Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

HAKLISIN BACIM BENİM ÜZÜLMEK YOK hehehe darısı basına inşallah allahım sanada versin nur topu gibi evlat hsg de ii çıkmıs takıntı yapma moral tavan yapsın kocacınla bol bol vakit geçir ayh hamiş olunca özlersin o anları hemen uyuosun tosun gibi koynunda hehehehe

canım 10 gündür tık yok bizde :) özlesek ne olcak . bugün Allah büyük bakalım regl oldum hsg tüpleri açma olayı az kanammam oldu dün pıhtı düştü derkeeennn 10 gün uzak kaldık canım anlayışlı bir kocişim varr

Yaptırayım mı kan testini yoksa yarınımı beklim. Adetime 1 gün varya beklesem de garantimi olsa dedim ama

agdet olmassın bebem bu testler hamiş degilsen zaten göstermiyo sakın heyecan cok yapma hoplama zıplama sakın ol aman diyim sakın sakın yarın gider kan testi yaptırırsın kan tahlilin 200 lerde yada yukarı çıkar heralde dahada yüksek hatta

SEZER hicranın sorunu da o hsg çekmeden doktor aşılama tedavisine bşlattı doktora iki kere sormuş gerek yooook demiş canım doktoru da prof. dr. ama anlamadım ben de eşinde sorun yok kendisin hormonlarıda normal regl düzenli ben anlamış değilim sen anladın mı sezer

sanada hsg yaptılarmı bebem neye göre asılama yapıyorlar sana esine baktılarmı bebem
eşimde sıkıntı yoook canım polikistik over var bende adetlerim düzensizdi şimdi düzeldi yumurtam da oluyor çatlıyor ama bebek gelmiyor artık aşılamaya geçtik

doğrudur canım haklısın. sen benden daha çok merakısın ondan daha bildilisin canım :)

Çok merak ediyorum araştıra araştıra o kadar şey öğrendim kiii yakında prof do¢ uzman olacam

hicran adetini nasıl düzene koydu ne kullandın ka ay kullandın merak ettim cnm

bebem bu kıst heryere yapısıp buyuyebilen bişey tüplerine yapışmasa bile yumurta rezervinde var agdet zamanında kan yumurta rezervinden cıkamayıp kuplere doluyo oda pıhtı yapıp rose gibi tıkıyo hsg de acılmıs sukur olsun bazısı açılmıyo rabbim işini ras getirmiş sen dinle bizi doktorlukta bişey yok bunu radyoloklar yapıyo netten arastır git kend kendine yaptır öyle basla aşılamaya bebem dünya masraf onuda gectim yıpranıyosun yazık degilmi bünyene

rose yazdım yanlışlıkla sana yazcama bebem okursun oradan hehehe mala bagladım bugun çok tuafım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…