- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.761
bacımm benim canım horon tepmek istiyu yavvvvv az ben horon depecem dende katıl bana katılmak isteyenler haydiinnnnnn horonaaaaaaal aşağı vur dizi buban görmesun bizi buban görurse bizi öldurur ikimuziiii ha uşak ha ha haaaaaa
Bende burdayım uyku tutmadı kızlar 8 güne girdik hergün tahlil yaptirmamak içın zor duruyorum
Ilknur karpuzzz çekti canim ya
kız bu satte ne horonuuuuu ben yatmaya gidiyom haydin iyi geceler :)
gızz bacım bizim için horon demenin saati olmazaatm aslımmm ii gecelerrrr
hayırlı geceler bayanlar bende bebiş için uğraşıyorum bu ay aşılama olacağım yarın doktor kontrolum var beni de aranıza alın gariiiiiiiiiiiii
hayırlı geceler bayanlar bende bebiş için uğraşıyorum bu ay aşılama olacağım yarın doktor kontrolum var beni de aranıza alın gariiiiiiiiiiiii
hasta olmayaydım kocisle teperdik horon ama hastayım
gell bacımmm gelll pofuduğummmm gel seni bi öpimmmnasılsn bakmmmm nerelisin ne iş yaparsn kimlerdensnn falan der misişimmmm
canım sende mi burdasın nasıl oldun anacım?
Yok canim daha çıkmadı Bat 5 nişan deli olucam htcg 0.86 cikti
bacım ben daha önce bekarken sivilcelerm için yaptm soğan kürüünü hiçbir işe yaramadı ... sonra şu çörekotu balı tarçını denedm kürtajdan sonra bende kidt yaptı adet düaensizliği derken prolaktnim yükseldi yani hormonlar altüst oldu... sonra bana maydonozu kaynat suyunu iç dediler geçen ay onuda öğrendm kii meğer bebek düşüryomuş.. o yüzden tövbe dedm yanii yapmama daha... yabni yaptğmz kürler bazı insana ii gelir bazıına kötü bilemeyizz o yüzden akışına bırakmak en iisi bence ...
burdayım canım napım zaman gecmiyordu. tam çıkacaktım sen geldin :)
canım bende dur seni öpeyimmmmmmmmmmşuan için ev hanımlığı yapıyorum canım heeeee birde bebek yapmaya çalışıyorum becerdiğim pek söylenemez
bende fazla durmayacağım ama bir bakayım dedim canım kendini sıcak tuttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?