Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Hb canımmmmmmm nörüyon

napayım canım deli danalar gibi nette geziniyorumkafamda da su torbası durumum vahim
heee canım bugün hastanede bizim kaderimizi paylaşan bir bayanla arkadaş oldum oda benim gibi git gel yaptığı için 41 gün boyunca hergün bir tane meryem suresini okuyoruz bir bardak suya yarısını biz içiyoruz yarısını eşimize içiriyoruz regli olursakta başkası eşin okuyabilir ama 41 gün ara vermeden okunacakmış canım ben bugün okudum bakalım sizlerde yapın anacım dünya dua üzerine

Allah kabul etsin anacimm dua etmek çok güzel zaten canım

hicran kız eşim bana kuru incir aldı ya löp löp kendisi yiyor deli kız bu adam bitirme diye bağırdım bendebaşka kür yapsam hayatta yemez gıcık şey nolcekkkkkkkbende dedimki senin yumurtalar gelişecek bu gidişle dedimpis pis sırıttı oda

Yesin kissss zarar olmaz sana da koysun ama bende benim kine bal yedirmek için zorladım bir çay kaşığı yedi inatçı şey

pofuduğum nasılsn cnm... galiba incir yiyosn bak benden sölemesiincir prolaktini yükseltyo dikkatli ol derim vanım

İyiyim canım şükür sen nasılsinnn kis ben topicde basladim o yüzden

anladım bacımmmmm ayhua bi ara baktm cimbom ıorda pofuduk sen ordasınız dedm allah allah acaba ben hala benim topictemiyim dedmolsun şşekrimm heryere giidin dolaşın bende gezyorm valla öle bakorm arada katlyorm sohbetlereee

Bende bakıyorum ama en çok oraya birde buraya yazıyorum iki topicdeki aarkadaşlarıda cok seviyom kiss

Slm kızlaaaaaaaarr nasılsınıııızzzzzzzz ben geldiiiiiimmmmm
sende hoşgeldin bacımmmmmmmmm
Yesin kissss zarar olmaz sana da koysun ama bende benim kine bal yedirmek için zorladım bir çay kaşığı yedi inatçı şey
ah inatçı kız bunlar kocişleri ne yapmalı kaynar kazana atmalııııııııı
pofuduğum nasılsn cnm... galiba incir yiyosn bak benden sölemesiincir prolaktini yükseltyo dikkatli ol derim vanım

canım korkutma beni yaaaaa yumoşlarım büyüsün diye yiyorum iğnede vuruyorum bakalım ne olacağım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…