Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Hala sevincim içimde henüz tam sevinemedim. Laboratuvarda ki kıza sordum değeri bizim yorum yapma yetkimiz yok dedi. Bi uzmandan duymadan tam sevinemicem galiba. Eşimle dışarda buluşucaktık biyere gidecektik. Yolda sarıldım söyledim ama nasıl ağlıyorum o da ne yapacağını şaşırdı. Gözler doldu. Şaşkın şaşkın baktı yüzüme. Çarşamba gününe randevu aldım. Eşimde o günü bekliyor. Bir yanlışlık varsa diye o da sevinemiyor.

Bugün adetinin kaçıncı günü yumurtluyor olabilirsin akintini kontrol et wc ye gittiğinde aynı yumurta akı gibi uzayan bi akıntı varsa ve rengi seffafsa yumurtladin demek:2::2:

bu aralar kesik süt gibi geliyor dünde kan pıhtısı geldi ama bugün su gibi akıntım var doktor normal dedi yumurtalıklrın temizleniyor dedi korkma dedi ama sancım var aetim cuma günüü bitti4. gün bugün ama 10 gündür bizde tık yok :)

Canım asilama yaptırmadan hapla başlarsın hem bu arada kilo verirsin bir yıl bitince olmazsa aşılama yaptırırsin çok kafana takma bak ne güzel tüpler açıldı belki sadece o yüzden olmuyordur

çok sevindim çok duygulandım yazdıklarına ağlıyorum şuan inanın doldum artık

Su gibiyse renksizse bugün çalışın yada yarın

Canım asilama yaptırmadan hapla başlarsın hem bu arada kilo verirsin bir yıl bitince olmazsa aşılama yaptırırsin çok kafana takma bak ne güzel tüpler açıldı belki sadece o yüzden olmuyordur

inşallah umarım sadece oyüzdendir inşalahhhhh

canım telde sorsaydın druns hamissin hamis olmayan hic bi kadında beta hcg o kadar çıkmaz sevinin yasayın bu mutluluğu

canım telde sorsaydın druns hamissin hamis olmayan hic bi kadında beta hcg o kadar çıkmaz sevinin yasayın bu mutluluğu

Canım ben hemen yakındaki hastaneye gittim. Orda özel sigortam geçmiyo. Ordaki doktora gösterirsem kendi kurumumuzun hastanesi kabul etmiyor, parayı karşılamıyor. İllaki kendi kurum doktoru olacak. O yüzden bende kimseye göstermedim. Çarşamba günü sigortamın anlaşmalı hastanesine gidicem orda devam edicem inşAllah.

Anladım canım çok dikkat et kendine bebeğine evli mutlu çocuklu

mrhb canım galiba hamilesin çookkk sevindim hayırlı olsun....Allah güzel bi şekilde sonunu da görmek nasip etsinn inş....

kazndbm hamilimm ilknrum28 hicran4242 pofuduknaz rose3507 nerlerdesiniz ve diğer arkadaşlar yawwwww

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…