkmıyo

canım çooooookkk üzülldüm yaaaa geçmiş olsun BAK ALLAH BİR KAPIYI KAPATIR BİR KAPIYI AÇAR unutma canım olur mu?? elbet kolay değil yaşaddım biliyorum enkazını cuma günü ttım seneler sonra canım . ama kolay değil yıkılırsınız tabiiii yanlış hareket mi yaptın ne oldu diyeceğim ama üzmel istemem seniii

dayanamıyorum ya dayanamıyorum nahapıcam bilemiyorum

hiç hareket etmedım ki hep yattım nasip degilmiş demekki imtihanımız buymus demekki duyoruz

biz nedesek boş canım allaha sığın dua et rabbim acını inş. hafifletir yapacağın en iyi şey bu canım. başka bişi değil stres sıkıntı geri ggetirmez canım du getirir Allahın izniylee

biz nedesek boş canım allaha sığın dua et rabbim acını inş. hafifletir yapacağın en iyi şey bu canım. başka bişi değil stres sıkıntı geri ggetirmez canım dua getirir Allahın izniylee

canım seni iyice üzmek istemem ama yapacak hiçbirşey yook maelesef.....bian önce kendini toparlan kabullen bunu ve atlatınca yeniden dene ama öncesin de bence bir genetik test yaptır ve sebebini öğren...tabi bunun için 3 düşük istiyorlar ama bi tanıdık bulabilirsen yaptırtabilirsin....

hiç hareket etmedım ki hep yattım nasip degilmiş demekki imtihanımız buymus demekki duyoruz

haklısın canım sınavdayız ve geçmemiz gerek canım unutma lütfen acını yaşa bir ka gün biz neyapsak boş biliyorum kim nederse desin acını yaşa ama yenisi içinde kendine şans ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…