Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Kullanmicam canim madem rahim duvarim kalinlasmis, madem yumurtaliklarim rahmim temiz dışarıdan müdahale etmicem. Gerisi Rabbim ol derse kısmeti varsa nasipse olur olmazsada şimdi kullanmamış aklımda soru işareti kalmamış olur

Kizlar doktora gitti test negatif ama adet söktürucu kullanmak istemiyorum :'(

canım hakkında hayırlısı olsun üzülme daha çok yeni evlisiniz olur inşallahhhhh

buarada kimsecikler kalmamış gariiiiiiiiiii bugün mahvoldum kızlar hastanedeydim saat 16.00ya kadar tekrardan iğne yazdı yumurtalarım daha tam olmamış kızlar yaapazartesi tekrardan gideceğim gitmek zoruma gitmiyor ama baş ağrısından ve mide bulantısından geberiyorum kızlar ya akşama kadar hastanede olmak hasta ediyor beni rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin inşallah

canım benım yaaa üzülme stres yapma o yuzdende olusmamıs olabilir ben klomen kullanırken hiç stres yapmıyorum sende öle yap düşünme bende devlet hastanesine o yuzden gidemiyorum canım acayıp midem bulanıyo

canım stres yapmamaya çalışıyorum ama hastanede ister istemez stres oluyorum boyun fıtığım var 5 saat beklemek mahvediyor beni sinüzitimde var birde boynumun kökünde beze çıkıyor şiddetli ağrı yapıyor iki aktarma yapıyorum hastaneye gitmek için eve ulaşana kadar mahvoldum istifra etmemek içinasıl canımın sıkıldığı canım asistanları bakıyor hocaya danışıyorlar birşey olursa mesela sabah 7de oradaydım 9.30da muayenem bitti saat 16.00ya kadar hocaya danışmasını bekledim o sırada başağrısı başlıyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…