- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.221
bebem kilon çok degilki senin hangi doktorun neden öyle demişki moralini bozmus senin senin morale ihtiyacın var sanırsın 68 olmusun bişey olmaz bebem ben sana diimde gül bana ben de 52 evlendim bebeklerim yerleştirildiginde 67 küloydum simdi 76 kiloyum hehehe takma gider beben verdirir kilolarını saglıklı beslen sadece bebegin o kilolarada ihtiyacı varki tasıyabilesin valla kemiriolar seni birden bire gücsüz olursan elin kolun kalkmıyo ilk 3 ay
Canım ben sadece kilomu yazmıştım. Doktora giden ben değilim. Yorumlar karıştı biraz sanırım :)
evet simdi farkettim niye oyle birşey yaptımki ben güldüm kendi kendime ayh utandım
evet simdi farkettim niye oyle birşey yaptımki ben güldüm kendi kendime ayh utandım
Olsun canım ya. Böyle yemeye devam edersem zaten o yorumlara ihtiyacım olacak.
sezer canım aynen dediğin gibi oldu . cuma günü hsg röntgeni çekti doktor ben demeden tüplerim kapalıymış tüplerimi açtı orada .
Bende evlenmeden önce en fazla 52 olmuştum. Şimdi 57-58 lerdeyim. Tam gaz almaya devam ediyorum. Bari kilo aldığıma göre boş yere almasam, göbiş yerine bebiş olsa.
çok süper bir haber bu canım benim nasıl sevindim anlatamam çok mutlu oldum valla ne dedi doktorun artık müjdeli haberi alabilcekmişmisin ???
benim yerimde olmak istemezdin inan senin klon çok iyi ben 85 kilotum 25 kilo vermem gerek cnm ö yüzden böyle şeylere kafanı takma gereksiz yani
Bende 80 kiloyum boyumda 160 yakında enine boyuna bir olup yuvarlanmaya başlarım
Bende 80 kiloyum boyumda 160 yakında enine boyuna bir olup yuvarlanmaya başlarım
Grip oldum feci şekilde doğru tahmin ettik kuzucuk bak bisey yokmuşmehaba canı m nasılsın? ben de doktoru aradım sabah sezaryendeymiş ameliyatta . öglen aradım sordun pıhtılaşmayı normal dedi akıntının olması normal temizleniyor korkma dedi.
evli mutl huzurlu için yazmıştım ben yazıyı canım. aşağı yukarı senle kilomuz aynı o zaman :) beraber yuvarlanırız yalnız kalmazsın olur mu :)
teşekkür ederim canım sadece sorunum bu değil ki şu ay diane kullanıyorum canım pko için ve adet düzensizliği için sperm testi istedi ama daha kocişe söyleyemedim bugün söyleyeceğim mutlaka baakalım ne zaman yaptıracak canım hayırlısı kilo vermem gerekmiş diyetisyene başlayacağım bakalım...ne zaman olur Allah blir ama ben umutlu değilim .
Grip oldum feci şekilde doğru tahmin ettik kuzucuk bak bisey yokmuş
geçmiş olsun canım üzüldüm kendine iyi bak canım direncin düşmesin hele bu aralar dikkat et . çabuk iyileşmeye bak varsa eğer zencefil kaynat iç canım 2 günde rahatlarsın . evet canım birşey yokmuş Allaha şüükür.
Bugün iğneleri kullanmaya başlıyorum canım akşam kocis gelince yapacak gobusten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?