Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

evet cnm soğan kürüde hamilelikte zararlı bu sebepten kür bitene kadar çalışmalara ara verdik bu arda bende 28 yaşındayım ..çalışmıyorum...(kocam istemiyo )batmanda yaşıyorum...

kızlar bende bütün dediğiniz kürleri yaptım geçen ayda böğürtlen kökünü yaptım yumurtam büyümüş ama çatlamamışbitkisel deyip birşey olmaz diyor ama ilknurun dediği gibi her bünyeye göre değişiyor....dikkatli kullanın canım eğer kullanacaksanız bende tedavi sürecinde olduğum için yapmıyorum gözüm korktu vallahi

evet cnm soğan kürüde hamilelikte zararlı bu sebepten kür bitene kadar çalışmalara ara verdik bu arda bende 28 yaşındayım ..çalışmıyorum...(kocam istemiyo )batmanda yaşıyorum...

annoomm sen bizi cimbomla aynı yaştasnn hee yaa anam o soğan muğan yok cıss elinize lamayın öle kür için felann benimde goncam çalışmamı istyo ama yaşadğmz berbat şehirde iş yokkkk abna göreasıl mesleğim halk oyunları öğretcliği ama burda yapamyorm burdan taşnmak istyorm o yüzdennnnn

selammmm kızlaaar güzel anne adayları :) bende celduum kısaca anlatıyım ben 2 yıl 3 aydır evliyim 2 yıldır bebek istiorum ama gelmiiiy bir kere hamile kaldım 8 ay önce ama kimyasal oldugunu ögrendim tam sevinmiştim yıkıldım.. gecen ay klomen kullandım ilk defa catlatma igneside oldum ama olmadı malesef doktorumda bu ay cok güzel 3 tane büyük yumurtan oluşmus sana aşılama yapalım bu ay dedi dün asılama oldum işte geri sayımım basladı :) sorun eşimde sperm hareketsizliği var sadece %10u ileri hareketli neler denemedim ama olmuyo yükselmedi iinşallah asılamada basarılı oluruz

yapma yapma anam bacımmm elişinde güzelmiş heee pofuduğummm du bende yapm aslında sevmem ama burda ii olu

benim yaşta 28 yaşlandım anacımmmmmmm

gızz bacımm hoşgeldnn heriiiiisen nerelisin bakmmmmminşallah bebişin gelir haburda hep beraber deperiz horonuuuu

soğan kürü pko için çok ii diyolarda ondan deneyeyim dedim..başkada kür yapmam ..

canım öncelikle geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasınbende aşılama olacağım yarın kontrolüm var acı oluyor mu canım ya?:18:3.5 yıllık evliyim bende hiç hamile kalamadım bu zamana kadar bazen korkuyorum acaba hiç olmayacak mı diyesonra rabbim dilesin yeterki olmayacak hiçbirşey yok deyip kendimi teselli ediyorum

gızz bacımm hoşgeldnn heriiiiisen nerelisin bakmmmmminşallah bebişin gelir haburda hep beraber deperiz horonuuuu

hoşbuldum valla güzel bi karsılama oldu saol canıkom ben konyalıyım konya şivesiyle yazmak isterdim ama karadenizli hissiyatı verdım heralde size aayyy ınsallah hepimizin bebişleri gelir kuzum da hep beraber göbek atarız

nerde yaşıyorsunuz?merak ettim

olsunn gızz bacımmmmsende şivenle konuş yazzz rahat olun heriiii aynen gııızzz gelsin bekletti hızanlar bizi o kadar vakit

saol canım benım amin Rabbim kimseye yaşatmasın cidden zorrr cok zor düşükk yapmak.. korkma sıkıntı stres yapma acı olmuyo hiç korkutma kendini sizin sorun kimde ? bide kendini hiç sıkma ben ne zaman düşünmeyi bıraktım o ay hamile kalmısım ve hiç beklemedigimiz bi anda :) Raabbim öle bizamanda veriyor kiiii zamanı var canım beklıyoruz olur ınsallah olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…