Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

canım eşimde problem yok çok şükür bende de görünürde yok ama rabbim vermeyince vermiyor işte hayırlı salih ve saliha evlatlar versin inşallah hepimize canımmalatyadayım ben eşim memur aslen Kahramanmaraşlıyım gurbet gerçekten çok zor kimsem yok burada komşularda kafa dengi değil evde sıyırmak üzereyim kendimi kkya atıyorum bende gariiiiiiiiii

gız bacımmm güzzelmişşş sen ne kadardr beklıyon canıımmm sorun kimde aaah su sorunlar olmasaaaaaaa

bacımm ben 1 buçuk senelik evliyim... geçen sene martt bebeğimi kaybettm 11 hafatlıktı kalbi durdu kürtaj oldum.. biraz ara verdk sonra 9 aydr denyoruz ama tıkk yokk işte geçen ay prolaktin hormonum yüksek çıktı nese ilaç kullandm normale döndü ama bu ay dededk yine olmadışu an hastaym işte doktora gitcem neden olmuo die başka bi doktora öle canikommmm....

Ayrı sehirlerdeyiz vizelerim var Su an ve adetimin geciktigini biliyor hiç arayıp sormuyor tak.etti canımı alttan almaktan inatçı aramaz ama bende aramicam hatalarını anlamıyor çünkü özellikle Su halde umursamamasi beni üzüyor

eşin hatalıysa arama ozaman canım baksana reglin geçmiş insan meraktan çıldırır beeeeee ayıp etmiş eşin

gızz bacım bende öle valla bende bu memlektte kafayı sıyırcammbenim annem dio senin o memlkektte bebeğin olmaz di stresten bende kimseyle görşmyorm burda ok sıkıcııı

ayyy canım benım yaaaa zor olmazmıııı ne cok özlüyosunduur sakin ol bu ay bebişin gelir inşallah onunla ilgilenir vakıt gecirrisn ben kk ya girmeyi unutuyorum hep

olur o zmn yaaa kuzum benımmm 11 haftalık bide ne zor olmustur sana Rabbim yasatmasın bi daha olur sende bi problem yokmus

haklısın canım gurbetlik çok zor..bizde tayinciz...ben batmandayım..yakın sayılırız bizm burda lojman ortamı var o yüzden şanslıyım..

Alttan al al yoruldum hala evlilik ne demek anlayamadı sanki kız arkadasiyim cok sorumsuzca davranıyor hamileysem ve bebisime birşey olursa onu asla affetmicem cok kirildim cidden kimse bilmiyor Su halimi destek olacağına köstek oluyor

sen test yaptın mıııııııı ????? canını sıkma hiç bişeye ya hamileysen !!

bende aslen tokatlıyım eşim aydınlı...öyleyse senin çalışma imkanın olmayacak ...aman otur evinde çocuğuna bak...zar zor doğurcaz zaten

hımm anladm canımm... aynen yaa çaşlamyorm... ama bu kafa yoğunluğuyla olmayacak çocuğum gibime gelyo haaaa:26::26::26: çok sıkıcı annem geldi geçen gün rahatladm biraz yanımda oluncaaaa.... allah kimseyi gurbetlik yaşatmasn

ben 1,5 yıllık evliyim ..ailem daha evime hiç gelemedi...en güzeli bu bebek olayını çk düşünmemek...

canımm bak hamileysenn bebeğine bu üzüntüler zarar veir.. eşinle konuş al karşınaa... olmazki böle kardeşim yaa.. benim eşimde böleydi ilk zamanlar bebğime hamileyken aynen senin eşin gibiydi ilgisizdi sonra bebeğimi kaybettm köle olduçç sakın buna mahal verme sakınn... benim bebeğim büyük ihtimalle üzüntüden stresten kaybettm.. sende öle olma ... rahat ol üzülmemeye çalış seni üzmeye çalışanlarada izin veme sakınnn

ben 1,5 yıllık evliyim ..ailem daha evime hiç gelemedi...en güzeli bu bebek olayını çk düşünmemek...

benim gibisin sende:26::26::26:evet düşünmemek ama böle her ay günün yaklaşınca ümitlenyosn sonra olmayınca zlülyosnç... ama evet ben mesela konşmyorm hiç bu konuları açmyorm mesela bu topicte arkadaşlarada dedm üzülmek yok bu konulrı konuşma yok die haırlısı yaaa rabbim hayırlısını verssnnn

Kızlaaarhayırlı cumalar size ben cıkıyorum biraz namaz kılıp dua ediyim :) yarın görüşürüz öptümmmmm

haklısın canım gurbetlik çok zor..bizde tayinciz...ben batmandayım..yakın sayılırız bizm burda lojman ortamı var o yüzden şanslıyım..
evet canım lojman bize çıktı ama bu sene tayinciyiz oyüzden gidermiyiz kalırmıyız cesaret edip çıkmadık 1 yıllık için lojmana çıkmak istemedim komşularım çok fena çocuk diye başımın etini yediler hepsini Allaha havale ediyorum
canım çok yenisiniz ve ayrısınız eşin hala evlilik hayatına alışamamış ama alışır merak etme şimdiden ipleri eline verme birazda o alttan alsın bakalım üzülme yaaaa hamileysen ya bebişini düşün lütfen
gızz bacım bende öle valla bende bu memlektte kafayı sıyırcammbenim annem dio senin o memlkektte bebeğin olmaz di stresten bende kimseyle görşmyorm burda ok sıkıcııı
aynı benim annem gibi demiş canım eşim 18 saatten fazla çalışıyor bazen gecesi gündüzü belli değil sürekli yalnızım evdeyim kafam okadar doluyorkı sürekli kuruyorum stres içindeyim sıkılınca kuranı kerim okuyorum açılıyorum sonra tekrar yine sıkıntı işte böyle rabbim yardımcımız olsun

amin canım memleketime yakın ama 4 yada 5 ayda bir ancak gidiyorum....ailemiz gelince rahatlıyoruz onlar gidince daha kötü oluyorum duvarlar üzerime geliyor sanki kulaklarım uğulduyor

Aynı şehirde değiliz ve abisi felan duydu.halimizi anlayacagin baya kötü. Bebegimden geçecek değilim o.bir mucize ve Rabbim bana onu koruyup taşımayı nasip etsin. Aynı hamile gibi yazmışım ama belirtiler var arkadaşım guzellesmisin dedi bana bilmeden halimi. Yükselir inş degerlerim cok düşük diye gitmedim pazartesiyi beklerseniz doktora gidicem

aslına bakrsan zor olmmadı canım yaa çünkü ben hazırlıklıydm herşeyee... o yüzden üzüldüm ama öleçok deil ... eğer karnımda canlansaydı hareket etseydi büyüseydi üzülürdmçok ama şimdi pek üzülmyorm.. bide eğer biririnn bebeği ölürse üzülmemek gerekyomuş çünkü bebekelrimiz bizi cennetin kapısında bekleyeceklermiş.. annesinin ve babasının elini tutmadan omnları alıpta girmeyecekmiş cennet kapısından içeri... o yüzdende rahatm bebeğim beni beklyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…