genç kızımı yalnız bırakmammı lazım

z3174

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
491
49
123
Konya
gerçekten ne yapacağımı bilemedim .kızım uzun zamandır evi otel gibi kullanmaya başladı .hatta yemekleri beğenmemeye herşeyden şikayetler etmeye bunungibi bazı değişik hareketler yapmaya başladı şaşkın da değilim çünkü eskiden beri böyleydi .babasına ve bana hakaretler bile ediyor geri zekalı falan gibi

gerçekten ne yapacağımı bilemedim .kızım uzun zamandır evi otel gibi kullanmaya başladı .hatta yemekleri beğenmemeye herşeyden şikayetler etmeye bunungibi bazı değişik hareketler yapmaya başladı şaşkın da değilim çünkü eskiden beri böyleydi .babasına ve bana hakaretler bile ediyor geri zekalı falan gibi

Kızınız ergenlik döneminde herhalde..

yalnız bırakmış gibi yapın ama asla yalnız bırakmayın!
zira onun başına gelecek olan her kötü şey en çok sizi yaralayacaktır. ileride neden bana engel olmadın diyecektir..
bunları önlemek anne babanın görevi!

Ergenlok donemi asla tek birakmayin beraber guzel vakit gecirin birseyler yapin.kurs vb.etkinliklere yoneltin.

biz de ergen olduk da, birine geri zekalı dersek bir çarpardılar anında ergenlikten çıkardık. çok rahat maşallah zaten yalnız gibi.
destek almakta fayda var.
kaç yaşında?

Kritik dönem.. Anne değilim nasıl bi yol izlenmesi gerektiğini bilmiyorum. Siz ona karşı nasıl davranıyorsunuz? Hakaret ettiğinde alttan mı alıyorsunuz yoksa tersliyor musunuz?

2 sene sabredin, geçiyor...

Bir psikologdan yardm alin ve sınırlar koyun size hakaret etmesine evi otel gibi kullanmasina asiri gezmesine izin vermeyin bizde ergendik ipin ucunu salarsaniz yarin oburgun zabdetemezsiniz ve arkadas cevreisne dikkat edin bozuk arkadas cevresi kisilik uzerindde kötü etkiye sebep oluyor

Bir psikologdan yardm alin ve sınırlar koyun size hakaret etmesine evi otel gibi kullanmasina asiri gezmesine izin vermeyin bizde ergendik ipin ucunu salarsaniz yarin oburgun zabdetemezsiniz ve arkadas cevreisne dikkat edin bozuk arkadas cevresi kisilik uzerindde kötü etkiye sebep oluyor
allahtan arkadaş çevresi çok iyi

Psikolojik destek almak falan bunlar bence fazla. Bir işe koyun kızınızı çalışsın sonra zaten anlar her şeyi. Ben de küçüğüm ama aileme ne terbiyesizlik yaptım ne de şımarık davrandım. Artık bu tarz hareketleri benimseyip sizin ona göre davranmanızı bekliyorlar. Çok saçma buluyorum bence her evde biraz kural ve baskı olmalı ki fazla hataya yer kalmasın

17 yaşında ergenmi oluyor noluyor bilmemde evi otele çevirip bir işe dokunmamamsı kullanıldığımı hisettiriyor bana

Önce kızınızı kendisine getirecek bir yol bulacaksınız,sonrada evde yaşadığı sürece brşeylere yardımcı olması gerektiğini güzelcene anlatacaksınız..
17 yaş tehlikeli bir yaştır,herkese kanma inanma ivmesi yüksektir...

Back
X