genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

bende yaa ayıcıklı pijamalrı giyip battnye altına girerim direk. annem çeyizine koyucam bunu der hep hatta çok üşürsem bide yaağıma sıcak su torbası koyuorm ohh elimede kuruyemiş

Ben üşümeme rağmen çok dikkat etmiyorum kendime
Patik sevmem, her oda da bi terlik unuturum
Eşim bazen terliksiz gezme hasta olursun der
Kansız olduğum için çekirdekli kuru üzüm çok tüketmeliymişim
Ama ben cips tüketiyorum daha çok

bu botlardan bende istiorum yaa çeyimize 3 4 tane almak istiyorm renk renk aslnda fiyatları felan nekadar hiç sormadım ben ? güle güle giy bu arada ayacıklarını sevsinler
sağol canım :)bencede al patikleri giymiyorum artık ben bunu 10 tlye aldım ama marka olanlar 25 30 arası

Ay o ev botu ne kadar tatlı öyle bende çeyizime alıyım üç beş tane bari fiyatıda süper :))
Kızlar o zaman yazın tüm seksiliğimizi gösterip kışında kabugumuza cekilecez galiba
Allah tan düğünüm yazın olacak

Ben evliyim şahsen
Ama rahatıma da düşkün olduğumdan Bihter Ziyagil gibi dolaşmıyorum evde
Hem onun gibi rahat değilim yani, işten çık trafiği soğuğu çek eve git yemek yap ohooo..

şık oldu da noldu kaptılar bihteri
ayıcıklı pijamayla gezseydi bunlar başına gelmezdi

bizimki bana bakımlı ol der. arkasından (kendi evde eşofmanla içlikle gezer) sen niye bakımlı olmuyorsun derim diye. bir yere gittiğimizde benden önce sana bakarlar o yüzden senin daha bakımlı olman lazım der benim minik uyanığım

Sende deki evet bana bakarlar, bir de yanındakine bak derler ama sonra

al canım aslında çeyiz patik ve çorapları hepsinden sıcak tutuyor ama olmuyor işte anla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…