Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

kaynanayıda atmalı bence kaynar kazanaaakızz bacımm yahu benden demesi yani ben öle biliyorum ben uyarayımdaa inşallah bi sorun çıkmaz hayatm dikkat et kendineee

Kızlar ben karsliyim ama dogma büyüme ankara kociste ankaralı.

kaynanayıda atmalı bence kaynar kazanaaakızz bacımm yahu benden demesi yani ben öle biliyorum ben uyarayımdaa inşallah bi sorun çıkmaz hayatm dikkat et kendineee
tamam bebişim dikkat ederim sağolllllllllllllllll
Kızlar ben karsliyim ama dogma büyüme ankara kociste ankaralı.
ne güzel ankarayı çok seviyorum ben 4 yıl yaşadım oradaaaaaaaaaa

canlarım ben yavaş yavaş kaçayım bugün çokkkkkk yoruldum ayrıca daha yatsıyı kılmadım behlül kaçarrrrrrrrrrrrrr

Bak kalkar oynarım ama sposlar çıkar sonra he he he he eeeee bugün çalıştık malum

gız dur ben oynarım heriiiiii ohh ohh gızlar ilginç bişi oldu yaa ben bu ay hiç ağrılı hasta omadm normalde her ay hastanelik oljrdum ağrıdan bu ay tıkk yok.. ve bugün adetimde 4. günüm dün kesileye başallmştm valla nprmalde 5. gün dünjü kesilmem olurdu ama anlamadım galiba herşey normale dönyoooodoktorum prolkatin yüksekliği ağrı uapar falan demştiii herhalde o yüzdeennnnsizde nasıl oluo ağrılı falan ?

Bak kalkar oynarım ama sposlar çıkar sonra he he he he eeeee bugün çalıştık malum

Valla canım benim bildim bileli ağrılı olur kızken daha çok ağrı oluyordu evlenince biraz azaldı ana yine de savaştan çıkmış gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…