Genç kalmayı başarabilen oyuncular ve kullandıkları estetik yöntemler

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

OLmadı arkadaşlar eklemeye çalıştım niye olmuyo? Bu kzın yüzünde kesin bişyler vardır..ınsan bu kadar genç gösterebilirmi yaa?

kavak yelleri dizisinden __efe(dağhan)
33 yaşındaymış,dizide 20 yaşında !!!bencede okadar göstermiyor.

pipi sen naptın o yüzündeki problemi merak ettim ..ilaç yan etki yapmıştıya..

Cnm duruyor hala. Bişy yapmadım. 15 tatili bekliyorum dolgu yaptırcam cnm

Arka Sıradakilerde Büşra karakterini oynayan bayan (Gözde Mukavelat) zaten 24 yaşında.O yaşta göstermesi normal=)

Arka Sıradakilerde Büşra karakterini oynayan bayan (Gözde Mukavelat) zaten 24 yaşında.O yaşta göstermesi normal=)

Merhaba arkadaşlar büşra karakteri 1977 doğumlu 24 yaşında falan değil yani.... evt yaşını göstermiyor. dudaktan kalbe filmiyle ünlenen aslı tandaoğan da 1979 doğumlu o da yaşını hiç göstermiyor. tuba ünsal 1981 doğumlu bu arkadaşlar hep çıtır kalıcaklar sanırım:))

Hayır Gözde Mukavelat 24 yaşında.Sinematürk sitesinden bakarsanız doğum tarihi yazıyor.Daha önce aynı site yanlış yazmış sanırım.Ama sonra 1985 diye düzeltiler..

Aslı Tandoğan evet çok küçük gösteriyor...Ben 25 yaşında filan derdim onun için=)

hatta daha bile küçük sanıyordum ben. bir de ezel dizisinde cansu dere nin kardeşi rolündeki sedef ismi sanırım o da çok küçük gösteriyo cansu dere den bile büyük (

Evet o da küçük gösteriyor ama ben önceki dizisinde o kadar da küçük gösterdiğini düşünmemiştim.Bu dizide küçük gösteriyor :uhm:

Bir de Zeynep Beşerler var.O da 30 yaşında ama göstermiyor sanki...

hım evt biraz. mesela özgü namal da küçük gösteriyo 78 li sanırım. 2 kişi daha var ama isimlerini bilmiyorum. 2si de hülya avşarın dizsinde oynamıştı kızları rolünde bir kadın ne ister miydi neydi dizinin adı küçük gösteriyorlar bayağ.....bazıları da küçük ama büyük gösteriyor:)))

Yaa o Vildan Atasever çok güzeldi Hülya Avşarın dizisinde bayağı çirkinleşmiş. Gözlerime inanamadım..Çok kötüye gitmiş. Çökmüş mü yada ne olmuş anlamadım yaa...?

Yani Hülya Avşarın dizisinde güzeldi. Şimdi bi dizide oynuyo adını bilmiyom orda çok çirkin

Arkadaşlar genç görünmek yaşını göstermemek genetik kesinlikle.. Ben 31 yaşındayım. Ama kimse inanmıyor:=)) Her zaman küçük gösterdim ben 20'li yaşlarımda 14-15 yaşında gibi davranırlardı bana, o kadar sinir olurdum ki anlatamam ama şimdi çok seviniyorum yaşıma inanmadıklarında.. Annem de 53 yaşında ama 43'ten fazla demez kimse.. Kardeşim ve babam da öyle.. Yemeyle içmeyle bakımla alakası yok. Tabi ki cilde bakmak lazım, yediğimize dikkat etmemiz lazım o başka.. Dediğim gibi yaşını göstermemek ırsi..

merhaba ;
ben şuan 82 liyim.bundan 2 sene öncesine kadar bana da enfazla 21 derlerdi. ama 2 senedir hala yaşımı gçöstermiyorum o ayrı konu ama cildimin rengi matlaştı kaz ayakları burundan kenara çizgiler belkirginleşti. cildim kuru ve zayıfım bu da cildin erken yaşlanması demek yani.... cildin güzel değilse eski güzelliğin kalmıyor anlayacağınız....(((

gulbaya kesinlikle katılıyorum, genetik.. annem öldüğünde 52 yaşındaydı ama en fazla 42 gösteriyordu, annnem öldüğünde ben 29 yaşındaydım., beni 21-21 ve bekar sanıyorlardı, onu kaybedeli 4 yıl oldu ama bana sorsanız sanki yıllardır annesizmişim gibi,,,ve çöktüm,çok bozuldum, kırk türlü hastalık çiktı üzüntüden! şimdi kendime bakma zamanı, RABBİM ömür versin hepimize,bizde mutlu ve güzel yaşayalım inşallah,

amin cnm inşallah. başın sağolsun bu arada.(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…