Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Kızlar sinirlerim cok bozuk benimki çocuk istemiyormuş ben anlayamıyorum cidden ne düşünüyor.ne yapıyor

Kazandibim cok geçmiş olsun üzülmemeye çalış belki sağlıklı değildi çünkü bebek sagliklikli olmayınca vücud dışarı atabiliyormus hayırlısı olsun. Yeniden bebisin olucak canim sıkma canini

yaw nasılda sevindiydi taze anne cok üzüldüm valla rabbim sbır versin canım benm kıyamam sana ne diyecegimi bilemedim yawrum

kız taze gelin dur az daha evlilgin tadını cıkart gez ttil yap olur cocuk ne acelen var delimisin sen çocugun düşündügü seyler vardır elbet baba olcak sonuçta evin erkegi o hesabı kitabı oturtsun o dicek sana hadi bebemiz olsun diye az hepimizin senın gbi oldu bebek istemeleri üzülme evliligin tadını çıkart bebem benim

Kızlar sinirlerim cok bozuk benimki çocuk istemiyormuş ben anlayamıyorum cidden ne düşünüyor.ne yapıyor
derdi neymiş canım açıklaması ne ne için istemiyormuş?sabahın 5inden beri doktordayım öğleden sonraya kaldı eve geldim tekrar gideceğim rabbim ne olursun hepimize yardım et doktorum çok fena kızlar ya ama elim mahkum başka aşılama yapan hastane yok hepsini rabbime havale ediyorum....
cok kotuyum aglaya aglaya içim cıktı dun gece sabaha karsı kanamam başladı hemen gittik hastaneye ve ben mahfoldum

canım ya şok oldum ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok üzüldüm çok kıyamam sana rabbim sabır versin gülüm yine olur inşallah sorun yok çok şükür hamile kalmanda üzülmemeye çalış canım ahirette şefaatçi olacak inşallah canım sana kısmet böyleymiş canım rızkı yokmuş verende Allah alanda Allah vermeyende Allah ondan başka kapımız yok canım dua edeceğiz

Maddi hiç sıkıntımız yok cok şükür bu sene de mezun oluyorum üniversiteden. Evliliğimiz oturmadı daha tartışıyoruz cok fazla gerci ilk yıl olurmuş ama istiyordu 1 ay önce şimdi istemiyor bende korunmayı reddettim. Senden çocuk istemiyorum dedi resmen bana ya bu denir mi? Bende benden istemiyorsan kimden istiyorsun dedim. Şimdi çocuk istemiyorum dedi bu defa da ya ben haklimiyim haksizmiyim bunu sormakta? Geri çekilsin cekilebildigi yee kadar ama bu defada hamile kal beni umursamazsa diye üzülürüm.

canım daha çok yeni evlisiniz ikinizde yeri geldiğinde alttan almaya çalışın canım düzelecek merak etme bekle bakalım istediği kadar korunsun veren rabbim verecekse korunurkende verir kafanı yorma canım

Canım tabi eşin istemediği halde hamile kalırsan belki uzaklasir senden daha çok yenisiniz maddi olarak hazır olabilirsiniz ama insan manevi olarak da hazır olmalı ve sadece senin istemen yetmiyor ikiniz birden istemeli ve biliyorsun bazen hamilelikte ilişki falan olmuyor riskli olduğu zaman o zaman daha çok uzaklaşma ihtimali yoook mu bu benim fikrim karar senin tatlım

hicran nasılsın canım?ben çok sinirliyim ya doktor resmen almadı beni içeriye bekletti ben herzamanki hastasıymışım lafa bakar mısın ya dişimi sıktım sırf muhatap olmamak için eve geldik eşimle öğleden sonra tekrar gideceğim rabbim muhtap etmesin diyoruz ama yine onlara muhtacız

Canım muhtaç olduğumuz için böyle yapıyorlar insanlık yoook sıkma tatlı canını

Hayır yani isterken vazgeçmesini anlayamıyorum. Alttan alıyorum neler yaşadım bilenler vardır ama çözemiyorum. Yaşadıklarımdan sonra benim istememem lazım aslında off bilmiyorum zaten dün fark etmemiş bur kere geri cekilemeden boşaldı ama kısmet zaten bende o istemiyorken istemiyorum daha önce yasadiklarimdan sonra öyle işte hayırlısı artik.

Canım allah büyük belki kendi gelir bebiş sen ısrar etme kendiliğinden olursa kocanda ister merak etme

Canım muhtaç olduğumuz için böyle yapıyorlar insanlık yoook sıkma tatlı canını
ister istemez sıkıyoruz işte canım ya hepsini rabbime havale ediyorum inşallah hepimizin son doktora gitmesi olur gülüm ne diyeyimki dua etmekten başka çaremiz yok....

boşver canım takma kafana bu erkeklere akıl sır ermez....bekle bakalım ne zaman isteyecek hicrana bende katılıyorum canım istemesini bekle kuşum yoksa başına kalkar ozaman daha huzursuz olursun....sormadın mı canım önceden istiyordun fikrini değiştiren sebep ne diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…