- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.881
Bende bakıyorum ama en çok oraya birde buraya yazıyorum iki topicdeki aarkadaşlarıda cok seviyom kiss
sende hoşgeldin bacımmmmmmmmm
ah inatçı kız bunlar kocişleri ne yapmalı kaynar kazana atmalııııııııı
canım korkutma beni yaaaaa yumoşlarım büyüsün diye yiyorum iğnede vuruyorum bakalım ne olacağım:26:
canım hakkında hayırlısı olsun üzülme daha çok yeni evlisiniz olur inşallahhhhh
buarada kimsecikler kalmamış gariiiiiiiiiii bugün mahvoldum kızlar hastanedeydim saat 16.00ya kadar tekrardan iğne yazdı yumurtalarım daha tam olmamış kızlar yaapazartesi tekrardan gideceğim gitmek zoruma gitmiyor ama baş ağrısından ve mide bulantısından geberiyorum kızlar ya akşama kadar hastanede olmak hasta ediyor beni rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin inşallah
ah inatçı kız bunlar kocişleri ne yapmalı kaynar kazana atmalı
Canım ovu testim bugün pozitif yaaaaa bugün çalıştık başka hangi günler calissak ki
Kızlar ben karsliyim ama dogma büyüme ankara kociste ankaralı.
Bende bakıyorum ama en çok oraya birde buraya yazıyorum iki topicdeki aarkadaşlarıda cok seviyom kiss
tamam bebişim dikkat ederim sağolllllllllllllllllkaynanayıda atmalı bence kaynar kazanaaakızz bacımm yahu benden demesi yani ben öle biliyorum ben uyarayımdaa inşallah bi sorun çıkmaz hayatm dikkat et kendineee
ne güzel ankarayı çok seviyorum ben 4 yıl yaşadım oradaaaaaaaaaaKızlar ben karsliyim ama dogma büyüme ankara kociste ankaralı.
ah inatçı kız bunlar kocişleri ne yapmalı kaynar kazana atmalı
Canım ovu testim bugün pozitif yaaaaa bugün çalıştık başka hangi günler calissak ki
garanti altına almak için yarında çalışşan nasıl olur bacım ondan sonrada gün aşırı yaparsınız ne dersin?
bende seni sevdim gızz gonyalım o zamaaannnn yürü yavrum yürü fistanını sürüü şimdide geçti burdan gonyalını biriii haydeeeeeeeeeee
Anammmmm hemseri sayiliriz biz kisss gel opim muahhhhhh:2:
tamam bebişim dikkat ederim sağolllllllllllllllll
ne güzel ankarayı çok seviyorum ben 4 yıl yaşadım oradaaaaaaaaaa
garanti altına almak için yarında çalışşan nasıl olur bacım ondan sonrada gün aşırı yaparsınız ne dersin?
Yarın birde pazar sonra gün aşırı olsa diye düşünüyorum bende offff bide yarın kv gidip orda kalcaz kocis ben anlamam orda da çalışırız diyo
Bak kalkar oynarım ama sposlar çıkar sonrahe he he he eeeee bugün çalıştık malum
Bende seni öptüm şeker muckss telefonda. Giriyorum cok yorum yazamıyorum hep buralardayim takip ediyorum sizi
canlarım ben yavaş yavaş kaçayım bugün çokkkkkk yoruldum ayrıca daha yatsıyı kılmadım behlül kaçarrrrrrrrrrrrrr
Bak kalkar oynarım ama sposlar çıkar sonrahe he he he eeeee bugün çalıştık malum
Ayıp kiz ayaklarını dikip bize laf mi yetistiriyosun çık çık olan var olmayan var. Silkeleyseydin birde kendini
Yarın birde pazar sonra gün aşırı olsa diye düşünüyorum bende offff bide yarın kv gidip orda kalcaz kocis ben anlamam orda da çalışırız diyo
bacım kocişini ayağa kalkıp alkışlıyorum:13:maşallah ona gözüm değmesin benimki öleceğini bilse yanaşmaz ay kocişi iyice dövesim geldi heeeeeeaynen dediğin gibi yap canım bence de iğnede kullandın boşa gitmesin anammmmm hala çıkamadım sizlerden ayrılamıyorum ahanda behlül bu sefer kaçarrrrrrrr
gız dur ben oynarım heriiiiiiohh ohh gızlar ilginç bişi oldu yaa ben bu ay hiç ağrılı hasta omadm normalde her ay hastanelik oljrdum ağrıdan bu ay tıkk yok.. ve bugün adetimde 4. günüm dün kesileye başallmştm valla nprmalde 5. gün dünjü kesilmem olurdu ama anlamadım galiba herşey normale dönyoooo doktorum prolkatin yüksekliği ağrı uapar falan demştiii herhalde o yüzdeennnn sizde nasıl oluo ağrılı falan ?
Bacisi bu ay sıkı calismissiniz ondan agrin olmamıştır
canlarım ben yavaş yavaş kaçayım bugün çokkkkkk yoruldum ayrıca daha yatsıyı kılmadım behlül kaçarrrrrrrrrrrrrr
gız dur ben oynarım heriiiiiiohh ohh gızlar ilginç bişi oldu yaa ben bu ay hiç ağrılı hasta omadm normalde her ay hastanelik oljrdum ağrıdan bu ay tıkk yok.. ve bugün adetimde 4. günüm dün kesileye başallmştm valla nprmalde 5. gün dünjü kesilmem olurdu ama anlamadım galiba herşey normale dönyoooo doktorum prolkatin yüksekliği ağrı uapar falan demştiii herhalde o yüzdeennnn sizde nasıl oluo ağrılı falan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?