- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.921
Ayıp kiz ayaklarını dikip bize laf mi yetistiriyosun çık çık olan var olmayan var. Silkeleyseydin birde kendini
tamam bebişim dikkat ederim sağolllllllllllllllll
ne güzel ankarayı çok seviyorum ben 4 yıl yaşadım oradaaaaaaaaaa
he gızz bacımm bu ay çok çalıştık silkelettim kendimi falannfena çalıştık ama olmadı işte gızz gerçekten çok çalışmaktan mı olur kiiii:26::26::26:
gız masallah motor gibisin ilknurum
kızz bacımmm bende hep öle oluo ağrılı ama bu ay anlamadım hatta benim kocişte şaşırdııııı:26::26::26::26:nasıl ağrn omadı dieee:26::26::26:
gız konyalımısın gelllllll öpem gariiiiiiii
bende özlemmmmmmm kızzz ilknurumla tanıştın dimi gariiiiiiii
inşallah bacımm biliyorum onu .. ama şöle bişi biliyorm ben kalbi atan bebeğe isim konulur çünkü ona can veriliyo benim bebeğimin kalbi atyodu durdu... ve eğer kız ise havva annemizin ismini koydk erkek ise de adem abbamızın ismini koydukk...
eveeeeeeek konyalıyım yoksa sendemiiiii :)
memnun olduuuuuummmmeveeet ilknurla tanıstııık :) ıyıım canım asılama oldum ben yatak bekçiliği yapıyom :) sen nasılsınnnn
Benim bat gecikmezse pkodan dolayı 26 nisan canım bugün yumurtluyorum iste
benim adetim hep gecikiyo cnm..o yüzden hep normal karşılıyorum gecikmeleri ümitlenemiyorumhatta 3 ay adet olmadığım oldu..
pofuduk bacımm allah yardımcımız olsun yaa nedimmmama ne yapyorzzz kafaya takmyoruzz (aslında takyoruzda takmamaış gbi yapyoruzz :))))) ) vee gülüp eğlenyoruz bu topiğimize fıkralar oyunlar herşey yaa hayat bizim için ben herşeye rağmen gülmeyi öğrendm çok zülüdm çok yıprandm şu yaşmda ama herşeye rağmen gülmeye devaaaaaaaammmmmmmmmm
hosgeldın ılknurum .kız bu hamill nerelrde kac gundur sopayı hakettı
özelden msj atim dedim dolu msj kutusuu:26::26::26::26: bi sorun mu var acaba anlamadm gittii yaaaaaa
canlarım ben yavaş yavaş kaçayım bugün çokkkkkk yoruldum ayrıca daha yatsıyı kılmadım behlül kaçarrrrrrrrrrrrrr
slm kızlar. dun sızden ayrıydım apar topar acile gitmek zorunda kaldık. benden yogun bı sekılde kahverengı akıntılar geldı doktorda tedbır amaclı 1 gece yatıralım dedı hastanede yattık. 2 litre serum yedım antıbıyotık igne vuruldum kan ve ıdrar tahlılerım yapıldı ıdrarda enfeksıyon cıktı . az once cıktık taburcu oldum evıme geldım. sizleride özledım.bıraz dınlenecem sımdı daha sonra gorusuruz yıne.öpüyorum hepınızı
bende ilknur 23 yaşındayım çalışmyorm evde guguman kuşu gibi oturuyormmmmhobilerim arasında gece kocam gelene kadar beklemekk ve gündüzde öğlene kadar oyumak yer alıyorrr
özlemiiiiiiiiiiimmmmmmmm hamiliiiiiiiiiimmmmmmmmmmm nerdesiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn özledim seniiiiiiiiiiiiii oooooofffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?