Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Hangi marka canım
Telefonumda uygulamalarda regl güncesi yazıyor ama google play store deki adı Period calender miş şimdi baktım canım.

Bende indiriyorum canım coj sağol

Bende diyet yapicamda ne zaman hiccc bilmiyorum

Bende indiriyorum bir ajanda ustundede cicek resmi var umarim odur. Bende womanlog diye bir program kullanıyordum

Canim indireyim karsilastiricam ama bende düzensizlik var womanlog periyod süreni ve kaç günde bir olduğunu girmeni istiyor onun içın hoşuma gitmedi. Kendi bir kaç aydan sonra otomatik hesaplasa fena olmaz
ben ikisine de baktım canım regl güncesi daha güzel galiba anlaşılır womanlog da bi sayfaya girdim geri çıkamadım

Bende diyet yapicamda ne zaman hiccc bilmiyorum

valla güzelim ne kadar fazlan var bilmiyom ama bian önce başla canım...ben şimdi bakıyorum bakalım sitelerde güvenli bişey bulursam yarından tezi yok başlıcam...baksana dr bile karışıyo kilona dikkat et diye...biz bilmiyoz sanki....

Bende evlenmeden önce en fazla 52 olmuştum. Şimdi 57-58 lerdeyim. Tam gaz almaya devam ediyorum. Bari kilo aldığıma göre boş yere almasam, göbiş yerine bebiş olsa.

Bende evlenmeden önce en fazla 52 olmuştum. Şimdi 57-58 lerdeyim. Tam gaz almaya devam ediyorum. Bari kilo aldığıma göre boş yere almasam, göbiş yerine bebiş olsa.

bebem kilon çok degilki senin hangi doktorun neden öyle demişki moralini bozmus senin senin morale ihtiyacın var sanırsın 68 olmusun bişey olmaz bebem ben sana diimde gül bana ben de 52 evlendim bebeklerim yerleştirildiginde 67 küloydum simdi 76 kiloyum hehehe takma gider beben verdirir kilolarını saglıklı beslen sadece bebegin o kilolarada ihtiyacı varki tasıyabilesin valla kemiriolar seni birden bire gücsüz olursan elin kolun kalkmıyo ilk 3 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…