Genç kalmayı başarabilen oyuncular ve kullandıkları estetik yöntemler

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar ben minyon tipliyim ve 81 doğumluyum.beni tanıyanlar yaşımı biliyor fakat tanımayanlar 18-20 yaşında gösterdiğimi söylüyorlar..yok artık diyorum....ben ce her insan olduğu yaşı göstermeli ..

saçının rengini falan degstrmediysen o yaşlarda öyle görüneblrsn,35 den sonra önemli olan bence

Ben de genetik olarak şanslılardanım. 74 lüyüm, ama en fazla 29 gösteriyorsun diyorlar. Yalnız bu son 6-7 ayda (36 dan sonra yaşlanma belirtileri hızlanıyormuş, nitekim öyle de oldu) göz kapağı derimde form kaybıyla , cildimdeki matlaşmayla paniğe kapıldım. Alışığım ya genç olmaya :86: Herneyse bende IPL yaptırmaya başladım, lekelerim gitsin, cildim canlansın, kollojen üretimim arttsın diye. Yalnız göz kapağına IPL olmadığı için bende LED(omnilux) terapiyi düşünüyorum. İstanbul da uygun fiyatına nerelerde yapılıyor, araştırıcam. Bence bu ünlüler bol bol laser, microdermabrasion, kimyasal peeling vs lerle kendilerine bakıyorlar. Kremlerle olucak iş değil bence. Birde tonla antioksidan haplara para veriyorlardır eminim.:82:

bence minyon olmaklada alakalı yaşını göstermemek

cilt görünümü, ve yüzün bebeksi hatlara sahip olmasıyla alakalı bence
yoksa ne minyonlar gördüm erkeksi hatlara, ya da sert yüz hatlarına sahip olduklarından yaşından fazla gözüküyorlardı.
sırrı diri bir cilt, çıkık elmacık kemikleri, küçük kalkık bir burun, düzgün çene yapısı kısacası bebeksi yüz:)

Kesinlikle katılıyorum, 26 yaşındayım ve yaşımı bilmeyenler beni liseli zannediyorlar. Yaşımı söylediğimde kimse inanmıyor, herkesin ağzı açık kalıyor ilk duyduklarında :) ikna etmeye çalıştığım bile oluyor bazen. Hatta birkaç teyze inanmamıştı yaşımı duyunca, nüfus cüzdanıma bile bakmak istemişlerdi ikna olmayınca. İlk zamanlar bu tepkileri gördükçe insanların abarttıklarını düşünüyordum fakat herkesten aynı tepkiyi gördükçe inanmaya başladım. İlk başlarda ben de bu duruma sinir oluyordum fakat sanırım artık hoşuma gitmeye bile başladı. :)

Minyonlukla filan alakası yok, çünkü minyon bir tipe sahip değilim. Annem de şuan 48 yaşında ve kesinlikle 48 göstermiyor en az 7-8 yaş daha genç gösteriyor. Irsi sanırım biraz bu durum... Allah vergisi bir avantaj işte...

uzun boylu olup da yaşını hiç göstermiyener var,ama ünlülerde nil karaibrahimgilin üstüne tanımam genç kız gibi.ece erken de yaşına göre çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…