selam kızlar
raporum çıktı adetimi bekliyorum yine genart yine sertaç hocayla 2.deneme inşallah hayırlısı olur
merhaba asmin.
benim bir olumsuz gebeliğim var. 4 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı. şimdi ankarada merkez araştırıyorum. genart nasıl. tedavi süreci, fiyat falan ben raporsuz yaptıracağım.
tedavi ne kadar sürüyor ben yıllık izinde düşünüyorum. testlerim hsg falan var.
selam
ben ilk denememi raporsuz yaptırdım histereskopiyle beraber 5.100 tl tuttu,bütün ilaçları onlar verdi , ben sadece folik asit ve aspirini kendim aldım
ikinciyi raporla yaptırıcam , inşallah pozitif sonucu görürüz
benim ilk deneme tutmuştu fakat 7.haftasında düşük oldu değerlerim yükselmedi
açıkçası başka hiçbir merkeze gidip birebir gidip görüşmedim , bazı testlerimi zübeyde hanımda bazılarını lokman hekimde yaptırmıştım , genart sakin ve stressiz bir yer
ben sevdim , herşey yolunda gitti ama tutmadı hayırlısı Allahtan Yüce rabbim nasip eder inşallah
sorularını rahatlıkla cevaplarım a.s.
arkadaşlar ben dün genart ta tedaviye başladım.ben den başka yok mu ?
benim dr de sertaç bey.benimde 2 denemem ilkini hacettepe de denedim.sen hangi aşamadasın asmin06.
asmincim hayırlı olsun tedavin canım.inşallah bu sefer kavuşursun bebişine :)
transferin belli oldu mu canım?
asmincim sonucun ne oldu merak ettim canım?
selam
şimdilik iyiyiz canım , cuma gunu inşallah bebeğimizin kalp atışlarını duyacağız,
inşallah hepimiz için en hayırlısı olur
sevgiler
aa çok sevindim tebrik ederim canım hihoyyythihoyyyt
sesin çıkmayınca olmadı galiba diye düşünmüştüm.sağlıkla kucağına da alırsın inşallah :))
transfer sonrası neler yaptın canım?yattın mı sonuç alana kadar?biraz anlatır mısın?
teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin,sağlıklı sihhatli tamamına erdirir inşallah transfer gününden test gününe kadar işyerimden ücretsiz izin aldım ve hep evdeydim.kan pıhtılaşmam olduğu için hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum.bir de düşük olmasın diye hafta bir kez puruloton depot vurduk. test günüm 13.gündü ve sonucum 265 çıktı 2 gün sonra da 740 civarıydı
sürekli yattım , ilaçlarımı düzenli kullandım,kabız olmamaya dikkat ettim bol bol kayısı kompostosu yaptım ,su ve komposto içtim
yüce rabbim vermezse olmaz tabiki ama ben bu sefer içim rahat olsun diye izin alıp yatmayı tercih ettim , hayırlısı olur inşallah
sen ne aşamadasın ?a.s.
çok şükür inşallah rabbim tamamına erdirsin canım :) değerin de çok güzel maşallah :)) benim doktorum sarp bey güven hastanesine geçti.bende orda devam ediyorum canım.bizde 3.kez denicez bakalım eylül gibi adet olunca arıcam tekrar.
senin kan pıhtılaşma nasıl anlaşıldı peki?test falan mı istedi doktorun yoksa biliyo muydun önceden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?