- Konu Sahibi ruya112233
26 yaşındayım,kızım 2 yaşında. Her zaman şükrediyorum,o olmasa hiçbir şey bir anlam ifade etmiyor ama çoğu zaman da erken anne olduğumu düşünüyorum. Çok büyük sorumluluk,bazen omuzlarıma ağır geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl bir duygu genç annelik26 yaşındayım,kızım 2 yaşında. Her zaman şükrediyorum,o olmasa hiçbir şey bir anlam ifade etmiyor ama çoğu zaman da erken anne olduğumu düşünüyorum. Çok büyük sorumluluk,bazen omuzlarıma ağır geliyor.
İyi bari anneliği sormamışsın,o konu çok derin çünkünasıl bir duygu genç annelik
ben fotoğrafçıyım. ama eşim 5 yıl çalışmamı istemyor :) sende de öyle oldu muİyi bari anneliği sormamışsın,o konu çok derin çünküGenç anneliğin güzel yanları, geceli gündüzlü bol aksiyonlu hayata daha çabuk adapte olabiliyorsun.Çocuğunla çocuk olabiliyorsun,daha çok sosyalleşebiliyorsun.Çevrende bol bol iltifat alıyorsun. Zor yanları da benim gibi uykuya düşkünsen yandın. Çalışıyorsan ev senin için dinlenme alanı olmuyor,evde daha fazla yoruluyorsun. Bazen çocuğuna yetemediğini,tükendiğini hissediyorsun ki bunlar geç anne olsan da yaşayacağın şeyler.Ama biraz daha keyif çatıp sonra anne olsaydım diyorum bazen
yaşıtız desene. genç anne olmak istedm işte20 yasnda 4 aylık evliyim . Çocuk için bnce çok erken zaten Allah istedkce elbet olur neden 20 yasnda hmn çocuk ypiyorsun ki yani tabi sen daha iyi bilirsin nasıl istersen öyle yparsin ama sormussun bn de söylüyorum fikrimi bnce çok erken
Ozaman çok sanslisin. Ben 16-17 aylıkken döndüm ise. 2.hamileligim olursa kesinlikle uzun bir süre calismayacagim. İnş Allah izin verirse tabi.ben fotoğrafçıyım. ama eşim 5 yıl çalışmamı istemyor :) sende de öyle oldu mu
hayat şartları canım o yüzden çalışmışsındır. ama şanslısın ki sağlığınız yerindeOzaman çok sanslisin. Ben 16-17 aylıkken döndüm ise. 2.hamileligim olursa kesinlikle uzun bir süre calismayacagim. İnş Allah izin verirse tabi.
Nırmal bu rüyalar kaybetmekten korkuo cok kafana takıyorsun bende görürsüm hepkonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama son iki aydır aynı kabusu görüyorum. bebeğim karnımda ölüyor. yaşım daha 20 ve bebek için erken diyor herkes. acaba bu yüzden mi stres yaptım yada annelikten mi korkuyorum