Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız konyalımısın gelllllll öpem gariiiiiiii

eveeeeeeek konyalıyım yoksa sendemiiiii :)

bende özlemmmmmmm kızzz ilknurumla tanıştın dimi gariiiiiiii

memnun olduuuuuummmm eveeet ilknurla tanıstııık :) ıyıım canım asılama oldum ben yatak bekçiliği yapıyom :) sen nasılsınnnn

süpersin ilknurum alkışşşşşşşşşşşşşşşşş

eveeeeeeek konyalıyım yoksa sendemiiiii :)

memnun olduuuuuummmm eveeet ilknurla tanıstııık :) ıyıım canım asılama oldum ben yatak bekçiliği yapıyom :) sen nasılsınnnn

hadi hayırlısı gariiiiiii insallah bebişler bı ay gelirrr kız ben izmirliyim ama böle garili konuşmayı çok seviyom gızzzzz

gız ilknurum sen çok yaşa emiiiiiiiiiiiiii

gız ilknurum hicranım cimbomum adını hatırlayamadığım diger arkadaşlarım nasılsınız iyimisiniz beni soracak olursanız.....pc bozuktu ve giremiyodum ...sizleriiiiii çok özledim umarım sizde beni özlemişşinizdirrr çevreye verdiğim üzüntüden ü.ve özleme duygusundan dolayı özürdilerim ....ve tekrar sizi sevdiğimi söylemek isterim ...ben yokken birçok arkadaşımız olmuşşşş garii topiğimiz adına cok sevindimmm kızlar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzzzz ..bende sizin gibi her ay bekliyorummm bu ayda olmadı ama umudumu kesmiyorum hep gülüyorumömmmm ilknur arkadaşım ve ben topiğimizin gülleriyizzzzz yeni arkadaşlarımızda topiğin karanfilleri oluversin gariiii ...şimdi geç olduğu için kimsecikler kalmamışşşşş hepinizi yanaklarınızdan öpüyor ...ve kocaman sarılıyorum ...ve satırlarıma burada son verirken büyüklerin ellerinden kücüklerin gözlerinden öpüyürum ...

cimbomum aslanım geçmiş olsun kıyamam sana dikkar et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…