- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #6.341
Guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkurler canlarim. Carsamba gunu randevu alip doktora gidicem. Bi de onun agzindan duyalim. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
Hicranimin icine dogmustu. Eger adet olsaydim hicran mefta olacakti. Ama simdi teyze olduu :)
Guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkurler canlarim. Carsamba gunu randevu alip doktora gidicem. Bi de onun agzindan duyalim. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu.
Hicranimin icine dogmustu. Eger adet olsaydim hicran mefta olacakti. Ama simdi teyze olduu :)
olmadım canım ama geçen sene ocak ayında rahim ağzım dar diye doktor orayı açtı okadar ama ailevi akdeniz ateşi rahatsızlığım var ondan korkuyorum ama bu rahatsızlıktan olupta hamile olup sağlıklı doğum yapanda var nebileyim canım işte böyle kuşum yatatlım hiç ameliyat oldunmu ?
canlarımmm napıyosunuz :) bi yandan yalan dünyaya bakıyorum bi yandan da size slm vereyim dediimmm :)
Yesinnn teysesi onuuuuuuuuuuuu muahhhhhhhhh çok sevindim inan ki canım gündüz neler konuşuyorduk şimdi ne takvimi de hamis moduna al tatlım rabbim sağlıkla versin kucagina aman çok dikkat et kendine emiii taze annissssssss+62::
tatlım çok sevindim yaa hayırlı olur inşaalllaaahh :) biz tanışmadık sanırım? adın ne kaç yaşındasın nerdesin ?
Sagol canimm
Adim inci 24 yasindayim. Istanbulluuum. Bilgisayar ogretmeniyim.
olmadım canım ama geçen sene ocak ayında rahim ağzım dar diye doktor orayı açtı okadar ama ailevi akdeniz ateşi rahatsızlığım var ondan korkuyorum ama bu rahatsızlıktan olupta hamile olup sağlıklı doğum yapanda var nebileyim canım işte böyle kuşum ya
nolsun canım bende karadayı,yalan dünya ve kkya bir kızlara bakayım dedim kuşum sen nasılsın?
hicranım evet canım bunda da vardır bir hayır ama hiç çocuğu olmamış bir bayan vardı bugün hastanede yumurtalık kanseriymiş çok şey atlatmış kafanıza takmayın diyor ama ilaçlar kilo yapar dedi beni de şişirdi ilaçlar kadın doğum kontrol hapı ne yapacaak bakalım onda da yazıyor tüylenme,kilo diye hakkımızda hayırlısı bu ay sizlerden umutluyum hadın bakem topiğimiz hamiş dolsun gariiiiiiiiiiii
Bizden durumu daha köyü olanları düşün tatlım şükür halimize ilk once biz sonraki ay senolmadım canım ama geçen sene ocak ayında rahim ağzım dar diye doktor orayı açtı okadar ama ailevi akdeniz ateşi rahatsızlığım var ondan korkuyorum ama bu rahatsızlıktan olupta hamile olup sağlıklı doğum yapanda var nebileyim canım işte böyle kuşum ya
nolsun canım bende karadayı,yalan dünya ve kkya bir kızlara bakayım dedim kuşum sen nasılsın?
hicranım evet canım bunda da vardır bir hayır ama hiç çocuğu olmamış bir bayan vardı bugün hastanede yumurtalık kanseriymiş çok şey atlatmış kafanıza takmayın diyor ama ilaçlar kilo yapar dedi beni de şişirdi ilaçlar kadın doğum kontrol hapı ne yapacaak bakalım onda da yazıyor tüylenme,kilo diye hakkımızda hayırlısı bu ay sizlerden umutluyum hadın bakem topiğimiz hamiş dolsun gariiiiiiiiiiii
Sabah bende takvimi hamis moduna almak istiyorum demiştim evli mutlum da bende demişti darısı başımıza kız hicranimmm ama yok anam benim adam cok dikkatli akşam carpistik ama bir dikkat iediyor hemen çıkıyor ama kısmet tabi dün boşalmıştı fark etmeden aman nr e bilirim öyle ya kafam hak versede kocise öyle iste
ben çok seviyorum kız karadayıyı ama yalan dünyayıda seviyorum vasiyem hastayım sana uleynnnnnniyiyim yavrum yaa annem burda işte 3 gündür oturuyoruz ama eşim de karadayıyı açtı ben sevmiyom onu yaa
Bizden durumu daha köyü olanları düşün tatlım şükür halimize ilk once biz sonraki ay sen
Rabbim istedi mi bir gece de olur kız geri çekme mi yapıyor pozisyon degistirsen hakimiyet sende olursa mecbur içeri gider
ben çok seviyorum kız karadayıyı ama yalan dünyayıda seviyorum vasiyem hastayım sana uleynnnnnn
evet canım çok şükür inşallah kuşum önce siz sonrada ben inşallahhhhhhhyalnız memlekete gidince nete giremem kızlar ya pcyi eşime bırakmam lazım işi oluyor annemlerde de net yok sizleri çok özleyeceğim ama yaaaaaaaa meraktanda ölürüm ben şimdik
Ne zaman gelcen:2::2::2::2:
tamam canım dinlen sen muckkk15 gün filan kalacağım canım fırsat bu fırsat doktor işi yokkenama ne zaman gideceğim tam belli değil kuşummm canlarım ya ben çıkayım bugün mahvoldum azıcık uzanacağım hepinizi çok seviyorummmm hadın bakem gariiiii sıradaki hamiş kim olcek acaba merakla bekliyorummmmmmm arkanızdanda ben geleceğim inşallahhhhhhhh
merhaba ben geldim tekrar bugün yoğundum pek giremedim hcran özel mesajımı aldın mı cevap yazmamışsın o yüzden sordum canım . arkadaş hsg röntgen raporumu getirdi normal HSG değerler yazıyor sevindim :) kaçırdığım bişi var mıı?
15 gün filan kalacağım canım fırsat bu fırsat doktor işi yokkenama ne zaman gideceğim tam belli değil kuşummm canlarım ya ben çıkayım bugün mahvoldum azıcık uzanacağım hepinizi çok seviyorummmm hadın bakem gariiiii sıradaki hamiş kim olcek acaba merakla bekliyorummmmmmm arkanızdanda ben geleceğim inşallahhhhhhhh
ben olmam canım rahat ol ama arkadaşları bilmem inşallah hicran olur
Sagol canimm
Adim inci 24 yasindayim. Istanbulluuum. Bilgisayar ogretmeniyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?