- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.201
Hangi marka canımBen google play storeye girdim. Üst tarafta büyüteç varya ordan arattırıp buldum. Regl güncesi diye ara çıkar canım.
Benim dengesiz testin içinde böyle bişey yazmıyordu. Sadece günler vardı. 27 günde adet oluyosan bilmem kaçıncı gün testi yapmaya başla felan diye yazılar vardı o kadar.
Telefonumda uygulamalarda regl güncesi yazıyor ama google play store deki adı Period calender miş şimdi baktım canım.
adam ne güzel diyo kilo ver oldu canım öyle dedi ya şimdiden 5 kilo verdimya ben kiloyu çabuk veremiyom alırken alıyom ama pöööfff yaaa napcam ben memnun değilim bende bu halimden önceden fidan gibiydim şimdi ağaç oldum yaa bana bi diyet diyin şöyle 1 ayda 5 kilo verdirecek....
Hangi marka canım
Bende indiriyorum canım coj sağol
Fortel olması lazım canım
Bende indiriyorum bir ajanda ustundede cicek resmi var umarim odur. Bende womanlog diye bir program kullanıyordum
Sence hangisi daha güzel
bizde de görülen bir sorun yok canım ama bana bişeyler varda bulamıyor gibi geliyor aman ne bileyim ya rabbim çaresizliklerimize çare olsun inşallah canım.....çok yıpranıyorum rol yaparken ağlamamak için mutlu rolü yapmak aman ne bileyim canım duygularımı anlatamıyorum bile baksanatedavi filan oldun mu canım hiç?
evet canım oldum 2012 ocaktan aralıga kadr her ay doktor kapısındaydım..biryıgın ilaç içtim iğne oldum gene tık yok..bende bıraktım bütün ilaçları 7 aydır sadece folik asit kullanıyorum..aşılama yaptırmayı düşünüyorum mayısta hastalanırsam bakıcaz artık...inşallah bu ay gerek kalmaz da güzel haber alırım..çok zor canım yaaa anlıyorum senii..sabır tükeniyor artık çünkü..
ben ikisine de baktım canım regl güncesi daha güzel galiba anlaşılır womanlog da bi sayfaya girdim geri çıkamadımCanim indireyim karsilastiricam ama bende düzensizlik var womanlog periyod süreni ve kaç günde bir olduğunu girmeni istiyor onun içın hoşuma gitmedi. Kendi bir kaç aydan sonra otomatik hesaplasa fena olmaz
evet canım oldum 2012 ocaktan aralıga kadr her ay doktor kapısındaydım..biryıgın ilaç içtim iğne oldum gene tık yok..bende bıraktım bütün ilaçları 7 aydır sadece folik asit kullanıyorum..aşılama yaptırmayı düşünüyorum mayısta hastalanırsam bakıcaz artık...inşallah bu ay gerek kalmaz da güzel haber alırım..çok zor canım yaaa anlıyorum senii..sabır tükeniyor artık çünkü..
Bende on gün sonra falan aşılama olcam rabbim hakkımızda hayırlısını versin senin sorun neydi canım birde hsg cektirdin mi
ben ikisine de baktım canım regl güncesi daha güzel galiba anlaşılır womanlog da bi sayfaya girdim geri çıkamadım
Evet canim bencede aradığım o özellikte varmış onda cok sevindim
ben ikisine de baktım canım regl güncesi daha güzel galiba anlaşılır womanlog da bi sayfaya girdim geri çıkamadım
Bende on gün sonra falan aşılama olcam rabbim hakkımızda hayırlısını versin senin sorun neydi canım birde hsg cektirdin mi
yaptırmam mı canım yaa..1 yıl içinde birsürü test yaptırdım hiçbirşey çıkmıyor..sebebi belli olmayan kısırlık diyorlar ama bakalım artık..hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.bende mayıs 11 gibi hastalanmayı bekliyorum..bakalımmmm beklicezz.
Evet canim bencede aradığım o özellikte varmış onda cok sevindim
İyi oldu bu he he he
Bende diyet yapicamda ne zaman hiccc bilmiyorum
İyi oldu bu he he he
Bende birsürü uygulama indirdim baktım ama en çok bunu beğendim. Hem Türkçe dil özelliği var. Hem daha renkli. Kullanımı kolay. Ve herşey var içinde.
İyi oldu bu he he he
Canım en doğru zamanda gelsin bebiş ler rabbim büyük ins gelmez kırmızılarinnn
valla güzelim ne kadar fazlan var bilmiyom ama bian önce başla canım...ben şimdi bakıyorum bakalım sitelerde güvenli bişey bulursam yarından tezi yok başlıcam...baksana dr bile karışıyo kilona dikkat et diye...biz bilmiyoz sanki....
Bulursan burayada at yada bana mesaj ay off ya bendede cok kilo vardı zaten evlendikten sonra 5 kılı almışım
Bende birsürü uygulama indirdim baktım ama en çok bunu beğendim. Hem Türkçe dil özelliği var. Hem daha renkli. Kullanımı kolay. Ve herşey var içinde.
Cok saol işimize yarayacak gibi sevdim ben hemen hamilelik moduna dönmek istiyorum
Cok saol işimize yarayacak gibi sevdim ben hemen hamilelik moduna dönmek istiyorum
valla güzelim ne kadar fazlan var bilmiyom ama bian önce başla canım...ben şimdi bakıyorum bakalım sitelerde güvenli bişey bulursam yarından tezi yok başlıcam...baksana dr bile karışıyo kilona dikkat et diye...biz bilmiyoz sanki....
Bende cok beğendim canım sistem çok güzel
Bende evlenmeden önce en fazla 52 olmuştum. Şimdi 57-58 lerdeyim. Tam gaz almaya devam ediyorum. Bari kilo aldığıma göre boş yere almasam, göbiş yerine bebiş olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?