Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Bilirler annesi merak etme sen
Canım pıhtılaşma var mi sende

yok bebemde tüp bebek ya kistlerde var tutunsun diye önlem alındı bebem cünkü geride hiç yumurtam yoktu bide ben paralı yaptırdım tüp bebegi çok harcandık sag bastan tekrar olcaktı hersey tutmasaydı bebelerim kistler beni kısır yapıodu hemencecik yaptım kızlarımı teyzesi allahıma çok sükür ne kadar dua etsem az rabbime kızlarımı bağısladı bana

Sağol canım buraya girmesem mi diyorum burda olunca sürekli bebiş düşünüyoruz ama yapamam galiba

İki ay önce kullandım bu iğnelerden 3yumosum olmuştu ama olmadı

insan ister istemez etkileniyor dün mesela gece kazandibine çok züzüldük bu seni elbet etkiledi sdece uzak durmaya çalış canımm gireceksende kendine belirli bir süre edin istersen fazla girme gene de sen bilirsin karışmak istemem

üzülme canım geçmiş kötü günler hangi merkezde yaptırdın canım ksc paraya yaptırdın birde

Çok etkiliyor canım bi coj şey öğreniyoruz pimpirikleniyoruz sonra bazen diyorum acaba bu kadar şey bilmek kötü mu bilince daha cooh stres yapıyoruz

Evet haklısın . kendine diikat et dört ayın kaldı ALLAHın izniyle... darısı başımıza hamişin duası kabul olur bize dua et olur muu lütfeeeennn ihtiyacımız var inan.

inşallah kıymetini bilirler sezer ahhh ahhh bşlarına gelmeden anlamaları zorrr ama inşallah kıymet bilen evlatların ol ur sezer hsg çok acıttı canımı öldüm dirildim inan bilirsin

açılması için zorlamıstır bebem benim iyiki zorlamıslar kapalı diyipte bırakabilirlerdi sükür valla nasıl sevindim gözlerim doldu he açıldı diye okuyunca öksürtüolar böle ıkın diolar felan benim açılmadı bacım acıyı geçtım orada öyle demeleri beni öldürdü ruhani oldum vallla dünya basıma yıkılmıstı en cok esime üzüldüm biliomusun keske dedim evlenmeden önce bilseydim evlenmezdim dedim kendi kendime beni anlamaz sandım destek olmaz daha bir senelik evlisin çocugum olmuyo tüp bebekle anca eee para yok kısırlıga gidio olay devlete 2 yıl var daha dedim bosar bu beni kaynanam istemez beni kısır diye öyle olmadı şükür hehehe

Çok etkiliyor canım bi coj şey öğreniyoruz pimpirikleniyoruz sonra bazen diyorum acaba bu kadar şey bilmek kötü mu bilince daha cooh stres yapıyoruz

evet haklısın o yüzden kimse kusura bakmasın cnım stesli ortamdan kaç şekerim wııınnnnnn :) girmeden duramazsan yapacak bişi varsa söle ben bunnu buldum :)

üzülme canım geçmiş kötü günler hangi merkezde yaptırdın canım ksc paraya yaptırdın birde

yok üzülmüomda insan bakıo bazen geriye o kadarcık işte hehehe ..
ist.tüp bebek mrkz beşiktasta yaptırdık kuzum hastane 4 alıo ilaçlar felan 9 buluo devlet karşılamıyo özel hastane ya 10 günlük ilaçtan bahsediyorum toplam git gel felan 10 bin buldu bize .. annemin birikmişi vardı onu verdi bize kirli çıkı işte baktı ben gdiciyim gözlerinin önünde ölüom verdiler nese aglamak istemiom ödücem ama parasını

Zor günler geçirmişsin canım ama iki melek mükafatın olmuş
evet haklısın o yüzden kimse kusura bakmasın cnım stesli ortamdan kaç şekerim wııınnnnnn :) girmeden duramazsan yapacak bişi varsa söle ben bunnu buldum :)

Girmemek için ne yapcam bimiyorum evde boss olunca giriyorum birde sizi merak ederim çatlarım gariii

Allaha şükür iyi br aileye girmişsin canım şanslısın kıymetlerini bil. neleri aşmışsınız ama şimdi hamişsin şükürler olsun.o yüzden hiç üzülme stres yapma canım unut unutmak kolay değil evet ama bebişlerini düşün olan oldu biten bitti geleceğe bakmak zorundasın ve zorundayız lakin kendimize ve olacaklara şans vermek için geçmişi unutamasakda hatırlamamalıyız.

Ağlama tatlım seni üzmek için söylemedim fikir olsun bana diye sordum

Evet haklısın . kendine diikat et dört ayın kaldı ALLAHın izniyle... darısı başımıza hamişin duası kabul olur bize dua et olur muu lütfeeeennn ihtiyacımız var inan.

etmemmi bacım benim her gece esim ben ve kızlarım sizlere dua edip öyle yatıyoruz inan bak her gece her andıgımızda evlatlarımızı her sevdigimizde sizi çok iyi anlıyorum uyanık olmasaydım bende didiniyodum sizler gibi evladım olsun diye bi tv kanalında duyum hsg cektiricem dedim nerde yaptırayım ne gerek var dedi bilmem ne namussuz doktor k bakmayın onun yuzunden bu haldeyim birazda oradan cocugun olmaz dedilerde bana kıvıramadı adi yoksa ben acarım tüplerini ameliyat dicekti zaen agzında yuvarladı bunu yerlermi yok anam yemezler allaha havale ettim ama onu orada hesaplasıcam onla

haklısın canım ozaaman stresli sıkıntılı konuşulan yerlerden çıkacaksın yapacak bişi yok bu kadar emeğinin boşuna gitmsini istemiyorsan yapacaksın bunu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…