Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Canım ben sadece kilomu yazmıştım. Doktora giden ben değilim. Yorumlar karıştı biraz sanırım :)

Acayip hastayım 2 gündür. Elim kolum kalkmıyo. Bilgisayar ekranını artık çift görmeye başladım. Belki bebişim gelmiştir diye ilaç felan da alamadım. Düşüp biyerde kalcam en sonunda.

evet simdi farkettim niye oyle birşey yaptımki ben güldüm kendi kendime ayh utandım

sezer canım aynen dediğin gibi oldu . cuma günü hsg röntgeni çekti doktor ben demeden tüplerim kapalıymış tüplerimi açtı orada .

mehaba canı m nasılsın? ben de doktoru aradım sabah sezaryendeymiş ameliyatta . öglen aradım sordun pıhtılaşmayı normal dedi akıntının olması normal temizleniyor korkma dedi.

Olsun canım ya. Böyle yemeye devam edersem zaten o yorumlara ihtiyacım olacak.

yok bacım ya gayet iyisin valla ben iki resmede bakıom 52 çok zayıfmısım 56 bakıom daha iyi en azından giydigin yakısıo tahta gibi degilsin boyun musaitse öyle kalmaya çalış bol bol yürü çok faydalı bişey diyet miyet hikaye hehehe

sezer canım aynen dediğin gibi oldu . cuma günü hsg röntgeni çekti doktor ben demeden tüplerim kapalıymış tüplerimi açtı orada .

çok süper bir haber bu canım benim nasıl sevindim anlatamam çok mutlu oldum valla ne dedi doktorun artık müjdeli haberi alabilcekmişmisin ???

Bende evlenmeden önce en fazla 52 olmuştum. Şimdi 57-58 lerdeyim. Tam gaz almaya devam ediyorum. Bari kilo aldığıma göre boş yere almasam, göbiş yerine bebiş olsa.

benim yerimde olmak istemezdin inan senin klon çok iyi ben 85 kilotum 25 kilo vermem gerek cnm ö yüzden böyle şeylere kafanı takma gereksiz yani

çok süper bir haber bu canım benim nasıl sevindim anlatamam çok mutlu oldum valla ne dedi doktorun artık müjdeli haberi alabilcekmişmisin ???

teşekkür ederim canım sadece sorunum bu değil ki şu ay diane kullanıyorum canım pko için ve adet düzensizliği için sperm testi istedi ama daha kocişe söyleyemedim bugün söyleyeceğim mutlaka baakalım ne zaman yaptıracak canım hayırlısı kilo vermem gerekmiş diyetisyene başlayacağım bakalım...ne zaman olur Allah blir ama ben umutlu değilim .

Bende 80 kiloyum boyumda 160 yakında enine boyuna bir olup yuvarlanmaya başlarım

evli mutl huzurlu için yazmıştım ben yazıyı canım. aşağı yukarı senle kilomuz aynı o zaman :) beraber yuvarlanırız yalnız kalmazsın olur mu :)

sey diana pek koruyan i ilaç degil bebem onlada hamile kalabilirsin bende kullandım ondan ama bekarken tabiki ay felan agdetimi düzenlesin diye ameliyattan sonra o ay çok agdet oldum kansız kaldım bayılcak gibiydim ondan .. sperm testinde bişey yok yaw çok komik bi olay anı biz hala gülüoz esimle küçücük bi kutuya evlatlarını koyuo hahaha sperm odasını hiç anlatmım size koparsınız videosunu cek odanın dedim adam sok olmus unutmus düşün oda nasıl bişey hahahha ...

bol bol yürü bak diyetisyenin dediklerinide yapta yürüyüs felaket zayıflatıo etrafında park felan varsa spor aletlerine hopla zıpla 6 aya 65 olursun

Son düzenleme:
Grip oldum feci şekilde doğru tahmin ettik kuzucuk bak bisey yokmuş

geçmiş olsun canım üzüldüm kendine iyi bak canım direncin düşmesin hele bu aralar dikkat et . çabuk iyileşmeye bak varsa eğer zencefil kaynat iç canım 2 günde rahatlarsın . evet canım birşey yokmuş Allaha şüükür.

Bugün iğneleri kullanmaya başlıyorum canım akşam kocis gelince yapacak gobusten

bol bol yürü bak diyetisyenin dediklerinide yapta yürüyüs felaket zayıflatıo etrafında park felan varsa spor aletlerine hopla zıpla 6 aya 65 olursun [/QUOTE]

canım öyle bir imkanım yok malesef köy yerinde böyle şeylerin ne işi var güldürdün beni burada yürüyüşe çıkarsam dedikodunun alası olurum canım artık yürüyüş yapamam kasılarım hassas hemen ağrıyor platese başlacagım 3 haftadır boşladım beş kilo vermiştim bir ayda onla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…