- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.321
Kan verdim. Sonucu 1 saat sonra alicam. Dualarinizi bekliyorum.
hamilesin çıkıcak bak dikkat et kendine fazla heyecan yok bol bol dinlen agır iş yapma kocacın biliomu söyledinmi
InsAllah canim. Henuz haberi yok. Kan testinin sonucunu almayi bekliyorum. Ondan sonra haber vericem.
Elim kolum tutmuyo kizlar ya zor yaziyorum. Acayip heyecan yaptim.
InsAllah canim. Henuz haberi yok. Kan testinin sonucunu almayi bekliyorum. Ondan sonra haber vericem.
Elim kolum tutmuyo kizlar ya zor yaziyorum. Acayip heyecan yaptim.
Beta hcg 92.7 cikti. Ne bu simdi pozitif negatif felan yazmiyoki
Pozitif anacimmmmm 5 üzeri pozitifBeta hcg 92.7 cikti. Ne bu simdi pozitif negatif felan yazmiyoki
daha yeni oldugu içindir bebem hamilesin yani bi kaç gün sonra ene yap bu iki katı çıkar
Pozitif anacimmmmm 5 üzeri pozitif+49: +64 +64:+64: +49::
ben inciye demiştim canım bu ayın basında sen hamissin diye oda adet olursam seni vururum dedidarısı basına inşallah canım benim bacı kaçtı gitti dayanamadı bali dikkatli olsa tehlikeli zamanlar bunlar
ben inciye demiştim canım bu ayın basında sen hamissin diye oda adet olursam seni vururum dedi
Rabbim bizede yasatsin bu duyguları
amin canım evli_mutlu canım arkadaşım sen mi hamişsin hadi gözün aydın gariiiiiii ama kendine dikkat et canım bizlerede dua et olur mu?
hicranım kızlar 17.30da geldim eve mahvoldum birde üzerine yemek yaptım başım ağrımaya başladı size yazayımda öyle çıkayım dedim duşa gireceğim daha......buarada birsürü kistim oluşmuş yumurtamın hepsi çatlamamış 13.50 7,5 büyüklüğünde kistler varmış ve bisürü dahaaaaaaa hiç kistim yoktu daha önce ilaçlar mahvetti beni yaaaa doğum kontrol ilacı yazdı 1 ay kullanacağım bu ay benden umut yok kızlarinşallah kistlerim gider Allahım ya ama sizlerden umutluyum bende memlekete gitmeyi düşünüyorum ilaç kullanacağım çalışmada olmayacak enazından kafamı dağıtayım bariiiiiii 150mllik ilacım boşa gidecek ya isteyenler varsa göndereyim kızlar gonal f....
Okudum anladım bana yazdığını canım canım bu ay yaptiramam tedaviye başlıyoruz önümüzdeki hafta aşılamam oluyor eğer tutmazsa dr değiştircem hsg çektircem cnm
ben inciye demiştim canım bu ayın basında sen hamissin diye oda adet olursam seni vururum dedi
Rabbim bizede yasatsin bu duyguları
ahhh kiyamamm yaaaaa bunda da bir hayır vardır git gez kafanı dağıt sonra rahat rahat çalışırsınızamin canım evli_mutlu canım arkadaşım sen mi hamişsin hadi gözün aydın gariiiiiii ama kendine dikkat et canım bizlerede dua et olur mu?
hicranım kızlar 17.30da geldim eve mahvoldum birde üzerine yemek yaptım başım ağrımaya başladı size yazayımda öyle çıkayım dedim duşa gireceğim daha......buarada birsürü kistim oluşmuş yumurtamın hepsi çatlamamış 13.50 7,5 büyüklüğünde kistler varmış ve bisürü dahaaaaaaa hiç kistim yoktu daha önce ilaçlar mahvetti beni yaaaa doğum kontrol ilacı yazdı 1 ay kullanacağım bu ay benden umut yok kızlarinşallah kistlerim gider Allahım ya ama sizlerden umutluyum bende memlekete gitmeyi düşünüyorum ilaç kullanacağım çalışmada olmayacak enazından kafamı dağıtayım bariiiiiii 150mllik ilacım boşa gidecek ya isteyenler varsa göndereyim kızlar gonal f....
canım hsg crktirirsem asilama yaptiramam maddi durumdan dolayıbir anda kapatmak zorunda kaldm hicran doktorunun elbet bir bildiği vardır ama içimden bir his dediki bana . keşke aşıladan önce kendi kafana göre radyoloji merkezinde hsg çektirseydin sonra aşılamaya başla
insss canım inssokumustum canım hatırladım dedim ne büyük konustu vururmu acaba die hehehehe seninde olur olur inancını yıtırme sakın bi dahaki ay seni okuruz hamişim diye bellimi olur dimi
bir anda kapatmak zorunda kaldm hicran doktorunun elbet bir bildiği vardır ama içimden bir his dediki bana . keşke aşıladan önce kendi kafana göre radyoloji merkezinde hsg çektirseydin sonra aşılamaya başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?