Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

aynen öyle canım ahirette sizlere şefaatçi olacaklar inşallahama düşük filan yapan anneler bebeklerine isim koymalıymış canım öyle duymuştum ben sonuçta mahşerde hepimiz isimlerimizle çağırılacağız çünkü o minik bedenlerde isimleriyle çağırılacaklar ve sizlere şefaatçi olacaklar inşallah...:13:

pofuduk bacımm allah yardımcımız olsun yaa nedimmm ama ne yapyorzzz kafaya takmyoruzz (aslında takyoruzda takmamaış gbi yapyoruzz :))))) ) vee gülüp eğlenyoruz bu topiğimize fıkralar oyunlar herşey yaa hayat bizim için ben herşeye rağmen gülmeyi öğrendm çok zülüdm çok yıprandm şu yaşmda ama herşeye rağmen gülmeye devaaaaaaaammmmmmmmmm

inşallah bacımm biliyorum onu .. ama şöle bişi biliyorm ben kalbi atan bebeğe isim konulur çünkü ona can veriliyo benim bebeğimin kalbi atyodu durdu... ve eğer kız ise havva annemizin ismini koydk erkek ise de adem abbamızın ismini koydukk...

evet canım haklısın sonuçta sağlığımız yerinde çok şükür...rabbim önce iman sonra sağlık,huzur versin gerisi herzaman gelir inşallah biz rabbimizden yeterki istemeyi bilelim canım:13:
canım ben çıkayım yarın zorlu bir gün beni bekliyor sabah 5te kalkmam lazım hastane yollarına düşmem lazım:18:rabbim her işimizi kolaylaştırsın inşallah erken gelebilirsem gelirim mutlaka canım yoksada akşamleyin uğrarım çok memnun oldum çok öptüm rabbime emanetsiniz

benim adetim hep gecikiyo cnm..o yüzden hep normal karşılıyorum gecikmeleri ümitlenemiyorum hatta 3 ay adet olmadığım oldu..

meleğin ahirette canım en emnin ellerde hiç üzülme rabbim birdaha yaşatmasın sağlıklı evlatlar versin inşallah

tm canım bende çokk memnun oldummmmutlaka gelllll ama emiiii rabbim mibarek cuma günü isteyen herkesn işlerini rastgetrsnnn inşallaahh ii gecelerr

bende horon kursuna gitmiştim deli horon deperim

vallahamıııııayy memleketimi özledim yaaaa ben karadenz ege iç anadolu falan o yöreleri bilyorm tokarı bilmyorm gızz bacımmm öğrencem ama tabi burda deil başka şehre gidersem çokmii yaa bu tür etkinlikler.. özledm ders verdğm günleri oofffffofff

Son düzenleme:

inş. nasip olur canım..tokat yöresinde pek bişi yok ama egede harmandalı muhteşem..bende öğrenmeye çalışıyorum kocam gillerin yöreyi...

inş. nasip olur canım..tokat yöresinde pek bişi yok ama egede harmandalı muhteşem..bende öğrenmeye çalışıyorum kocam gillerin yöreyi...

öğrem bacım bacım ben kaçarr benim kociş gelmedi hala ama uyku bastırı yaaaa:26::26::26:iii geceler allah rahatlık versn hayırlı cumalar yarn grşrz emiii tatlışımmmmm

Kızlaaaarr daha önce hiç ateş ölçme yöntemini duymuş muydunuz :) hamile kalmak için ve hamile olduğunu anlamak için süper bişiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…