- 6 Haziran 2015
- 60
- 11
- 18
- 29
- Konu Sahibi Seher ASYA
-
setrems ilk defa duydum hemen bakıyorum canım .dKayra, Tuba, Alvina, Setrems
Canim sen ogrencisin bu sebeple senin fatihana caddeye degil Carsambaya bakman lazim. Ayrica mahmut pasadaki hanlara da bak. Indirdigin kadar indir. 450 liralık kabani 80e indirip almistik.setrems ilk defa duydum hemen bakıyorum canım .d
aynen bakıyorum orayada ama kalabalıktan hiç bakılmıyo denemekte pek mümkün değil zor beğenıyrm bıde.d pazarlık yapmayıda hıc sevmem ama denicemCanim sen ogrencisin bu sebeple senin fatihana caddeye degil Carsambaya bakman lazim. Ayrica mahmut pasadaki hanlara da bak. Indirdigin kadar indir. 450 liralık kabani 80e indirip almistik.Indirim payi cok koyuyorlar. Ogrenciyim falan filan dersin bulursun emin ol..
evet canım baktım iyi uygun geldi bana da denemeden de emin olamıyorum .sTozlu.com dan tunikler bölümüne bakabilirsiniz...fiyatlarda oldukca normal.
haklısınız galba kızlar pek resmım yok kapalı dıye işte kadınlar olunca bide sorun olmaz herahlde dıye :)Ben de fotoya takildim acikcasi...
Kapali biri icin ilginc bi avatar secimi...
evet canım baktım iyi uygun geldi bana da denemeden de emin olamıyorum .s
evet resımdekı benımtozlu ucuz ve güzel. Butiklerde görüp alamadığım hırkaları 25-30 a almışlığım vardır. Mallarındada sıkıntı yaşamıyorum bedenlerindede ama vücut ölçlerin ve bölgesel fazlalıkların önemli fotoğraftaki sensen rahatça alışveiş yapabilirsin ben hiçbir sıkıntı yaşamadım.
o büyük tesettür markaları çok pahalı oluyor öğrenciyken hiç kendini zorlamabirde sen istanbuldaymışsın acayip ucuz yerler varmış ya arkadaşım 5 liraya neler alıyordu ama sanırım pazarlarından falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?