Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

umudaMerhaba

Rabbim meleğimi nasip et
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
2.351
4
116
Diğer
arkadaşlar bizimde sorunumuz erkek interfilitesi ankaraya gittik genartı daha önce duyduğum için oraya gittik ve olumlu geldi eğer kesinleştirirsem mayısta başlıcaz tedaviye sizlerden ricam bana tecrüblerinizi ve görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim tşk

ben de genartta 1 aşılama yaptırdım sebebi açıklanamayan bizimki olumsuzz sonuçlandı ama doktorumun ilgisinden çok memnun kaldım üstelik tüp için gittiğim halde ısrarla aşılama denedi.uğraşmayıp tüp de yapabilirdi para düşünseydi.dr.um aysun hanım.dürüstlüğüne ve insaniyetine çok güveniyorum.bu yaz inşallah tüp için gitcem bekliyorum sabırla..

ben genartta gebe kalanlardanım. halen de oraya gidiyorum takibim için. doktorlardan, tüm personelden danışmanlardan ve hemşirelerden cok memnunum. hepsi çok ilgililer cok sevecenler. darısı hepinizin başına kızlar ben genarttan memnun kalacağınızı düşünüyorum, elbette bu işin malesef garantisi yok ama en azında acaba doğru yerdemiyim diye bir soru işareti olmadan tedaviye başlamak bile yolun yarısı insanı psikolojikman hazırlıyor. ve bu dönemde psikolojinin başarıya etkisinin yüksek oldugunu doktorlar bile söylüyor...

Bende 2 kez Ankara Tıp Fakültesinde denedim ve negatif sonuç aldım.3.denememi özel bir merkezde yaptıracam ancak bir türlü karar veremedim arkadaşlar.Aklımda olan merkezler çoğu kişilerce önerilmemiş o yüzden kafama takıldı merkez seçimi.Yaptırmış olduğum fakültede hamile kalıp çocuk sahibi olan kişide çok arkadaşlar.Sonuçda herşey allahtan gelen birşey ancak özel merkezlerde en başda ilgi çok,sıra bekleme vb.. işlemler yok.Sizinde önerilerinizi bekliyorum.

valla canım ben anatolyaya görüşmeye gittim çok paracı bşir merkez geldi bana bide güven vermediler bana genarta gittim memmun kaldım şuan başlamak üzereyim

merhaba canım nasılsınız arkadaşlar bende genarttayım sevgidolu arkadaşımız biliyor daha önce konuşmuştuk inşallah bizde güzel sonuçlar alırız özlem arkadaşımız gibi bende çok memnunum genarttan inşallah ordada karşılaşırız

arkadaşlar bende genarta başlamayı düşünüyorum. fikirleriniz benim içinde çok önemli mayıs sonu haziran başı gibi belkide orda karşılaşırız :)
bizde henüz tüp mü yoksa aşılama mı karar veremedeik dr. fikrine göre karar verelim diyoruz bakalım kısmet. benim teşhisim hipo hipo...

genartlılar çoğalıyor:)ben bugün 4. iğnemi vurundum.arkadaşlar birbirimize dua edelim...zahidem senin doktorun kim?tedavinin hangi aşamasındasın?sewgidolu meldir hadi regl olun da biran önce başlayın sizde artık.:)

ooooooooooooooooooo arkadaşlar çoğalıyoruz gittikçe inşallah haziran sonu hepimiz burdan hamile olarak genartta hamile kalanlar listesine geçeceğiz hepinize bol şanslar mayısta başlayan arkadaşlar kesin karşılaşırız orda hem ben dışardan geliyorum misafirhanede kalcaz

Merhaba Arkadaslar,
Ben de 2. denememi Genart'ta yaptirmaya karar verdim ve ismini ilk kez bu sitede duymustum. Bugun
3.kol ignemi vurunacagim. Hepimize simdiden hayirli olsun.

light hayırlı olsun canım.hangi iğneyi oluosun şimdi?doktorun kim?sizde sorun neydi?ilkni nerde yaptırdn.birazilgi versene arrrrkideşiiimmm:)

Bende bu gidişler Genart'da yaptıracak gibiyim arkadaşlar.Peki sosyal güvencesi olan ve olmayanlar için ne kadar maliyet çıkardılar ve ilk başlangıçda hangi ilaçları kullandırıyorlar ve ilk gelişte ne gibi testler uygulanıyor?HSG,Ultrason.Spermiogram vb.. testler...

meraba kızlar biz de genarta baslamaya karar verdik. doktorum sarp bey olacak kendisine cok güvendim, esim biraz gecimsiz biri olmasına ragmen orada herkesle iyi anlasti onun bile ici ısındı sırnaşık şey genartın ssk bağkur emekli sandıgı ile anlasması var ama biz malesef yararlanamıyoruz. bagkur prim gunumuz yeterli gelmiyor. eger anlasmalı tedavi gorebilseydik sadece 800 lira odeniyormus artı ilaclar. simdi ozel yaptırıcaz mayıs sonu gibi tedaviye başlıyacağız allah kısmet ederse.
burada sevgidolu ile konusmustum bizim sorunumuz sperm yok esimde. mikrotese olacak. allahım inşallah seperm bulunurda tedavimiz başarılı olur. allah hepimizin yardımcısı olsun..

yeni arkadaşlarım hoşgeldiniz aysel arkadaşım bende mayıs sonunda iğnelere geçecem şuan folik asit ve asprin kullanıyorum mayıs 10 dad kontrol hapına başlıcam hepimizin tedavisi hayırlı olsun

canım seninde tedavin hayırlı olsun öncelikle sorun kimdeyse onunla ilgili testleri isterler senide muayene ederler benim eşimdeydi sorun görüşmek için gitmiştik benide muayene etti aysun hanım benim hormon testi yaptırmamı istedi şehirdışında olduğum için yaptırıp faxslıcam ücrette ilaçlarla beraber 4 buçuk civarı pararnın hepsini peşina lmıyolar raporun varsa daha hesaplı oluyor

merhaba benim doktorum aysun hanım tedavimin şuan sonlarına doğru yaklaşıyorum perşembe yumurta toplama için gidicez dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle..:teselli:

hadi bakalım zahidem senin az kalmış inşallah mutlu haberi alırsın bizde peşinden geliriz dularımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…