- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.101
Canım üzme kendini sabır sabır sabır bol bol dua et cennet kapısında bebeğin seni bekleyecek
Canım üzme kendini sabır sabır sabır bol bol dua et cennet kapısında bebeğin seni bekleyecek
hicranım .çok doğru sölyosun canım.. bebeklerimiz bizi cennetin kapısında belşeyecekler ... ve kazndm şuna dua et ki bebeğini hissetmeden kaybettnn .. ya bebeğini hissedipte kaybetseydinnn ??? bunada şükret bacım ..... hayırlı deilmşi demekki sınav dünyasoındayız rabbiminde bir bildiği var demekki.. sabır sadece.. ve şükür....
hicranım .çok doğru sölyosun canım.. bebeklerimiz bizi cennetin kapısında belşeyecekler ... ve kazndm şuna dua et ki bebeğini hissetmeden kaybettnn .. ya bebeğini hissedipte kaybetseydinnn ??? bunada şükret bacım ..... hayırlı deilmşi demekki sınav dünyasoındayız rabbiminde bir bildiği var demekki.. sabır sadece.. ve şükür....
sonuçta sen onu bilerek kaybetmedin canım allah tarafından gelen bir durum
Canlarimmmmmmmmmmmmmmmm
Canlarimmmmmmmmmmmmmmmm
buyurr canımm...
ıvet bacıııııııııııımmmmmmm
kimsenin tadı tuzu kalmadı en iyisi çıkayım bende hem sabah doktor randevum var erken kalkıcam...hepinizi öpüyorum:54 kendinize ii davranın yarın görüşürüzzz ii geceleerrrr
İyi geceler canım
kimsenin tadı tuzu kalmadı en iyisi çıkayım bende hem sabah doktor randevum var erken kalkıcam...hepinizi öpüyorum:54 kendinize ii davranın yarın görüşürüzzz ii geceleerrrr
tm canım ii geceler sende kendine ii dvran şekerimmmbend eyarın doktora gitcem öğleden sonraaa... tatlı rüyalaarrrrrr
duygumm nasılsn canım
gızlar nasılsınızzz:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
iiyi dielim ii olsun bacım kazndbne üzüldm.. özldedim seni bacım yaaaaasen nasılsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?