Dış görüntünün genetikle alakalı oluşuna ben de katılıyorum. Her şey anne babada bitiyor. Ve biz kardeşler hiç yaşlarımızı göstermiyoruz. Otuz bir yaşındaki kardeşim öylesine stresli bir işe sahip olmasına rağmen 25-26 yaşında gibi. Ben 34 yaşındayım, yaşımı söylediğimde 'abartıyorsun' derler. Erkek arkadaşlarımdan biriyle aynı yaşıtız, 'senle gezmek beni komplekse sokuyor' der hep. Çünkü yaşından çok fazla gösteriyor, makyaj yaptığımda daha da küçük gösteriyorum. Yaşından büyük göstermek ya da küçük göstermek kişinin elinde olan şeyler değil tabii.
Evet Jayjay açık renk fondötenin olumlu etkisi var. Mavi tonlardaki far ve göz kalemi ile pembe tonlardaki allık en az üç- dört yaş geriye götürebiliyor. Mesela, beyaz tene kahverengi tonlardaki far yakışır derler ama, beni üzgün ve ağlamaklı gösterdiği için kullanamam.
Bence, güzel bir makyaj kadını değiştiriyor ve olumsuz hataları çok hoş bir şekilde kapatıyor.
teşekkürler denizkızı, allah anne-babana , ailene ve sana uzun ömür versin inşallah.
iyide arkadaşlar o bahsettiğiniz oyunculara ekrana çıkacaklar diye kaç saat makyaj yapılıyor ve ne teknikler uygulanıyor onu hiç düşündünüzmü :)
nebahat çehre bir istisna tabi :=
o zaman ajda pekkanın 20lik kızları andıran bebeksi yüzünü makyajsız bir görmeni öneririm.sanırım o makyaj hepsine yapılıyo ama hepsi genç göstermiyor bence yaşından çok daha büyük gösterenleri de var .makyajla akakalı olduğunu düşünmüyorum ben. güzelliğe etkisi olabilir ama küçük görünmeye sanmam :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?