Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

sağol canım arkadaşım inşallah çıkar spermde boşuna eşim ameliyat olmaz hadi bakalım senin tedavi az kalmış inşallah ilk güzel haberi sen vercen

arkadaşlar nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaa hiç uğramıyonuz nedenki yoksa hepiniz hamişmi kaldınız inşallah öledir

canım siteye girebilen yegane kişilerdeniz galiba.siteye giriş sorunlu biliosun.ben bugün çatlatma iğnemi yaptım bi saat önce.cumartesi yum. toplanıcak allahın izniyle.ama çok yumurtam yokinşallah ii çıkarlar.dua et..sen nasılsın?

canım benim evet bende zar zor girdim canım bende adet olsam diye bekliyom d kontrol hapına aşlıcam yarın olmam lazım canım benim inşallah sağlıklı bi şekilde yumurtaların olmuştur ve bunlardan biride inşallah senin bebişin olur allah yardımcın olsun içime doğuyo bence senin tedavi pozitif bitcek

Merhaba kızlar...Ben lucrinin 5.günündeyim, bugün adet oldum...Dr Aysun Hanım 8.gün gel dedi gonal-f için...Siz gonal kaçlık aldınız? 450 mi?

sewgidolucum ağzından bal damlıo.saol güzel dileklerin ve duaların için.artık gelsn ssenin kırmızılar ben bile heycan yaptım sana ya.
feraye reglin hayırlı olsun.adetimin 3.günü gonal f 450 lik başladım ben.ama 300 ünite oldum ve başladığım gün lucrin 5 e düştü.sonra yumurta büyüklüğüm az olduğu için 375 e çıkardı gonalf dozunu ve kalçadan menegona başladım.lucrin çatlatma iğnesine kadar dewam edicek.gonal f in 8. günü çatlatma iğnesi oldum.ondan 2 gün sonrada yani bugün yum. toplandı.sayım biraz az.8 tane .allahım inşallah güzel güzel döllenirler.dua edin kızlar.ama şunu söyleyim yum.toplama da eli okadar hafifki aysun hanımın.çok şükür ağrım sızım yok.uyudum uyandım ve gtmişler...içiniz çoook rahat uyuyun.feraye senin yum.toplamaya 13 gün falan kalmış.hadi hayırlısı..

Xolix gonalf başladıktan sonra kaç kez merkeze gittin, hangi günlerde ve ne için gittin?...Ben ankara dışındayım ,ona göre program yapacağım...

canım gonal fe başladığım gün ,ondan 4 gün sonra bidaa vajinal ultrason için,,üç gün sonra bidaa vajinal ultrason için,2 gün sonrada yumurta toplama için.yani 3 kere gittim.vajinal ultrason ve kan tahlili şart yumurtaların büyüdüğünü anlamak için.yumurta topladıktan 3 gün sonrada transver oluo canım.
çatlatma iğnesi olarak ovitrolle yaptım.progeston olarakda crino vajina jeli verdi ama ben irrite olduğumu söyledim.o halde ağızdan hap veriyim dedi.adı progestan günde üç kez alıyorum.taransfere kadar .transferden sonra hem hap hemde progynex iğne olucam kalçadan.böle canım.:1hug:

kızlar buarada genartdan aradılar.8 yumurtadan 5 i döllenmiş.ilk tedawimlw aynı oldu.okadarda incir kürü,çörekotu tarçın bal yapmıştım.bakalım transfer gününe durumları ne olucak.dua edin...:Saruboceq:

canım benim allahım yardım etsin inşallah bebişlerin tutacak buna inanıyorum sonra ankaraya gelcem ben merkezde seni görürsem canlı canlı kutlarım seni bu arad ben adet oldum d kontrol hapının bugün 2i sini içecem senden sonrada ferayeciğim hamile kalcak peşinizde ben geliyorum bekleyin

Xolix inşallah 5i de süper embriyolar olurlar canım,dua edeceğim ...Allah sevgidolu'nun da duasını kabul eder inşallah, hepimiz mutlu oluruz...Canım sana embriyo mu yoksa blastokist mi transfer edilecek ,biliyor musun? Crınone irrite etti derken kaşıntı falan mı oldu? Bi de şu progynex çok can yakıyormuş galiba, onun alternatifi olmaz mı ki? Sevgidolu ilaçları genart temin edebiliyormuş ama ben kendim alacağım...Rapor da alacağım...Sen ilaçları ne yaptın xolix?

merhaba arkadaşlar uzun zamandan sonra ben geldim nasılsınız görüşmeyeli ben iyiyim salı günü transferim yapıldı doktorum çok güzel dedi inşallah pazar günüde sonucu alıncada öyle der çok heyecanlıyım nolur benim için dua edinde sonuç pozitif çıksın inşalah. tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.

zahidem canım çok sevindim hadi inşallah olacak inanıyorum canım benim ferayeciğim biz rapor çıkartamıyoz ferayeciğim sizin tedaviniz raporlumu biz yararlanamıyoruzda bde sizin sebep neydi canım hadi bakalım inşallah olacak kızlar

Biz rapor alacağız..Sorun sperm canım, sayı-hareket-morfoloji hepsi kötü...
Sevgidolu sen niye rapor alamıyorsun?
Zahidemm inşallah hayırlısı ile pozitif sonuçlanır canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…