Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

oyyyyyyyy oyyyyyy Allah yardımcın olsun günde bir mi 8 gün demiştin sanırım hatırladığım kadarıyla

8 gün günde bir tane 4 gün gobusten 3 gün popodan popodsn olan çok acıtıyor gece uyutmuyorr hormon ilacı olduğu için iğne yerleri bir hafta ağrıyor

göbüştenmi olcan kaç gün olcan ben bilmiom da nasıl bişey tup bebek yaparkenki gibi galba tek farkı beni bayıltıp iğnelerle yumurta topladılar sen agdet olcan dimi ?

Ismi gonal f ve menegon canim tüp de ne kullanılıyor bilmiyorum oldum ben adet 5.günüm bugün

8 gün günde bir tane 4 gün gobusten 3 gün popodan popodsn olan çok acıtıyor gece uyutmuyorr hormon ilacı olduğu için iğne yerleri bir hafta ağrıyor

ben 3 ay boyunca totodan progestan iğne feci acıtıo bide kan sulandırıcı iğne oldum ( göbüş , kol , bacak faketmio ) anam agladı 3 ay bide 10 gün de göbüşe 2 iğne yaptım makarna süzgeci olmustm hehehehehehe sıpalar inşallah kıymetimi bilir benim

benim amca kızı 84 le hamiş kaldı 110 la bitirdi şimdi 86 kilo 6 ayda vermiş kız çok sasırdım hehehe[/QUOTE]

Bence doğumla kilonun çoğu gider kafaya takmayın kızlar

umarım iyi sonuçlanır tek dileğim o canım hayırlısı olsun sakın stres yapma kendine artık dikkat et her yaptığın işee

Bilirler annesi merak etme sen
Canım pıhtılaşma var mi sende

umarım iyi sonuçlanır tek dileğim o canım hayırlısı olsun sakın stres yapma kendine artık dikkat et her yaptığın işee
Sağol canım buraya girmesem mi diyorum burda olunca sürekli bebiş düşünüyoruz ama yapamam galiba

alakasız bacım ilaçlar ve kullanılısı

İki ay önce kullandım bu iğnelerden 3yumosum olmuştu ama olmadı

Bilirler annesi merak etme sen
Canım pıhtılaşma var mi sende

inşallah kıymetini bilirler sezer ahhh ahhh bşlarına gelmeden anlamaları zorrr ama inşallah kıymet bilen evlatların ol ur sezer hsg çok acıttı canımı öldüm dirildim inan bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…