Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Benimde canim sıkılıyor evde yemeye vurdum bende kendimi onun içın kilo aldım pofff ya evde televizyonda yok uydu baglatmadik şimdi pişmanım

mrhb canım...valla bende 2 senede 14 kilo aldımbugün dr gittim ver kilolarını ii değil dedi....demesi kolay bizde biliyoz ii değil ama bende stresten aldım şimdi veremiyorum

Kaç gün kaldı gizzzzzz anam heyecan yaptım simcikkk bende iyi sayılırım grip oldum puffff

Kaç gün kaldı gizzzzzz anam heyecan yaptım simcikkk bende iyi sayılırım grip oldum puffff

geçmiş olsun canım havalardan herhalde burdada herkes grip...valla bat mayısın 6 sı bakalım bi....coraspin100 kullan dedi kullanıyom dedim...folbıol kullan bir tane günde dedi kullanıyom dedim oooo sen biliyon herşeyi dedi

Geçen ay kullandım takvimde yazan günde yaptım ikiside koyu çıktı sonra diğerlerini yapmadım. Bu ayda paketin içinde kalan diğer testleri yaptım ama hiçbirinde ikiside aynı koyulukta çıkmadı.
sağlıklı bi kadın bile olsan her ay yumurtlamaya biliyormussun canım

prof olduk artık bizde bu konularda

Valla öyle eve tikilip kaldım dışarıda eşim olmadan çıkamıyorum maalesef sonra bana yediklerine dikkat et verirsin diyor ama yok bacım olmuyor.

Evli mutlu huzurlu hangi programı kullanıyorsun fotoğraf atmissin ya canim bu arada cepten giriyorum nete filmde izleyemiyorum

Telefonum galaxy s3, Regl güncesi diye bir program.

tv siz pc siz evde vakit geçmezz gizzzz bi çözüm bul

sağlıklı bi kadın bile olsan her ay yumurtlamaya biliyormussun canım

prof olduk artık bizde bu konularda

Ben başka bir topicte testlerde aynı koyulukta göremediğimi yazmıştım. Bir arkadaşta yorum yazmış. Hergün test yapmış ama hiçbirinde aynı koyulukta çıkmamış. O da yumurtlamadığını sanmış ama şuan hamile. Onun mesajını okuyunca bende umutlandım.

Canım sıvı falan almaman gerekiyor ya belki o yüzden yumurtladigin halde negatif çıkmıştır

adam ne güzel diyo kilo ver oldu canım öyle dedi ya şimdiden 5 kilo verdimya ben kiloyu çabuk veremiyom alırken alıyom ama pöööfff yaaa napcam ben memnun değilim bende bu halimden önceden fidan gibiydim şimdi ağaç oldumyaa bana bi diyet diyin şöyle 1 ayda 5 kilo verdirecek....

Son düzenleme:
Telefonumda google play store var ondan indirdim.

Himm bendede var ama hic denk gelmedim öyle bu programa ya coj güzel ama

Canım test yapmadan en az iki saat sıvı almayacaksın ve wc ye çıkmayacaksın 4 saat olursa daha net çıkıyor hergun aynı saate yapılacak birde içinde yazıyor bunlar

Canım yardımcı olmak isterdim ama ben hic diyet yapmadım hayatımda:2::2::2:

Telefonumda google play store var ondan indirdim.

Bende ordan baktım ama tam ismi regl güncesi mi bulamadim

Himm bendede var ama hic denk gelmedim öyle bu programa ya coj güzel ama

Ben google play storeye girdim. Üst tarafta büyüteç varya ordan arattırıp buldum. Regl güncesi diye ara çıkar canım.

Canım test yapmadan en az iki saat sıvı almayacaksın ve wc ye çıkmayacaksın 4 saat olursa daha net çıkıyor hergun aynı saate yapılacak birde içinde yazıyor bunlar

Benim dengesiz testin içinde böyle bişey yazmıyordu. Sadece günler vardı. 27 günde adet oluyosan bilmem kaçıncı gün testi yapmaya başla felan diye yazılar vardı o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…