genç kızımı yalnız bırakmammı lazım

Kizim yalniz kalmak butun kararlari kendisi almak istiyor oglum tam tersine bize bagli saygili ikiside ayni ailede ayni ortamda yasiyor.kizimin bizi annelik babliktan reddetmis hali var onu birakmalimiyim gecer anlar diye beklemelimiyim sinav donemi ustune gidemem bisorun varsa dahada buyur bir an once atanmak istiyor .ben 4 yil unv okusun isterim

gerçekten ne yapacağımı bilemedim .kızım uzun zamandır evi otel gibi kullanmaya başladı .hatta yemekleri beğenmemeye herşeyden şikayetler etmeye bunungibi bazı değişik hareketler yapmaya başladı şaşkın da değilim çünkü eskiden beri böyleydi .babasına ve bana hakaretler bile ediyor geri zekalı falan gibi

Yaş kaç acaba ,sanırım ergen ?
Fakat bizlerde ergenlikten geçtikte anne ve babamıza gerizekalı diye bir cümle kullanmadık.
Fazla ileri gitmiş olsa da şimdilik alttan alın destek olun ,
Çok ileri giderse bence yardım alın,tavrı hoş değil

Fakat bizlerde ergenlikten geçtikte anne ve babamıza gerizekalı diye bir cümle kullanmadık.
sadece geri zekalı lafına takılındı aslında dahada fazlası var .benim sormak istediğim soru saptırıldı .acaba diyorumki çok iş işten geçmeden evde onun istediğigibi yalnızmı bıraksam .istediğin olsun tamam diyip bişeyine karışmasam hiçbir konu konuşmasam hiçbirşeyi sormasam .hatta diğer çocuklarla hep biyerere gidip onu yalnız bıraksam .çünkü istediği bu .ya koca peşinden yada iş peşine bizi bırakmak istiyor .bende diyorumki zorluğu burda evinde anlasın görsün .gencecik evlenmesin gencecik işe girmesin yazık daha 17 .4 yıl bi ünv bitirsin elinden alan yokki .18 imde kimse karışamaz bana diyo .bende evde dur tamam karışmıyoruz diyim bakalım görsün .ev kirası dışardaki zorluklar kolaymı ah ah kucucuk aklıyla herşeyi yaparım sanıyo bi çamaşırını makinaya atmakla iş bitti sanıyor .evlilik kolaymı evişi koca işi .şu günler en güzel günler anasının babasının dizi dibinde oturcan .okuluna gidip gelcen .

sadece geri zekalı lafına takılındı aslında dahada fazlası var .benim sormak istediğim soru saptırıldı .acaba diyorumki çok iş işten geçmeden evde onun istediğigibi yalnızmı bıraksam .istediğin olsun tamam diyip bişeyine karışmasam hiçbir konu konuşmasam hiçbirşeyi sormasam .hatta diğer çocuklarla hep biyerere gidip onu yalnız bıraksam .çünkü istediği bu .ya koca peşinden yada iş peşine bizi bırakmak istiyor .bende diyorumki zorluğu burda evinde anlasın görsün .gencecik evlenmesin gencecik işe girmesin yazık daha 17 .4 yıl bi ünv bitirsin elinden alan yokki .18 imde kimse karışamaz bana diyo .bende evde dur tamam karışmıyoruz diyim bakalım görsün .ev kirası dışardaki zorluklar kolaymı ah ah kucucuk aklıyla herşeyi yaparım sanıyo bi çamaşırını makinaya atmakla iş bitti sanıyor .evlilik kolaymı evişi koca işi .şu günler en güzel günler anasının babasının dizi dibinde oturcan .okuluna gidip gelcen .

Valla allah yardımcınız olsun,çokm zor bir durum !
Peki kendisini buna iten sebep nedir acaba ?
İlgisizlik veya istediklerin demi kısıtlama yaşıyor,

Kizim yalniz kalmak butun kararlari kendisi almak istiyor oglum tam tersine bize bagli saygili ikiside ayni ailede ayni ortamda yasiyor.kizimin bizi annelik babliktan reddetmis hali var onu birakmalimiyim gecer anlar diye beklemelimiyim sinav donemi ustune gidemem bisorun varsa dahada buyur bir an once atanmak istiyor .ben 4 yil unv okusun isterim
kızınız ne okuyor lisede

ergenken bende annemle geçinemezdim.tabi kötü söz söylemezdim.ama sabretti kadın bana ya :) şimdide annemsiz ben heralde bir hiçim diye düşünüyoruım.kankam oldu ne sırrım varsa paylaşıyom :)

