- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.161
canım Allah razı olsun kıyamam sana sende üzülme bebişlerini düşündua ediyorum bol bol rabbimden başka kimsemiz yok canım sanada dua ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah kuşum inşallahhhhhhh
Amin bacım cümlemizden rabbim razı olsun isteyen herkeze evlat nasip etsin evladının kıymetini bilmeyenlere öyle çok kızıyoruzki esimle bizi anca bizler anlarız kusum benim dualrın için cok sağol böyle zamanlarda herkez herkezden kaçar yada laflarına hiç dikkat etmez seni teselli etmeye çalışır ama farkında olmadan seni dahada kırar keske hep sussalar hehehe
Peki diyorum sabrediyorum bekliyorum bakalim birde her yaptığıma birsey bir kusur bulmasa iyi olacak. Ben zaten bitirmemek içın uğraşıyorum yoksa tüm aileye diyor bitti diye ikide bir kıyameti koparıyor. Annesi bile bu çocuk kime çekti diyor ama birsey yaptıkları yok nr yapsınlar inat zaten. Hayırlısı Rabbim hepinize sağlıklı bebisler, yuvaniza huzur versin.
Amin bacım cümlemizden rabbim razı olsun isteyen herkeze evlat nasip etsin evladının kıymetini bilmeyenlere öyle çok kızıyoruzki esimle bizi anca bizler anlarız kusum benim dualrın için cok sağol böyle zamanlarda herkez herkezden kaçar yada laflarına hiç dikkat etmez seni teselli etmeye çalışır ama farkında olmadan seni dahada kırar keske hep sussalar hehehe
haklısın canım keşke sussalarama nerdeeeeeeeeee neyse canım ben çıkayım hastaneye gideceğim tekrar çok öptüm canım Allaha emanet olun sen ve bebişlerinnnnnnn
himm anladım canım şimdi iyi kk var dimibende ilk zamanlar üzüntümü belli ediyordum ama benim eşim çok stres yapıyor canım ve içine atıyor benimlede paylaşmıyor buda ilişkimize yansıyor bu sefer her ilişkide çocuk için ödev gibi yapmaya başlıyor ozamanda adamda tık olmuyor canım.....buyüzden ona üzüntümü belli etmemeye çalışıyorum ama nekadar başarıyorum bilemiyorum......:26:
üzülmeyin ne olur cok üzülüyorum hep dua ediyorum sizlere rabbim evlat versin diye biliyosunuz benim tuplerim kapalı ocugum dogal yoldan hiç olmucaktı aşılama ilaç felan bosuna olucaktı erken teshisim oldu tup bebek yaptık bizde ilkinde yastan kazandım saglıklı girunuyolar ayrıntılı ultrasona giricem haftaya inşallah iyilerdir hersey biz insanlar için kuzularım ama kendinizi olmucak diye sartlamayın ınanmak basarmanın yarısıdır derler lütfen dua edin hep
Allah razı olsun tatlım evlatlarını sana seni evlatlarına bağışlasın rabbim bizi de mahrum etmesin bu duygulardan
haklısın canım keşke sussalarama nerdeeeeeeeeee neyse canım ben çıkayım hastaneye gideceğim tekrar çok öptüm canım Allaha emanet olun sen ve bebişlerinnnnnnn
hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız seninle kızlarım birlikte dua edicez sana öptük seni teyzesi
Pofudugum hayırlı haberlerle gel inş. Hicranimmm sen gelecek aya hamile kalicakmissin gibi geliyor bana
Ayyyyy ağzından bal damlıyor insss canım insss
Ayyyyy ağzından bal damlıyor insss canım insss
Sıkıntı stress yapma olmadı bir süre girme buralara. Buradayken sanirim her gün yeni birsey duyup daha cok strese giriyoruz, birbirimize bakıp bebek arzumuz depresiyor.Bende başka şeyler düşünmeye, eşimin üzerine fazla düşmemeye karar verdim. Kafaya taktikca olan bana oluyor annemde dedi fazla stres erken menepoza girmeye sebep oluyormuş. Rabbim ne zaman nasip ederse biz elimizden geleni yapıp tevekkül edicez sadece :))
Hicranım sende benim için aynısını söylemiştin. Kaldı 1 gün. İçinde bana dair yeni hisler varmı. Teyze olacakmışsın gibi hissediyomusun :)
Ommmm ooommm ooommmm hissediyorum hissediyorum teyze oluyorum
Hg asil durummm iyiyiz sen nasılsınSelammm kızlaarrr ne var ne yok bakem?????????
Adet olursam vururum seni biliyosun dimi
Benimde canim sıkılıyor evde yemeye vurdum bende kendimi onun içın kilo aldım pofff ya evde televizyonda yok uydu baglatmadik şimdi pişmanım
Hg asil durummm iyiyiz sen nasılsın
Benimde canim sıkılıyor evde yemeye vurdum bende kendimi onun içın kilo aldım pofff ya evde televizyonda yok uydu baglatmadik şimdi pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?