Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Canım üzme kendini sabır sabır sabır bol bol dua et cennet kapısında bebeğin seni bekleyecek

Canım üzme kendini sabır sabır sabır bol bol dua et cennet kapısında bebeğin seni bekleyecek

hicranım .çok doğru sölyosun canım.. bebeklerimiz bizi cennetin kapısında belşeyecekler ... ve kazndm şuna dua et ki bebeğini hissetmeden kaybettnn .. ya bebeğini hissedipte kaybetseydinnn ??? bunada şükret bacım ..... hayırlı deilmşi demekki sınav dünyasoındayız rabbiminde bir bildiği var demekki.. sabır sadece.. ve şükür....

sonuçta sen onu bilerek kaybetmedin canım allah tarafından gelen bir durum

Olmamasi kötü olupta kaybetmek daha kötü rabbim sizi büyük bi sınavdan geçiriyor isyan edecek mi kullarım diye sana bol bil sabır diliyorum

kimsenin tadı tuzu kalmadı en iyisi çıkayım bende hem sabah doktor randevum var erken kalkıcam...hepinizi öpüyorum:54 kendinize ii davranın yarın görüşürüzzz ii geceleerrrr

kimsenin tadı tuzu kalmadı en iyisi çıkayım bende hem sabah doktor randevum var erken kalkıcam...hepinizi öpüyorum:54 kendinize ii davranın yarın görüşürüzzz ii geceleerrrr

tm canım ii geceler sende kendine ii dvran şekerimmmbend eyarın doktora gitcem öğleden sonraaa... tatlı rüyalaarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…