- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.301
hicran adetini nasıl düzene koydu ne kullandın ka ay kullandın merak ettim cnm
bebem bu kıst heryere yapısıp buyuyebilen bişey tüplerine yapışmasa bile yumurta rezervinde var agdet zamanında kan yumurta rezervinden cıkamayıp kuplere doluyo oda pıhtı yapıp rose gibi tıkıyo hsg de acılmıs sukur olsun bazısı açılmıyo rabbim işini ras getirmiş sen dinle bizi doktorlukta bişey yok bunu radyoloklar yapıyo netten arastır git kend kendine yaptır öyle basla aşılamaya bebem dünya masraf onuda gectim yıpranıyosun yazık degilmi bünyene
bebem bu kıst heryere yapısıp buyuyebilen bişey tüplerine yapışmasa bile yumurta rezervinde var agdet zamanında kan yumurta rezervinden cıkamayıp kuplere doluyo oda pıhtı yapıp rose gibi tıkıyo hsg de acılmıs sukur olsun bazısı açılmıyo rabbim işini ras getirmiş sen dinle bizi doktorlukta bişey yok bunu radyoloklar yapıyo netten arastır git kend kendine yaptır öyle basla aşılamaya bebem dünya masraf onuda gectim yıpranıyosun yazık degilmi bünyene
Okudum anladım bana yazdığını canım canım bu ay yaptiramam tedaviye başlıyoruz önümüzdeki hafta aşılamam oluyor eğer tutmazsa dr değiştircem hsg çektircem cnm
Özele mi gittin canımşekerim ben cuma günü regl bitti doktoru aradım adres verdi radyoloji merkezine gittim beşte beş buçukta da benim doktor hastaneden çıkıp oraya geldi hsg röntgeni çekildi sonra bilgisayrdan baktı tıkalılık var onu açtı bir ilaç attı sonra oraya bilmiyorum pek hissetmedin olan biteni açma sırasında ama aleti koyunca canım yandı sadece 3 dk lık acıydı o sonra hafifledi yavaş yavaş olan biten bu çok yazıp yormayım dedim 200 tl verdim hem röntgene hem açmaya
şekerim ben cuma günü regl bitti doktoru aradım adres verdi radyoloji merkezine gittim beşte beş buçukta da benim doktor hastaneden çıkıp oraya geldi hsg röntgeni çekildi sonra bilgisayrdan baktı tıkalılık var onu açtı bir ilaç attı sonra oraya bilmiyorum pek hissetmedin olan biteni açma sırasında ama aleti koyunca canım yandı sadece 3 dk lık acıydı o sonra hafifledi yavaş yavaş olan biten bu çok yazıp yormayım dedim 200 tl verdim hem röntgene hem açmaya
tamm bebem benim belki hiç sorun yoktur bizimki tedbir işte yawru kusum üzmesin seni bu konusmalar olurmu takılma sen aşılama olcan hiç düşünme bile nasibi bu aya belki dimikutlarık meyve suyuyla hehehe
Özele mi gittin canım
Benim bu ay hsg yatar haftaya aşılama var eşim isten sadece o gün izin alabilir hsg yi konya merkezde cektirmem gerek eeee buraya 120km kendim de gidip gelemem çok zor yani
hım çok ters iş bebem yaw hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım nasibi budur bebenin belki seninde çizgilerni görcez bi daki ay hehehe
Ayyy inss canım inss birde söyle bisey var eğer hgs cektirsem bu ay asilama yaptiramam ikisinden birini yaptirabilirim maddi durumlar malum
çok güldümWollex Montana Bebek Arabası Helena - 165.25 TL + KDV
altta video var izleyin çok komik gelcek ve ilginç
Yoook canım yaaaaa bana fikir verdiğiniz için mutlu oluyorum üzülmüyorum femme öyle şeyler açıkladım durumları iste önümüzdeki ay cektiririm insssssssds gerek kalmaz da inssssss tutar asilamammm kızlarına kardeş gelir sende teyze olurdun ikizler de ablaçok iyi anlıom seni bebem maddi durum heryerde çıkıyo karsımza zaten sen dert etme takma kafana asılaman hayırlısıyla tutar inşallah ben boş bogazım bıraz takılma sen bana yardım edim derken bazen böle paravatsızlık yapıom üzülme tamammı ağlarım bak üzülürsen kızlarımda aglar sen gül bizde gülek bak geliriz oraya gelemssekte ruyana gireriz çekeriz kulanı
çok güldüm
Yoook canım yaaaaa bana fikir verdiğiniz için mutlu oluyorum üzülmüyorum femme öyle şeyler açıkladım durumları iste önümüzdeki ay cektiririm insssssssds gerek kalmaz da inssssss tutar asilamammm kızlarına kardeş gelir sende teyze olurdun ikizler de abla
insallah canım benim rabbbim temiz kalbını evlat askıyla doldursun ellerini dolu dolu etsın inşallah kılarım çok şanslı hep daım olur arkadaslıgımız ınsallah onlarda arkadas olurlar mektuplaşırlar eskiden yapardık ya okullar arası hehehe
video süper ya tel masa araba cocuk iki kat olur mazallah allah korusun hehehe du sana gecen kedi buldum resimlerini atım ama annesini bulduk aldı gitti
yerlere eee eee sini yapmasın diye coraptan elbise yaptım ona hehehe
Eki Görüntüle 698769 Eki Görüntüle 698768 Eki Görüntüle 698767 Eki Görüntüle 698764 Eki Görüntüle 698770 Eki Görüntüle 698762 Eki Görüntüle 698763
Ayyyy çok sekermiş yaaa buuuuuu çorap güzel fikir ve çok yakışmış gizzzzz
Kan verdim. Sonucu 1 saat sonra alicam. Dualarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?