Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Canım bi konu açtım iki kişi yazdı ilk aşılamasinda hamiş kalmışlar bana büyük oldu

canım benim bebek olayı çok ciddi mesele paraya bakmıyor kendini hazır hissetmelisin buna adam daha 3 4 aylık evli tmm basta cazıp gelmiş olabilir erkekler biraz tuhaftır bazen ister bazen istemez çünkü kendine güvenemez daha evliliginizde bazı sorunar var hepimiz bu yollardan geçtik emin ol bana bakma hamileyim ben mecburiyetten hamile kaldım ki burada herkesin bir saglık urumu var ve hamile kalmaya çalışıyor dert etme 3 4 ayda çocuk yapmak bence çok gereksiz adamcagızı bosuna boğma cocuk diye 6 yıllık degilsin ya çocuk hasretiyle yanasın bak otur dusun hak vericeksin bize bide sana kim akıl veriyorsa fisekliyorsa söyle ona rahat bıraksın seni esin sana istemiyorum diyosa senden çocuk istemiyor anlama bir noktaya odaklanma senden çocuk istemiyor degil sadece seninle evliligin tadını çıkartmak istiyor bi birbirinizden bıkın monotonlasın diyorum sana kendisi isticek

Canım allah büyük belki kendi gelir bebiş sen ısrar etme kendiliğinden olursa kocanda ister merak etme
Biz anlasamiyormusuz daha ondan istemiyormuş. Bitmek üzereydi daha evlilik ne demek fedakarlık ne demek anlayamadı. Hep ben oba uymak zorundayım falan filan ne yapsam yetmiyor beğenmiyor ama kendide bisi yapmıyor anlayacaginben onun istediği herşeyi yapicam hiç eksiğim olmayacak devam ederse eder etmezse biter modunda. Cimri, kıskanç öyle işte kızlar. Çalışmamı istemez, izin almadan komşuya bile gidemem evde sıkılıyorum bebekte istemiyor. Ben seni gezdirmiyormuyum der mağazaların vitrine baksam bakma der sanki aldım offf ya deli olucam

Bak tatlım ben aşılama tutma ihtimali düşük diye biliyorum ama çok mutlu oldum
evet kuşum rabbim dilesin yeterkiiiiiii oradaki sekreter kızla kaç kez konuştum almadı doktorun yanına beni vallahi beddua ettim sen bayan olarak beni anlamıyorsun madem sende doktor doktor gezde gör gününü dedim içimden iyi birşey değil yaptığım ama dayanamadım ya kadın kadını anlamazsa kim anlarkı?bende eşim çok ümitlenmesin diye her defasında aşılamanın tutma ihtimalinin düşük olduğunu söylüyorum ama inşallah ilk aşılamamız tutar canım

ah son kelimelerin aynı benim eşimin sözleri canım ben seni gezdirmiyor muyum???pehhhhh benim eşimde aynısı mağazalara girecek olsam adam surat asar okadar cimri değildir ama ilgisizdir....sabret bakalım canım rabbim yardımcın olsun....sende nisbet yap bende istemiyorum evet evlilik oturmadan sana çocuk mocuk yok de

benim dediklerimi pek kale almıyosun ama sana sunu söylim daha yenisin gayet normal bunlar birazda hatayı kendinde ara sana köle ol demiyorum ama 3 ayda o adamı ehlileştiremessin zaman lazım ben 1,5 senedir ugrasıyorum ama sana alışması lazım varlıgına sıcaklıgına sen böyle adamın kafasını sisirirsen olmaz üstüne gitme tamm askım de bu seni küçük düşürmez az sabret zamanla avucuna alırsın adamı ama sımdilik çok erken bekleme hiç bunu evliligide bitirmeye calışma en kolay yolu seçme pasif olma mantıklı cevaplar ver iğneleme adamı

Ins canım bende dedim eşime aşılamanin tutma ihtimali düşülmüş dedim hayırlısı olsun bunu denemedik demeyiz dedi

Ahhh duygucumm ah sabret biraz işin en kolay yani ayrılmak önemli olan her şeye rağmen evliliği yürütmem ilk 4 ay bizde bu sebeplerden kavga ettik ams düzeldi zamanla herşey

Ins canım bende dedim eşime aşılamanin tutma ihtimali düşülmüş dedim hayırlısı olsun bunu denemedik demeyiz dedi

adet olduğum zaman eşimin yüz ifadesi beni mahvediyor inanmıyor ya hadı canım şaka mı yaptın filan diyor yazık kız kıyamam ona oyüzden çok heveslenmesini istemiyorum canımhatta birinde afedersin iç çamaşırımı gösterdim regl olduğumda inansın diye bende üzülmemiş gibi rol yapmaktan boğazım düğüm oluyor sonra iniyor işte böyle kuşum......buarada hastanede bir bayan vardı 8 yıldır olmuyormuş kist varmış aşılama tüp bebek yaptırmış özelde şimdi de buraya geldim eltiminde 14 yıldır olmuyor dedi....anam rabbim hepimize versin inşallah...

Canım allah büyük belki kendi gelir bebiş sen ısrar etme kendiliğinden olursa kocanda ister merak etme
Biz anlasamiyormusuz daha ondan istemiyormuş. Bitmek üzereydi daha evlilik ne demek fedakarlık ne demek anlayamadı. Hep ben oba uymak zorundayım falan filan ne yapsam yetmiyor beğenmiyor ama kendide bisi yapmıyor anlayacaginben onun istediği herşeyi yapicam hiç eksiğim olmayacak devam ederse eder etmezse biter modunda. Cimri, kıskanç öyle işte kızlar. Çalışmamı istemez, izin almadan komşuya bile gidemem evde sıkılıyorum bebekte istemiyor. Ben seni gezdirmiyormuyum der mağazaların vitrine baksam bakma der sanki aldım offf ya deli olucam

sezer canım kafa dumanlı kusura bakam sen nasılsın bebişlerimiz nasıl canım dikkat et kendineeeeeeee

üzülmeyin lütfen rabbim gelince bebeiş vericektir size aglayasın geldi simdi valla çok zor bi durum bende öyleydim hiç evladım olmucanı öğrendigimde devlet karsılamıyodu bizi 3 yıl istiyodu yumurtalıklarımda azlıyodu ailem para verdide oldu evlatlarım yoksa bizim yapıcak durumumuz yoktu hatırladıkça göbüşüme sarılıp aglıom sükrediom sizde tüp yaparsınız asılamadan daha çok tutma ihtimali var

Peki diyorum sabrediyorum bekliyorum bakalim birde her yaptığıma birsey bir kusur bulmasa iyi olacak. Ben zaten bitirmemek içın uğraşıyorum yoksa tüm aileye diyor bitti diye ikide bir kıyameti koparıyor. Annesi bile bu çocuk kime çekti diyor ama birsey yaptıkları yok nr yapsınlar inat zaten. Hayırlısı Rabbim hepinize sağlıklı bebisler, yuvaniza huzur versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…