Valla sknti bu iste simdiki cocuklara uygulanamayan disiplin nedenmis o psikolojisi bozulurdu bizimki neden bozulmadi peki bu hayatta olmazsa olmaz tek sey disiplindir bur cocuk her ne doneminde olursa olsun annesiyle babasina nasil konusacagini nerde durmasi gerektigini bilmeli her istedigini alip herseye tamam denilirse sonuc boyle iate suya sabuna dokunmayan bo.tan genclik

ergenken bende annemle geçinemezdim.tabi kötü söz söylemezdim.ama sabretti kadın bana ya :) şimdide annemsiz ben heralde bir hiçim diye düşünüyoruım.kankam oldu ne sırrım varsa paylaşıyom :)
allah bozmasın .negüzel herşeyi konuşabilmeniz . ben düşüncelerini ve yaparım sandıklarını beğeniyorum ama yaşına uygun bulmuyorum .daha çok erken evden çıkması .evlilik hele vermem seni diyorum karışammassınız diyor.başka manevi anneler babalar seçmeler . bunlar akıl almaz şeyler ya her imkanı önünde . manevi anneden babadan ne alıyorsunki

kendisine manevi anne seçmesi çok sinirimi bozuyor bütün aile sırlarımız belkide onların kulağında yani hiçmi birşey gizli kalamaz bir ailede okadın bile bana gerizekalı dedi .mesleğimle anneliğimle alay ediyor her fırsattaa

kendisine manevi anne seçmesi çok sinirimi bozuyor bütün aile sırlarımız belkide onların kulağında yani hiçmi birşey gizli kalamaz bir ailede okadın bile bana gerizekalı dedi .mesleğimle anneliğimle alay ediyor her fırsattaa

aa nekadar soyutlamış kendisini sizden manevi anne bile seçmiş kendine öylemi ?
Biran evvel yardım almanızı öneririm.
Manevi anne kim oluyor da ne cüretle size gerizekalı diyebiliyor.

Valla sknti bu iste simdiki cocuklara uygulanamayan disiplin nedenmis o psikolojisi bozulurdu bizimki neden bozulmadi peki bu hayatta olmazsa olmaz tek sey disiplindir bur cocuk her ne doneminde olursa olsun annesiyle babasina nasil konusacagini nerde durmasi gerektigini bilmeli her istedigini alip herseye tamam denilirse sonuc boyle iate suya sabuna dokunmayan bo.tan genclik
intihar uyuşturucu kötü arkadaş bunlar hep korktuğumuz şeyler .buları biliyorlar koz olarakta çok güzel kullanıyorlar arkadaşım .bunların hiçbiri benim kızımda yokta evden gitmek tek istediği özgürlükmü isityo .ne istiyorda yapamıyor

aa nekadar soyutlamış kendisini sizden manevi anne bile seçmiş kendine öylemi ?
Biran evvel yardım almanızı öneririm.
Manevi anne kim oluyor da ne cüretle size gerizekalı diyebiliyor.
okadına geçen yıl bir hafta bıraktım madem annesi oluyorsun al dene bakalım nolacaksınız diye .çok yakın aile dostumuz . sonuçta geldi bize sarıldı ağladı .biraz kıymet anladı .kadınada dedimki seninde çocukların var onların önünde böyle şeylere kalkışma örnek alırlar koz kullanırlar dikkat et dedim

Kibarca konuşsanız. Hepimiz bu dönemlerden geçtik.Bariz ergenlik belirtileri.. Sizi zamanla anlayacaktır.

okadına geçen yıl bir hafta bıraktım madem annesi oluyorsun al dene bakalım nolacaksınız diye .çok yakın aile dostumuz . sonuçta geldi bize sarıldı ağladı .biraz kıymet anladı .kadınada dedimki seninde çocukların var onların önünde böyle şeylere kalkışma örnek alırlar koz kullanırlar dikkat et dedim

Gercekten anne çocuk ilişkiniz çok kötü
bence uzmandan yardım alın

Sizin çocuğunuz biraz uçta yaşıyor sanırım . Psikolojik destek almanızda yarar var gibi.. Cocugunuza nasıl yaklasacgınız ve dialog kuracagınızla ilgili.

Allah yardımcın olsun, çok duyuyoruz böyle ergen vakalarını, biz o yaşlarda okulumuzun derdindeydik, anneye babaya laf söyleme de ne oluyordu:KK43: şimdi ki nesil neden böyle acaba? çok yazık...

biz de ergen olduk da, birine geri zekalı dersek bir çarpardılar anında ergenlikten çıkardık. çok rahat maşallah zaten yalnız gibi.
destek almakta fayda var.
kaç yaşında?

Bu ergenlik bizi niye teğet gecti.
Bırak anne babaya gerizekalı demeyi
Of dedikmi terlik ucardı kafaya
Biz yeni anne babalar beceremedik anne babalığı.

Bu ergenlik bizi niye teğet gecti.
Bırak anne babaya gerizekalı demeyi
Of dedikmi terlik ucardı kafaya
Biz yeni anne babalar beceremedik anne babalığı.
hiç uçan terlik maceram olmadı ama evet, bir surat assak korkardık ne kızacaklar diye.
henüz anne değilim, inşaallah kendi annemin bana yaptığı gibi çok güzel annelik yapacağım:KK36:

hiç uçan terlik maceram olmadı ama evet, bir surat assak korkardık ne kızacaklar diye.
henüz anne değilim, inşaallah kendi annemin bana yaptığı gibi çok güzel annelik yapacağım:KK36:

Yo annemin hakkını yiyemicem
Güzel atışcıdır tam 12 den.
Umarım öyle olur iyi bi anne olmayı başarırsınız

Back
X