- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
merhaba benim doktorum aysun hanım tedavimin şuan sonlarına doğru yaklaşıyorum perşembe yumurta toplama için gidicez dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle..:teselli:
ahhh canııım yolu yarılamışsın maşallah.inşallah yarın kaliteli yumurtalarınla güzel bebişlerin döllenir.allah yardımcın olsun canım..
Merhaba,
Ben ilk denememi Zekai Tahir de yaptirmistim. Aciklanamayan infertilite diye rapor verdiler ama sperm sayiminda ileriye dogru hareketlilik bayagi dusuktu. Benim de FSH biraz yuksek seyrediyor. Bu ay 12.88 di mesela. Ilk denemede 2 embriyo yerlestirildi birisi yuksek digeri normal kalitede ama gebelik saglamadi. Genart'ta Aysun Hanim doktorum. Su an lucrin daily kullaniyorum her gun 10 unite bu persembe kontrole gidicem ona gore ilac dozu ayarlanacak. Gorusmek uzere
merhaba arkadaşlar ben geldim yumişler toplandı korkmuştum ama uyuttular oyüzden anlamadım uyandığımda ağrım vardı bugün daha iyiyim ayakta çok gezip hareket edrsem ağrım oluyor ama iyiyim çok şükür herşey yolunda inşallah transferden sonrada yazarım ilginizden dolayı teşekkür ederim görüşürüz dualarınızı eksik etmeyin benim dualarımda sizlerle.:1hug:
canım sağolda peki volkan hoca sizle hangi konuda konuştu ben onu hiç orda görmedimde siizde genetik problemmi vaardı volkan hoca emriyolarlamı ilgileniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?