- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.281
Allaha şükür iyi br aileye girmişsin canım şanslısın kıymetlerini bil. neleri aşmışsınız ama şimdi hamişsin şükürler olsun.o yüzden hiç üzülme stres yapma canım unut unutmak kolay değil evet ama bebişlerini düşün olan oldu biten bitti geleceğe bakmak zorundasın ve zorundayız lakin kendimize ve olacaklara şans vermek için geçmişi unutamasakda hatırlamamalıyız.
Yaptırayım mı kan testini yoksa yarınımı beklim. Adetime 1 gün varya beklesem de garantimi olsa dedim ama
Ağlama tatlım seni üzmek için söylemedim fikir olsun bana diye sordum
Canım bu ovu testi gibi değil silik de olsa pozitif kabak gibi çıkmış ikinci çizgi2. silik çıkmış kan tessti yaptırmalıısınn evli mutlu huzurlu inşallah hamişsindir
sen kaç yıllık evlisin tatlım benim
HAKLISIN BACIM BENİM ÜZÜLMEK YOK hehehe darısı basına inşallah allahım sanada versin nur topu gibi evlat hsg de ii çıkmıs takıntı yapma moral tavan yapsın kocacınla bol bol vakit geçir ayh hamiş olunca özlersin o anları hemen uyuosun tosun gibi koynunda hehehehe
Yaptırayım mı kan testini yoksa yarınımı beklim. Adetime 1 gün varya beklesem de garantimi olsa dedim ama
Canım bu ovu testi gibi değil silik de olsa pozitif kabak gibi çıkmış ikinci çizgi
Adetin gelirse vuracaktın beni evli mutlu çocuklu şimdi ne yapcan çok merak ettim
hmmm hiç yaaşamadım blmiyorum benim hep tek çizgi çıktığı için kabak gibi ondan canıımmm
1yil 8ay oldu canım
Cooooooook silik çıksa bike pozitif canım değer düşük olduğu için silik çıkıyor bende hic yaşamadım ana araştırdım
eşimde sıkıntı yoook canım polikistik over var bende adetlerim düzensizdi şimdi düzeldi yumurtam da oluyor çatlıyor ama bebek gelmiyor artık aşılamaya geçtiksanada hsg yaptılarmı bebem neye göre asılama yapıyorlar sana esine baktılarmı bebem
doğrudur canım haklısın. sen benden daha çok merakısın ondan daha bildilisin canım :)
eşimde sıkıntı yoook canım polikistik over var bende adetlerim düzensizdi şimdi düzeldi yumurtam da oluyor çatlıyor ama bebek gelmiyor artık aşılamaya geçtik
Çok merak ediyorum araştıra araştıra o kadar şey öğrendim kiii yakında prof do¢ uzman olacam
SEZER hicranın sorunu da o hsg çekmeden doktor aşılama tedavisine bşlattı doktora iki kere sormuş gerek yooook demiş canım doktoru da prof. dr. ama anlamadım ben de eşinde sorun yok kendisin hormonlarıda normal regl düzenli ben anlamış değilim sen anladın mı sezer
eşimde sıkıntı yoook canım polikistik over var bende adetlerim düzensizdi şimdi düzeldi yumurtam da oluyor çatlıyor ama bebek gelmiyor artık aşılamaya geçtik
Çok merak ediyorum araştıra araştıra o kadar şey öğrendim kiii yakında prof do¢ uzman olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?