- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.901
tamam bebişim dikkat ederim sağolllllllllllllllll
ne güzel ankarayı çok seviyorum ben 4 yıl yaşadım oradaaaaaaaaaa
Bacisi bu ay sıkı calismissiniz ondan agrin olmamıştır
he gızz bacımm bu ay çok çalıştık silkelettim kendimi falannfena çalıştık ama olmadı işte gızz gerçekten çok çalışmaktan mı olur kiiii:26::26::26:
bacım kocişini ayağa kalkıp alkışlıyorum:13:maşallah ona gözüm değmesin benimki öleceğini bilse yanaşmaz ay kocişi iyice dövesim geldi heeeeeeaynen dediğin gibi yap canım bence de iğnede kullandın boşa gitmesin anammmmm hala çıkamadım sizlerden ayrılamıyorum ahanda behlül bu sefer kaçarrrrrrrr
Herşey bebiş için canım ya ödev gibi oldu bize zaten hadi tekrar öptük
Valla canım benim bildim bileli ağrılı olur kızken daha çok ağrı oluyordu evlenince biraz azaldı ana yine de savaştan çıkmış gibi oluyorum
kızz bacımmm bende hep öle oluo ağrılı ama bu ay anlamadım hatta benim kocişte şaşırdııııı:26::26::26::26:nasıl ağrn omadı dieee:26::26::26:
kafana takma canım bunlar bizi iyice strese sokuyor
yok canım takmyorm zateennn de tuhaf yanii şaşırdımmm:26::26::26:bide senin bat ne zaman gonyalımmmm
Benim bat gecikmezse pkodan dolayı 26 nisan canım bugün yumurtluyorum iste
Benim bat gecikmezse pkodan dolayı 26 nisan canım bugün yumurtluyorum iste
Müsaitseniz çalışın bacimmm benim bugün yumurtlama günüm o yüzen canım kendi kendimi silktim ben
bacım kocişini ayağa kalkıp alkışlıyorum:13:maşallah ona gözüm değmesin benimki öleceğini bilse yanaşmaz ay kocişi iyice dövesim geldi heeeeeeaynen dediğin gibi yap canım bence de iğnede kullandın boşa gitmesin anammmmm hala çıkamadım sizlerden ayrılamıyorum ahanda behlül bu sefer kaçarrrrrrrr
Düzenli ilişki sancıyı azalriyormus bu ise yaramış bak sen hep silkelet o ağrıyı çekeceğine
Konya canım:)))))
hoşgeldnn şekerimm nasılsn bakmmmmmm
eneee ciddimisin bende konya hemşom :)
gel cay içelim demişsin bacım geldim ama yoktun bende cıktım yatmadan bi bakam dedim :))
Düzenli ilişki sancıyı azalriyormus bu ise yaramış bak sen hep silkelet o ağrıyı çekeceğine
duygum hoşgeldin töpiğimize gariiiiiiiiiiii
eneee ciddimisin bende konya hemşom :)
gel cay içelim demişsin bacım geldim ama yoktun bende cıktım yatmadan bi bakam dedim :))
kızzzzzzzzzlaarrrrrrrrrrrrrrrrrr geldim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldiiiiiiiiin selaaaaaam ben emineee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?