Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

amin canım hepimizin yuvasına huzur versin rabbim ben herzaman şöyle dua ediyorum önce iman sonra sağlık sonrada huzur versin rabbim gerisi mutlaka olur canım üzülme sende oluruna bırak zaman herşeyin ilacı

buarada ben çıkayım canlarım hastaneye gideceğim tekrardan bakalım ne diyecek doktor yumurtam çatlamış mı merak ediyorum hakkımızda hayırlısı akşama gelmeye çalışırım hepinizi rabbime emanet ediyorummmmmm

canımmm senle aynı kaderdeyiz valla..aynı durum bizdede var..sürekli üzülmemiş rolü yapmak insanı üzüyor..2,5yıldır olmuyor bizimde çok şükür sorunumuz ypk ama olmuyor..bu ayda umutlu gilen bekliyoruzz rabim daha fazla bekletmez inşallah [/QUOTE] sebep neydi tatlım bat ne zaman

Ayyyyy ağzından bal damlıyor insss canım insss

Sıkıntı stress yapma olmadı bir süre girme buralara. Buradayken sanirim her gün yeni birsey duyup daha cok strese giriyoruz, birbirimize bakıp bebek arzumuz depresiyor.Bende başka şeyler düşünmeye, eşimin üzerine fazla düşmemeye karar verdim. Kafaya taktikca olan bana oluyor annemde dedi fazla stres erken menepoza girmeye sebep oluyormuş. Rabbim ne zaman nasip ederse biz elimizden geleni yapıp tevekkül edicez sadece :))

Çok doğru aslında buraya gelmek bebek olayını strese sokuyor ama beb sürekli evdeyim vakit geçmiyor başka uğraşlar bulmak istiyorum ama ne yap cam bilemiyorum rabbim hepimiz için en hayırlı zamanda versin

Benimde canim sıkılıyor evde yemeye vurdum bende kendimi onun içın kilo aldım pofff ya evde televizyonda yok uydu baglatmadik şimdi pişmanım

Hg asil durummm iyiyiz sen nasılsın

iyiyim canım sağol bugün dr gittim pıhtılaşma testimi gösterdim adetin geçince test yap pozitifse hemen gel iğneye başlıcaz dedi.....bide liko ver iyi değil bu kadar kilo dedi hep böylemiydin dedi bende 2 senedir dedim ver ver dedisen nasılsın canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…