- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.841
Kızlaaaarr daha önce hiç ateş ölçme yöntemini duymuş muydunuz :) hamile kalmak için ve hamile olduğunu anlamak için süper bişiii
ohh ohhh yakında daha ii olursun.. sevndm iyi olmana bacımmmbende iiyim yaa napm ütü var yapılacak şimdi ütüyye başlcam akşam görşrzz
Bende karadenizliyim samsun
Kizlar doktora gitti test negatif ama adet söktürucu kullanmak istemiyorum :'(
özlemiiiiiiiiiiimmmmmmmm hamiliiiiiiiiiimmmmmmmmmmm nerdesiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn özledim seniiiiiiiiiiiiii oooooofffffffffff
hosgeldın ılknurum .kız bu hamill nerelrde kac gundur sopayı hakettı
valla hakedyo haaaabugün girimiş de bişi yazmamış haa bideeee
evet begenıp kacıyor hemen
özelden msj atim dedim dolu msj kutusuu:26::26::26::26: bi sorun mu var acaba anlamadm gittii yaaaaaa
bilmiyorum kı canım:44::44:
Kizlar doktora gitti test negatif ama adet söktürucu kullanmak istemiyorum :'(
canım hakkında hayırlısı olsun üzülme daha çok yeni evlisiniz olur inşallahhhhh
buarada kimsecikler kalmamış gariiiiiiiiiii bugün mahvoldum kızlar hastanedeydim saat 16.00ya kadar tekrardan iğne yazdı yumurtalarım daha tam olmamış kızlar yaapazartesi tekrardan gideceğim gitmek zoruma gitmiyor ama baş ağrısından ve mide bulantısından geberiyorum kızlar ya akşama kadar hastanede olmak hasta ediyor beni rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin inşallah
canım benım yaaa üzülme stres yapma o yuzdende olusmamıs olabilir ben klomen kullanırken hiç stres yapmıyorum sende öle yap düşünme bende devlet hastanesine o yuzden gidemiyorum canım acayıp midem bulanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?