Genç kalmayı başarabilen oyuncular ve kullandıkları estetik yöntemler

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dış görüntünün genetikle alakalı oluşuna ben de katılıyorum. Her şey anne babada bitiyor. Ve biz kardeşler hiç yaşlarımızı göstermiyoruz. Otuz bir yaşındaki kardeşim öylesine stresli bir işe sahip olmasına rağmen 25-26 yaşında gibi. Ben 34 yaşındayım, yaşımı söylediğimde 'abartıyorsun' derler. Erkek arkadaşlarımdan biriyle aynı yaşıtız, 'senle gezmek beni komplekse sokuyor' der hep. Çünkü yaşından çok fazla gösteriyor, makyaj yaptığımda daha da küçük gösteriyorum. Yaşından büyük göstermek ya da küçük göstermek kişinin elinde olan şeyler değil tabii.

izmit_41 makyajda kullandıgın urunlerı ve renk bılgılerını yazar mısın?
bence acık renk fondoten daha genc gosterıyor
bır de mavi lila ton far

Evet Jayjay açık renk fondötenin olumlu etkisi var. Mavi tonlardaki far ve göz kalemi ile pembe tonlardaki allık en az üç- dört yaş geriye götürebiliyor. Mesela, beyaz tene kahverengi tonlardaki far yakışır derler ama, beni üzgün ve ağlamaklı gösterdiği için kullanamam.
Bence, güzel bir makyaj kadını değiştiriyor ve olumsuz hataları çok hoş bir şekilde kapatıyor.

büyük ölçüde genetik faktörler etkiliyo bence de

27 yaşındayım ama genelde 20 - 21 gösterdiğimi söylerler

cildime bakarım onun da etkisi olabilir ama büyük ölçüde genetik

teşekkürler denizkızı, allah anne-babana , ailene ve sana uzun ömür versin inşallah.

kesinlikle kahve far sevmiyorum

Son düzenleme:
nil karaibrahimgilde özgü namalda 33 yasinda mesela ama göstermiyorlar...

Hadise'nin yüzü çok hoşuma gidiyor,yüzüne yerleşmiş o masumiyetle karışık seksi ifade ve cildinin gepgenç görünümü fazlasıyla içimi açıyor.

Acun ılıcalının asıstanı tanem 1979 doĞumlu hıÇ gÖstermıor yasını

genç göstermek diyince ilk aklıma jennnifer aniston gelir benim.kadın 41 yaşında ama hem yüzü hem de vücudu 24 gibi duruyor.hatta 24 yaşındayken oynadığı dizideki halinden bile şu an daha güzel.burnu estetik ve yüzü botokslu ama oldukça ayarında.

TUĞBA BÜYÜKÜSTÜN 82 li o da yaşını göstermiyor. beren saatçi yani bihter de 27sinden gün aldı o da göstermiyor

ask_i memnudaki nebahat çehre tam 65 yasindaymis masallah...

Ben 70 yaşımada gelsem genç ve güzel gorunucem.. inş...Ajda pekkan idolum

sigaradan uzak durulmalı...cidden en önemli faktörlerden biri de bu

iyide arkadaşlar o bahsettiğiniz oyunculara ekrana çıkacaklar diye kaç saat makyaj yapılıyor ve ne teknikler uygulanıyor onu hiç düşündünüzmü :)
nebahat çehre bir istisna tabi :=

iyide arkadaşlar o bahsettiğiniz oyunculara ekrana çıkacaklar diye kaç saat makyaj yapılıyor ve ne teknikler uygulanıyor onu hiç düşündünüzmü :)
nebahat çehre bir istisna tabi :=

sanırım o makyaj hepsine yapılıyo ama hepsi genç göstermiyor bence yaşından çok daha büyük gösterenleri de var .makyajla akakalı olduğunu düşünmüyorum ben. güzelliğe etkisi olabilir ama küçük görünmeye sanmam :))))))

o zaman ajda pekkanın 20lik kızları andıran bebeksi yüzünü makyajsız bir görmeni öneririm.
1 hafta kendine gelemeyebilirsin şekerim ben görmüştümkaydirigubbakcemile3

aysun kayacının yuzunde hangı dolgu maddesı var bende onu merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…