genart ile ilgili deneyimleri olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşmak istiyorum.
senin için böylesi hayırlıdır inşallah canım .benim kontrolüm iyi geçti tedavim bitti yarın yumurta toplancak salı yada çarşamba transfer olcak allahtan bir mani çıkmazsa gerçekten genarttan bende çok memnun kaldım çok iyiler allah korusun tutmazsa yine orda denemeyi düşünürüm hakkımızda hayırlısı görüşmeye devam edelim canım knd iyi bak
teşekkür ederim arkadaşlar paylaşımlarınız için.pazartesi genart a gidiyorum.İnşallah iyi geçer görüşme.Bide misafirhanesi hakkında bildikleriniz var mı?
canım nasılsın nasıl gidiyo tedavin...inşallah güzel geçer görüşmen canım.bize de haber verirsin artık :)
misafirhanesi hakkında bilgim yok malesef.
saol belgincim iyi gidiyor çok şükür.lucrine devam ediyorum 10 gün sonra kontrol var yine.
sen naptın canım?nasıl gitti görüşmeniz doktorla?
kolay gelsin sana canım inşallah herşey gönlünce olur.canım kaan beyle konuşmamız beklediğimiz gibi hormonlar güzeldi spermiyogramda malesef çıkmadı yine kaan bey istediğinizde tese yapalım dedi.bizde birkezde ilk merkezimizle konuşalım dedik onlarda ilk tesede gelişmemişler bulunduğu için kök hücreyi bekleyin dedi bunu duyunca üzüldüm ama pes etmeyecegim çünki ilk tesenin üzerinde 3 yıl geçti belkide kurban oldugum allahım bir iki tane geliştirmiştir ikinciyi denemeden bana böyle demelerine üzüldüm ve istanbulda emre beyle görüşmeye gidecegiz perşembe günü bakalım o ne diyecek canım işte böyle biraz uzun oldu kusura bakma yolun açık olsun canım...
slm kizlar
ben 2.denememide genart ta yapicam galiba , genart tan rapor ci
artan varmi aranizda , yoksa yine paralimi yaptirmak zorunda kalcaz,yardimci olur musunuz
sevgiler
mrb asmin bizde ikinci denememizi genarta yapıyoruz yeni rapor çıkartman gerek gaziye yönlendiriyolar 330tl yatırıyosun birkaçtanede evrak istiyolar çok uğraşmıyosun onlar seni yönlendirir zaten 15 içinde çıkıyo yaklaşık tedavin hayırlı olsun
mrb evocum yumuşlar toplandı 19 tane çıktı 17si olgunmuş 8 tanesi döllendi pzt pgt ile kaliteliler seçilcek sanırım salı transfer olcak hayırlısı bide benim eşiminde morfoloji sıfırdı 2 ay önce aysunhanım 2çeşit vitamin ilacı verdi bende keçiboynuzu kürü yaptım ve keçiboynuzu pekmezi içti yumurta toplandığı gün hareketlilik %50 olmuştu şaşırdık ama çok etkisi oldu hemde 1,5ay gibi bi sürede bide eşim bir paket sigara içiyodu onuda günde 7 taneye düşürdü eşin sigara içiyosa dikkat etsin hatta bıraksın mutlaka faydalı olur bize volkan bey bu şekilde devam ederse erkek vücudu 2 ayda sperm yenilenir bu sayı çok yükselebilir normal yollada olur dedi ilaçların ismini isteyen arkadaşlar olursa özelden yazabilirim
slm kizlar
ben 2.denememide genart ta yapicam galiba , genart tan rapor ci
artan varmi aranizda , yoksa yine paralimi yaptirmak zorunda kalcaz,yardimci olur musunuz
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?