- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.241
yawru sen çok tatlı bişeysın ya valla bi öpesin geldi seni[/QUOTE
Bende senive kızlarını öpüyorum muck dogsunlar totolarini da isiritim hiç karışmam ama :)
evli mutl huzurlu için yazmıştım ben yazıyı canım. aşağı yukarı senle kilomuz aynı o zaman :) beraber yuvarlanırız yalnız kalmazsın olur mu :)
Olur tabi ama ben şimdi hamile kalırsam 100 ölürüm gibi geliyor zaten hiç cok zayıf olmadım. 70 olsam herhalde bebek meselesini ertelerim o kadar yani :))
Bugün iğneleri kullanmaya başlıyorum canım akşam kocis gelince yapacak gobusten
sey küsme bana bulamadım ne iğmesi olcanı baktımda ne iğnesi yapcan ben kaçırdım galba bugun çok salak gibiyim
hadi hayırlısı canım sevindim kendine dikkat et. göbekten mi yapılıormuş aşılama öncesi verdiği iğneler mi canım
Bende senive kızlarını öpüyorum muck dogsunlar totolarini da isiritim hiç karışmam ama :)
Olur tabi ama ben şimdi hamile kalırsam 100 ölürüm gibi geliyor zaten hiç cok zayıf olmadım. 70 olsam herhalde bebek meselesini ertelerim o kadar yani :))
ölmezsin canım bizim bir akrabamız vardı 130 kiloyla hamiş kaldı. 150 kiloyla doğurdu cocuk sağlıklı iyi sıkma kendini hamiş kalsan bile verirsi sonraa
Sağol canım iki çeşit ignem var biri gobusten biri popodann
ısır kız ne olcak cigerleri gelişir ağlarken güzel sesli olurlar bende ısırıcam dogsunlar
Canım bu ay aşılama olacağım ben onun için yumos büyütücü igne
oyyyyyyyy oyyyyyy Allah yardımcın olsun günde bir mi 8 gün demiştin sanırım hatırladığım kadarıyla
ölmezsin canım bizim bir akrabamız vardı 130 kiloyla hamiş kaldı. 150 kiloyla doğurdu cocuk sağlıklı iyi sıkma kendini hamiş kalsan bile verirsi sonraa
benim amca kızı 84 le hamiş kaldı 110 la bitirdi şimdi 86 kilo 6 ayda vermiş kız çok sasırdım hehehe
göbüştenmi olcan kaç gün olcan ben bilmiom da nasıl bişey tup bebek yaparkenki gibi galba tek farkı beni bayıltıp iğnelerle yumurta topladılar sen agdet olcan dimi ?
göbüştenmi olcan kaç gün olcan ben bilmiom da nasıl bişey tup bebek yaparkenki gibi galba tek farkı beni bayıltıp iğnelerle yumurta topladılar sen agdet olcan dimi ?
8 gün günde bir tane 4 gün gobusten 3 gün popodan popodsn olan çok acıtıyor gece uyutmuyorr hormon ilacı olduğu için iğne yerleri bir hafta ağrıyor
8 gün günde bir tane 4 gün gobusten 3 gün popodan popodsn olan çok acıtıyor gece uyutmuyorr hormon ilacı olduğu için iğne yerleri bir hafta ağrıyor
Ismi gonal f ve menegon canim tüp de ne kullanılıyor bilmiyorum oldum ben adet 5.günüm bugün
ben 3 ay boyunca totodan progestan iğne feci acıtıo bide kan sulandırıcı iğne oldum ( göbüş , kol , bacak faketmio ) anam agladı 3 ay bide 10 gün de göbüşe 2 iğne yaptım makarna süzgeci olmustm hehehehehehe sıpalar inşallah kıymetimi bilir benim
benim amca kızı 84 le hamiş kaldı 110 la bitirdi şimdi 86 kilo 6 ayda vermiş kız çok sasırdım hehehe
Sağol canım buraya girmesem mi diyorum burda olunca sürekli bebiş düşünüyoruz ama yapamam galibaumarım iyi sonuçlanır tek dileğim o canım hayırlısı olsun sakın stres yapma kendine artık dikkat et her yaptığın işee
alakasız bacım ilaçlar ve kullanılısı
Bilirler annesi merak etme sen
Canım pıhtılaşma var mi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?