Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Kızlar saatlerdir alıntı siliyorum cepten.girmek seli etti beni. Evli mutlu cocuklu oldu inci desenize darısı tüm bebis isteyenlere

daha yeni oldugu içindir bebem hamilesin yani bi kaç gün sonra ene yap bu iki katı çıkar

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

ben inciye demiştim canım bu ayın basında sen hamissin diye oda adet olursam seni vururum dedi

Rabbim bizede yasatsin bu duyguları

amin canım evli_mutlu canım arkadaşım sen mi hamişsin hadi gözün aydın gariiiiiii ama kendine dikkat et canım bizlerede dua et olur mu?
hicranım kızlar 17.30da geldim eve mahvoldum birde üzerine yemek yaptım başım ağrımaya başladı size yazayımda öyle çıkayım dedim duşa gireceğim daha......buarada birsürü kistim oluşmuş yumurtamın hepsi çatlamamış 13.50 7,5 büyüklüğünde kistler varmış ve bisürü dahaaaaaaa hiç kistim yoktu daha önce ilaçlar mahvetti beni yaaaa doğum kontrol ilacı yazdı 1 ay kullanacağım bu ay benden umut yok kızlarinşallah kistlerim gider Allahım yaama sizlerden umutluyum bende memlekete gitmeyi düşünüyorum ilaç kullanacağım çalışmada olmayacak enazından kafamı dağıtayım bariiiiiii150mllik ilacım boşa gidecek ya isteyenler varsa göndereyim kızlar gonal f....

tatlım hiç ameliyat oldunmu ?

Okudum anladım bana yazdığını canım canım bu ay yaptiramam tedaviye başlıyoruz önümüzdeki hafta aşılamam oluyor eğer tutmazsa dr değiştircem hsg çektircem cnm

bir anda kapatmak zorunda kaldm hicran doktorunun elbet bir bildiği vardır ama içimden bir his dediki bana . keşke aşıladan önce kendi kafana göre radyoloji merkezinde hsg çektirseydin sonra aşılamaya başla

ben inciye demiştim canım bu ayın basında sen hamissin diye oda adet olursam seni vururum dedi

Rabbim bizede yasatsin bu duyguları

okumustum canım hatırladım dedim ne büyük konustu vururmu acaba die hehehehe seninde olur olur inancını yıtırme sakın bi dahaki ay seni okuruz hamişim diye bellimi olur dimi

ahhh kiyamamm yaaaaa bunda da bir hayır vardır git gez kafanı dağıt sonra rahat rahat çalışırsınız

bir anda kapatmak zorunda kaldm hicran doktorunun elbet bir bildiği vardır ama içimden bir his dediki bana . keşke aşıladan önce kendi kafana göre radyoloji merkezinde hsg çektirseydin sonra aşılamaya başla
canım hsg crktirirsem asilama yaptiramam maddi durumdan dolayı

okumustum canım hatırladım dedim ne büyük konustu vururmu acaba die hehehehe seninde olur olur inancını yıtırme sakın bi dahaki ay seni okuruz hamişim diye bellimi olur dimi
insss canım inss:2:

Canım mesaj kutu mu boşaltım tekarar cevap yazar misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…