Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

biliyorum canım önceden hemşire hazırlıyor sonra doktor yapıyor canım rahat ol bu bir sağlık sorun u ve olması gerekn birşey iyi olman için şart neye karrar verdin çektirecek misin 6 yıl oldu ben hla çekiniyorum cnm

Önümüzdeki ay olabilir bu ay hem zamanım yoook hemde maddi olarak bizi zorlar hem aşılama hem hgs

Sen özelde yaptırdın dimi canım

canım ben 200 tl ye yaptırdım hsg röntgenini orada kaça yaparlar bilmiyorum cnm bunu kurum karşılamıyor sanırım ben ücretli hastayım sigortam yok benim

canım ben radyoloji merkezine gittim benim doktor geldi geçti filmi canım ama oradaki doktor da yapıyor canım ama seninkini oradaki doktor ypar büyük ihtimal

Ayyy tatlım benim dr hsg falan cekmiyordur o kadar yoğun kiiiiiiii başka dr varsa çekecek o yapar kesin

Ayyy tatlım benim dr hsg falan cekmiyordur o kadar yoğun kiiiiiiii başka dr varsa çekecek o yapar kesin

kesin canım başka doktor çeker seninkini . benim doktor hastanede mesaisi bitti ondn sonra geld çekti canım sonra gitti ben çıkmadan zaten oda şanslı olduğum için oldu :) daha iyi oldu en azından doktor oldu ki tüpleri açtı olmasa belkide ayrı ameliyat olacaktım belli mi olurdu.

allah yardımcınız olsun canım çok zor kolay değil evet bu trizim yerlerinde iyi para var canım . eşim ortak dükkan açtı bir yıl evvel bizim de dükka olmasa işimi zor canım inan arabayı satardık mecbur n yapalım Allah yardım ediyorda tedavimizi oluyoruz canım olmayana allah yardım etsin onların yerinde olmak daha zor

Canım benim dr ne yapıyor biliyor musun sabah 9 da tip fakültesinde başlıyor doğum muayene falan saat 3de kendi özel yerine gidiyor orda da gece 10a kadar muayene vs yapıyor cooooooook yoğun

Biz kendi yağımızda kavruluyoruz canım rabbim bir an önce gönderse yavrumu da maddi manevi rahatladam allahtan durumum çok kötü değil yoksa tedavi falan olamazdım

Canım benim dr ne yapıyor biliyor musun sabah 9 da tip fakültesinde başlıyor doğum muayene falan saat 3de kendi özel yerine gidiyor orda da gece 10a kadar muayene vs yapıyor cooooooook yoğun

anladım canım işin zor gerçekten prof. drlar iyi ama çok yoğun oluyorlar malesef açık açık uzun uzun konuşup bilgi veremiyorlar ben mesela bugün aradım açtı hem hastasıyla konuşuyor hem benle :)

Biz kendi yağımızda kavruluyoruz canım rabbim bir an önce gönderse yavrumu da maddi manevi rahatladam allahtan durumum çok kötü değil yoksa tedavi falan olamazdım

evet haklısın canım inşallah aşılaman tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz canım 3 kere aşıla şansı varmış ama inşallah ilkte tutar inan senden çok ben isterim :) birşey sorcam pkoluların çocuna aşılama mı yapıyorlar

yumurtalıklarım sancıyor bıugün neden bilmiyorum herhalde bünye şaşırıyor :)

anladım canım işin zor gerçekten prof. drlar iyi ama çok yoğun oluyorlar malesef açık açık uzun uzun konuşup bilgi veremiyorlar ben mesela bugün aradım açtı hem hastasıyla konuşuyor hem benle :)
birde dr hemseriyiz allahtan ücrete bari biseyler yapıyor

Yok be tatlım tedaviye hapla başlıyor iğne ile devam ediyor sonra aşılama sonra tüp ama çoğu pkolu tedavisiz de hamis kalıyor bu biraz nasip işi yani

yumurtalıklarım sancıyor bıugün neden bilmiyorum herhalde bünye şaşırıyor :)

Bugün adetinin kaçıncı günü yumurtluyor olabilirsin akintini kontrol et wc ye gittiğinde aynı yumurta akı gibi uzayan bi akıntı varsa ve rengi seffafsa yumurtladin demek:2::2:

anladım canım benim tüpler açıldı aammaa pek faydası olmayack heralde uzun zaman alacak inşallah bir iki aya kadar kalırım aşılama derse 1 yıl bekleyeceğim gene offffff bıktım artık inan bugün sperm testinden bahsedeceğim bakalım nediyecek tartışacak mıyız yoksa tamam mı der tartışırsak kesin ağlarım artık hassasım zaten bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…