- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.801
olsunn gızz bacımmmmsende şivenle konuş yazzz rahat olun heriiii aynen gııızzz gelsin bekletti hızanlar bizi o kadar vakit
saol canım benım amin Rabbim kimseye yaşatmasın cidden zorrr cok zor düşükk yapmak.. korkma sıkıntı stres yapma acı olmuyo hiç korkutma kendini sizin sorun kimde ? bide kendini hiç sıkma ben ne zaman düşünmeyi bıraktım o ay hamile kalmısım ve hiç beklemedigimiz bi anda :) Raabbim öle bizamanda veriyor kiiii zamanı var canım beklıyoruz olur ınsallah olacak
gız bacımmmgüzzelmişşş sen ne kadardr beklıyon canıımmm sorun kimde aaah su sorunlar olmasaaaaaaa
kastamonu tosyaaanormalde ben giresunluyum bulancaklı ama tosyada yaşyorm eşimin memleketii
Ayrı sehirlerdeyiz vizelerim var Su an ve adetimin geciktigini biliyor hiç arayıp sormuyor tak.etti canımı alttan almaktan inatçı aramaz ama bende aramicam hatalarını anlamıyor çünkü özellikle Su halde umursamamasi beni üzüyor
canım eşimde problem yok çok şükür bende de görünürde yok ama rabbim vermeyince vermiyor işte hayırlı salih ve saliha evlatlar versin inşallah hepimize canımmalatyadayım ben eşim memur aslen Kahramanmaraşlıyım gurbet gerçekten çok zor kimsem yok burada komşularda kafa dengi değil evde sıyırmak üzereyim kendimi kkya atıyorum bende gariiiiiiiiii
canım eşimde problem yok çok şükür bende de görünürde yok ama rabbim vermeyince vermiyor işte hayırlı salih ve saliha evlatlar versin inşallah hepimize canımmalatyadayım ben eşim memur aslen Kahramanmaraşlıyım gurbet gerçekten çok zor kimsem yok burada komşularda kafa dengi değil evde sıyırmak üzereyim kendimi kkya atıyorum bende gariiiiiiiiii
olur o zmn yaaa kuzum benımmm 11 haftalık bide ne zor olmustur sanabacımm ben 1 buçuk senelik evliyim... geçen sene martt bebeğimi kaybettm 11 hafatlıktı kalbi durdu kürtaj oldum.. biraz ara verdk sonra 9 aydr denyoruz ama tıkk yokkişte geçen ay prolaktin hormonum yüksek çıktı nese ilaç kullandm normale döndü ama bu ay dededk yine olmadı şu an hastaym işte doktora gitcem neden olmuo die başka bi doktora öle canikommmm....
Ayrı sehirlerdeyiz vizelerim var Su an ve adetimin geciktigini biliyor hiç arayıp sormuyor tak.etti canımı alttan almaktan inatçı aramaz ama bende aramicam hatalarını anlamıyor çünkü özellikle Su halde umursamamasi beni üzüyor
bende aslen tokatlıyım eşim aydınlı...öyleyse senin çalışma imkanın olmayacak ...aman otur evinde çocuğuna bak...zar zor doğurcaz zaten
hımm anladm canımm... aynen yaa çaşlamyorm... ama bu kafa yoğunluğuyla olmayacak çocuğum gibime gelyo haaaa:26::26::26: çok sıkıcı annem geldi geçen gün rahatladm biraz yanımda oluncaaaa.... allah kimseyi gurbetlik yaşatmasn
Alttan al al yoruldum hala evlilik ne demek anlayamadı sanki kız arkadasiyim cok sorumsuzca davranıyor hamileysem ve bebisime birşey olursa onu asla affetmicem cok kirildim cidden kimse bilmiyor Su halimi destek olacağına köstek oluyor
ben 1,5 yıllık evliyim ..ailem daha evime hiç gelemedi...en güzeli bu bebek olayını çk düşünmemek...
evet canım lojman bize çıktı ama bu sene tayinciyiz oyüzden gidermiyiz kalırmıyız cesaret edip çıkmadık 1 yıllık için lojmana çıkmak istemedim komşularım çok fena çocuk diye başımın etini yediler hepsini Allaha havale ediyorumhaklısın canım gurbetlik çok zor..bizde tayinciz...ben batmandayım..yakın sayılırızbizm burda lojman ortamı var o yüzden şanslıyım..
canım çok yenisiniz ve ayrısınız eşin hala evlilik hayatına alışamamış ama alışır merak etme şimdiden ipleri eline verme birazda o alttan alsın bakalım üzülme yaaaa hamileysen ya bebişini düşün lütfenAlttan al al yoruldum hala evlilik ne demek anlayamadı sanki kız arkadasiyim cok sorumsuzca davranıyor hamileysem ve bebisime birşey olursa onu asla affetmicem cok kirildim cidden kimse bilmiyor Su halimi destek olacağına köstek oluyor
aynı benim annem gibi demiş canım eşim 18 saatten fazla çalışıyor bazen gecesi gündüzü belli değil sürekli yalnızım evdeyim kafam okadar doluyorkı sürekli kuruyorum stres içindeyim sıkılınca kuranı kerim okuyorum açılıyorum sonra tekrar yine sıkıntı işte böyle rabbim yardımcımız olsungızz bacım bende öle valla bende bu memlektte kafayı sıyırcammbenim annem dio senin o memlkektte bebeğin olmaz di stresten bende kimseyle görşmyorm burda ok sıkıcııı
hımm anladm canımm... aynen yaa çaşlamyorm... ama bu kafa yoğunluğuyla olmayacak çocuğum gibime gelyo haaaa:26::26::26: çok sıkıcı annem geldi geçen gün rahatladm biraz yanımda oluncaaaa.... allah kimseyi gurbetlik yaşatmasn
Kızlaaarhayırlı cumalar size ben cıkıyorum biraz namaz kılıp dua ediyim :) yarın görüşürüz öptümmmmm
ayyy canım benım yaaaa zor olmazmıııı ne cok özlüyosunduursakin ol bu ay bebişin gelir inşallah onunla ilgilenir vakıt gecirrisn ben kk ya girmeyi unutuyorum hep
olur o zmn yaaa kuzum benımmm 11 haftalık bide ne zor olmustur sanaRabbim yasatmasın bi daha olur sende bi problem yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?