- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.821
Kızlaaarhayırlı cumalar size ben cıkıyorum biraz namaz kılıp dua ediyim :) yarın görüşürüz öptümmmmm
aslına bakrsan zor olmmadı canım yaa çünkü ben hazırlıklıydm herşeyee... o yüzden üzüldüm ama öleçok deil ... eğer karnımda canlansaydı hareket etseydi büyüseydi üzülürdmçok ama şimdi pek üzülmyorm.. bide eğer biririnn bebeği ölürse üzülmemek gerekyomuş çünkü bebekelrimiz bizi cennetin kapısında bekleyeceklermiş.. annesinin ve babasının elini tutmadan omnları alıpta girmeyecekmiş cennet kapısından içeri... o yüzdende rahatm bebeğim beni beklyooo
evet canım lojman bize çıktı ama bu sene tayinciyiz oyüzden gidermiyiz kalırmıyız cesaret edip çıkmadık 1 yıllık için lojmana çıkmak istemedim komşularım çok fena çocuk diye başımın etini yediler hepsini Allaha havale ediyorum
canım çok yenisiniz ve ayrısınız eşin hala evlilik hayatına alışamamış ama alışır merak etme şimdiden ipleri eline verme birazda o alttan alsın bakalım üzülme yaaaa hamileysen ya bebişini düşün lütfen
aynı benim annem gibi demiş canım eşim 18 saatten fazla çalışıyor bazen gecesi gündüzü belli değil sürekli yalnızım evdeyim kafam okadar doluyorkı sürekli kuruyorum stres içindeyim sıkılınca kuranı kerim okuyorum açılıyorum sonra tekrar yine sıkıntı işte böyle rabbim yardımcımız olsun
amin canım memleketime yakın ama 4 yada 5 ayda bir ancak gidiyorum....ailemiz gelince rahatlıyoruz onlar gidince daha kötü oluyorum duvarlar üzerime geliyor sanki kulaklarım uğulduyor
aynen öyle canım ahirette sizlere şefaatçi olacaklar inşallahama düşük filan yapan anneler bebeklerine isim koymalıymış canım öyle duymuştum ben sonuçta mahşerde hepimiz isimlerimizle çağırılacağız çünkü o minik bedenlerde isimleriyle çağırılacaklar ve sizlere şefaatçi olacaklar inşallah...:13:
pofuduk bacımm allah yardımcımız olsun yaa nedimmmama ne yapyorzzz kafaya takmyoruzz (aslında takyoruzda takmamaış gbi yapyoruzz :))))) ) vee gülüp eğlenyoruz bu topiğimize fıkralar oyunlar herşey yaa hayat bizim için ben herşeye rağmen gülmeyi öğrendm çok zülüdm çok yıprandm şu yaşmda ama herşeye rağmen gülmeye devaaaaaaaammmmmmmmmm
benim gibisin sende:26::26::26:evet düşünmemek ama böle her ay günün yaklaşınca ümitlenyosn sonra olmayınca zlülyosnç... ama evet ben mesela konşmyorm hiç bu konuları açmyorm mesela bu topicte arkadaşlarada dedm üzülmek yok bu konulrı konuşma yok diehaırlısı yaaa rabbim hayırlısını verssnnn
inşallah bacımm biliyorum onu .. ama şöle bişi biliyorm ben kalbi atan bebeğe isim konulur çünkü ona can veriliyo benim bebeğimin kalbi atyodu durdu... ve eğer kız ise havva annemizin ismini koydk erkek ise de adem abbamızın ismini koydukk...
evet canım haklısın sonuçta sağlığımız yerinde çok şükür...rabbim önce iman sonra sağlık,huzur versin gerisi herzaman gelir inşallah biz rabbimizden yeterki istemeyi bilelim canım:13:
canım ben çıkayım yarın zorlu bir gün beni bekliyor sabah 5te kalkmam lazım hastane yollarına düşmem lazım:18:rabbim her işimizi kolaylaştırsın inşallah erken gelebilirsem gelirim mutlaka canım yoksada akşamleyin uğrarım çok memnun oldum çok öptüm rabbime emanetsiniz
tm canım bende çokk memnun oldummmmutlaka gelllll ama emiiii rabbim mibarek cuma günü isteyen herkesn işlerini rastgetrsnnn inşallaahh ii gecelerr
benim adetim hep gecikiyo cnm..o yüzden hep normal karşılıyorum gecikmeleri ümitlenemiyorumhatta 3 ay adet olmadığım oldu..
bende horon kursuna gitmiştimdimiiiinsan bi zamandan sonra alşyo demekkiii... inşallahh bebişin gelir bak haburda horon depmiyomuyum beeennnnn
Kızlar ben cepten görüyorum ya konularinizi okuyorum ama cevap yazamıyorum mazur görün
bende horon kursuna gitmiştimdeli horon deperim
vallahamıııııayy memleketimi özledim yaaaa ben karadenz ege iç anadolu falan o yöreleri bilyorm tokarı bilmyorm gızz bacımmm öğrencem ama tabi burda deil başka şehre gidersem çokmii yaa bu tür etkinlikler.. özledm ders verdğm günleri oofffffofff
inş. nasip olur canım..tokat yöresinde pek bişi yokama egede harmandalı muhteşem..bende öğrenmeye çalışıyorum kocam gillerin yöreyi...
öğrem bacımbacım ben kaçarr benim kociş gelmedi hala ama uyku bastırı yaaaa:26::26::26:iii geceler allah rahatlık versn hayırlı cumalar yarn grşrz emiii tatlışımmmmm
herkese gunaydınnn bugun bıraz daha ıyıyımmm . sizler nasılsınız bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?